Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
Mah, mene pa neverjetno hormoni dajejo ... in sam tuhtam, čez kok cajt bomo pa pr nas zibal, ker ta faks se kr vlečeeee. Medicina, pač . Ker jaz hočem bit mlada mamica.
Sam me pa skrbi to, ker se na faxu srečujemo z raznoraznimi primeri prizadetih, hudo bolnih otročkov in me pol sam skrbi, kok se bom jaz s tem med nosečnostjo obremenjevala....K sm ful tak človk, de sam mislem, kva bo blo lohk narobe. Zato manj k veš boljš je!!!!
Sam me pa skrbi to, ker se na faxu srečujemo z raznoraznimi primeri prizadetih, hudo bolnih otročkov in me pol sam skrbi, kok se bom jaz s tem med nosečnostjo obremenjevala....K sm ful tak človk, de sam mislem, kva bo blo lohk narobe. Zato manj k veš boljš je!!!!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
sweetyka napisal/-a: 15.4. pa zvem spol..komaj čakam
Sporoči!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
LARIKA napisal/-a:Jeeeeej še sodelavka je včeraj zvečer rodila deklico Laro
vau, pri vas je pa veselo.
GoldenSoul, bolj razmišljaš o tem, slabše je. torej, verjemi, da bo s tvojim otrokom vse v redu (ko boš pač noseča ), ker mu v nasprotnem primeru lahko s stresom samo škoduješ.
jaz pa imam različne občutke... po eni strani bi že imela otročka, po drugi strani pa ne. vsekakor ga zaenkrat še ne bo, ker si nas ne predstavljam v majhni sobici pri mojih starših, plus tega, da sem še študentka. vse ob svojem času. me pa tast večkrat heca, kdaj bo. on bi že rad bil dedek.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
joj use so neki nosečke.
mene zadnje cajte tok daje da bi mela otročka, sj vem mlada sm pa nimam nobenih pogojev, tko da ga zdj zihr ne bo
bi ga pa takoj mela če bi mela z mojim stanovanje.
pa k vidm use nosečke po cesti pa bebice iiiiiiiiiiii
mene zadnje cajte tok daje da bi mela otročka, sj vem mlada sm pa nimam nobenih pogojev, tko da ga zdj zihr ne bo
bi ga pa takoj mela če bi mela z mojim stanovanje.
pa k vidm use nosečke po cesti pa bebice iiiiiiiiiiii
- Gost
majaoko napisal/-a:Mene je pa vsa ta želja po otroku popolnoma minila. Sploh nevem kaj me je pičilo
Haha, zdaj bo pa prijelo in boš noseča, ker tisto, kar si želimo, je daleč, tisto kar si ne, pa blizu
Sicer pa ne razumem, kako te lahko nekaj pikne ... Najprej si želiš otroka, potem pa kar ne. In, če bi bil otrok že na poti? Bi te pičilo, da ga zdaj nekako ne bi imela, ker te je minilo do starševstva? Ko se odločaš za otroka in, ko opustiš vso zaščito, bi naj šlo za relativno veljavno odločitev ... drugače ne vem zakaj se sploh dela na otrocih.
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
Midva sploh ne uporabljava nobene zaščite (nikoli). Če bi bila noseča bi otroka sigurno obdržala, če pa imam sedaj izbiro bom še malo počakala
Ja sej pravim, da mi je čudno, da me je kar na enkrat pičilo Sicer pa niti približno nisem imela plodnih dnevov, tako da nikakor ni moglo biti nič iz tega.
Ja sej pravim, da mi je čudno, da me je kar na enkrat pičilo Sicer pa niti približno nisem imela plodnih dnevov, tako da nikakor ni moglo biti nič iz tega.
- Gost
majaoko napisal/-a:Midva sploh ne uporabljava nobene zaščite (nikoli). Če bi bila noseča bi otroka sigurno obdržala, če pa imam sedaj izbiro bom še malo počakala
No to se mi ne zdi odgovorno do potencialnega otroka. Vidva gresta 'bo, ce bo', ok, vsaj nista zapsihirana, kdaj bo, ampak sama ne zelim otroka, ce se bo pac zgodil, ampak enkrat, ko si ga bom zareeees zelela. Do takrat pa zascita ...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
majaoko napisal/-a:Mene je pa vsa ta želja po otroku popolnoma minila. Sploh nevem kaj me je pičilo
Sva že dve taki. Sej me prime, pa me tudi tko hitro mine . Pač tako je.
majaoko napisal/-a:Midva sploh ne uporabljava nobene zaščite (nikoli). Če bi bila noseča bi otroka sigurno obdržala, če pa imam sedaj izbiro bom še malo počakala
Tudi mi2 nimava zaščite. Otrok sicer še nekaj časa ne bo v planu, če se nama zgodi, ga bova seveda zelo zelo vesela in niti pomislila ne bi na to, da ga ne bi obdržala. In ne meni se to ne zdi neodgovorno. V končni fazi sva poročena, živiva skupaj, v kratkem se seliva na svoje. Za otroka imava že nekaj stvari, ki sva jih pač podedovala od njegove sestre. Kdo pa pravi, da sva zaradi tega neodgovorna, če sva nezaščitena? Sej stara sva več kot dovolj, zaposlena sva, otroka bova lahko preživljala, in verjamem da majaoko in njen ravno tako, Bilo pa bi skrajno neodgovorno če teh pogojev ne bi imela tako kot nekatere- v to se ne bom več spuščala!
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Neodgovorno bi bilo, če namerno ne bi uporabljala zaščite, otroka pa ne bi imela namena obdržati (ali ne bi imela nobenih pogojev zanj).
- Gost
metuljčica* napisal/-a:Neodgovorno bi bilo, če namerno ne bi uporabljala zaščite, otroka pa ne bi imela namena obdržati (ali ne bi imela nobenih pogojev zanj).
Vsak ima svoj pogled na to. Moj je pač tak, da bom na otroku delala, ko si ga bom res želela. Nočem, da se zgolj 'zgodi' in ja, potem ga bova pač imela, če se je že zaplodilo.
-
sweetyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
punce, tiste bol radovedne, ki ste me spraševale za spol..no zvedla sem da dobimo fantka , js sm pa skoz mela občutek da bo punčka, še ime sem imela zbrano za punčko.. važno je da je zdrav pa da lula stoje lep dan vam želim..
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]