Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 13. Mar. 2008 22:20

Kuk časa morš bit noseč,da na ULTRAZVOKU pokaže zarodek :?:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 14. Mar. 2008 8:46

Ja, fino je vedet, v čem je težava (če spoh je), da lahko za naprej razmišljaš. Tudi če je vse ok, se mi zdi, da se potem bolj sprostiš, ker si pomirjena.

Damyanchyka, mislim da se plod vidi nekje od 6ega tedna dalje. Ampak ni nujno, lahko še kasneje. Znanko so že poslali na čiščenje, ker je imela prazno vrečko, pa je nekako izslilila in počakala do 10ga tedna, ko se je pojavil srček :)
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 16. Mar. 2008 19:11

mily napisal/-a:Ja, fino je vedet, v čem je težava (če spoh je), da lahko za naprej razmišljaš. Tudi če je vse ok, se mi zdi, da se potem bolj sprostiš, ker si pomirjena.

Točno tako.. Če veš, da je vse ok se veliko lažje pomiriš in sprostiš..

Sicer imam pa tudi jaz občutek, da se na ultrazvoku pokaže zarodek šele po 6 tednu nosečnosti.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 16. Mar. 2008 22:55

jullia_ napisal/-a:torej se moramo tiste, ki še ne želimo potomcev, čimbolj sekirat za vsako stvar, pa se ne bodo hoteli spočet :)

Ah pri nas bo pa ravno obratno :D - Murphy pač :) .
Uporabniški avatar
Kasiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kasiopeia » 20. Mar. 2008 22:14

Hm, tale psiha je hecna stvar - vsi pravijo - treba se je sprostit, odmislit zanositev, seksat iz užitka in ljubezni - kar je pa malo težko, če si želiš otroka...

Sicer pa, ja plod se vidi bolj konkretno po 8. tednu.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 04. Apr. 2008 23:16

Nosečnce kam ste se skrile? Kako kej potekajo stvari :D? Jez sm šla dns lih po KT pa sm vidla 3 že zelo okrogle hehe :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 05. Apr. 2008 21:31

Pri nas samo še čakamo mojo najboljšo prijateljico, ki ima čez 5 dni rok :jump: can't wait
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
pernecka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pernecka » 06. Apr. 2008 14:13

Foxy-lady napisal/-a:Ja res zalostna zgodbica o tem, ko ti otrocicek umre v tebi :cry:
Jaz sem slisala za eno iz nasega kraja, ki je bila noseca ze v 8 mesecu, pa kar naenkrat vec ni cutila gibov :( tudi je mogla iti rodit. Ko pa je porodila, sploh otroka ni hotela videti, ker ji je bilo tako hudo. Ne vem, jaz tudi verjetno ne bi hotela videta svojega lastnega otroka mrtvega :cry:

Poznam eno ki dela z mano,ko je mogla otroka starega 7mesecev na svet spravljat ker so komaj takrat ugotovili da če se rodi da bo mongoloiden in je morala na živo rojevat mrtvega otroka...grozno.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 06. Apr. 2008 14:38

pernecka napisal/-a:otroka starega 7mesecev na svet spravljat ker so komaj takrat ugotovili da če se rodi da bo mongoloiden in je morala na živo rojevat mrtvega otroka...grozno.

Ja kaj so potem ugotovili, da bi bil mongoloiden ali da je bil mrtev? :?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 07. Apr. 2008 7:14

No pa smo danes dočakali, fantka Tiana :hearts: toook sem vesela, da konc :jump: samo da je zdrav malček, pa da je mamica ok, čeprav je malo boga, ampak je srečna.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 07. Apr. 2008 9:40

Bravo :) :) še ne fantek : jaz sem pa tudi izvedela da bom drugič teta!!! juhuhuhu
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 07. Apr. 2008 13:23

evo tuki še ena nosečnica..se me verjetno spomnite ko sem pisala da sem zanosila. no, zdej sem v 21tednu nosečnosti, sem že šla čez polovico jee :D vse poteka super (tok, tok..), čutim že tut brcike svojega bejbija. 15.4. pa zvem spol..komaj čakam :) je še kakšna nova nosečka na tem forumu?
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 07. Apr. 2008 13:29

juhu jaz bom prvič tetka....!! čeprav so 4 moje prijateljice lani rodile in samo se bebice po rokah nosim...:)
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 07. Apr. 2008 13:43

Jst se pa včasih kar mal zamislim, ker vsak mesec kkšna iz moje generacije pestva... Jst bi tuuuuuuuuut, pa nimam možnosti (revni študentje pač).
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 07. Apr. 2008 13:51

Heh, js pa lih nasprotno ...
Večkrat, k sm pr kšni kolegici, k ma še svežga mladiča :D , mnj si ga u kratkem želim met sama ... Nism še razvila materinskega dela sebe in čeprou nekaterim to ni prou, je men fino. Še je cajta, več k dovolj.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov