Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
gingin nič paničarit. Parom, ki jima uspe prvi mesec je zelo malo. Midva sva se trudila dobro leto in ko sem že šla k ginekologinji da ne gre in mi je razložla vse o merjenju temperature, določanju ovulacije itd. nama je končno poratalo. probej bit čimbol sproščena in ne mislit na to, čeprav vem, reči to je ena stvar... boš vidla da bo uspelo
- gingin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2009
- Kraj: Fredrikstad-Norway
ja upam...ker moja mami mi je rekla,da ji je uspelo že po enem mesecu..
midva pa še nič..res si že zelo želim..ampak nič ne paničarim..
bo ko bo..toda ko bo.. bo zelo veselo...
hvala ti
midva pa še nič..res si že zelo želim..ampak nič ne paničarim..
bo ko bo..toda ko bo.. bo zelo veselo...
hvala ti
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
na lestvici tvojih
- gingin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2009
- Kraj: Fredrikstad-Norway
midva se trudiva od decembra...sedaj je pa že marec..
ampak,kot sem prebrala,kar ste napisale sem sedaj pomirjena
hvala punce
ampak,kot sem prebrala,kar ste napisale sem sedaj pomirjena
hvala punce
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
na lestvici tvojih
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
vprašanje:
a obstaja kšna meja pri teži (kg) za bodoče mamice. ko zanosi, in da ni potem npr. rizična nosečnost.
sama imam namreč malo kg, pa me čist informativno zanima...
a obstaja kšna meja pri teži (kg) za bodoče mamice. ko zanosi, in da ni potem npr. rizična nosečnost.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
@gingin: sem brala, da tam ene 20% parom rata zanost prec v 1. mesou, v pol leta 50%, po letu dni pa 30% (sm dala tko približne podatke, amapk tko nekak gre)..
so pa napisal, če ti ne rata po več kot letu dni, da se priporoča obisk zdravnika, ker kao KT nej ne bi vplivale na to kdaj zanosš, sm pa slišala dost zgodbic da so potem punce ratale neplodne...tko da vseeno pojdi k ginekologu & good luck!
so pa napisal, če ti ne rata po več kot letu dni, da se priporoča obisk zdravnika, ker kao KT nej ne bi vplivale na to kdaj zanosš, sm pa slišala dost zgodbic da so potem punce ratale neplodne...tko da vseeno pojdi k ginekologu & good luck!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
lakeesha napisal/-a:vprašanje:
najbrž je pomembno,da maš normalen ITM
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
in v primeru da ni???
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
lakeesha napisal/-a:in v primeru da ni???
če je Nicole Richie brez problema nosila in rodila, potem mislm da se nimaš kej bat - tolk anoreksična pa najbrž tud nisi
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Dokler je z menstruacijo vse ok, še nebi smelo bit kritično. Poznam pa eno, k se je dve leti trudila zanosit pa nič, potem se je pa poredila na normalo iz 45 na 55 pri ene 170, je pa poratal.
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
lihkar so na eni oddaji rekl da lohka teža vpliva da ne zanoste tkoj..
moja soseda je zlo drobčkena, pa je parkrat splavila, zdj ma pa dvojčka v trebušku, sam nemore nč, vstaja kumi, spi pokonc na stolu pa take..u prvih mescih nasečnosti je shujšala za 6kh, potem se pa zredila nazaj šele sedaj, ko je rečen da bo vse ok, magar da bosta nedonošenčka če bo šlo kej narobe..zredila se je šele za borih 5 kg..pa dvojčka sta
moja soseda je zlo drobčkena, pa je parkrat splavila, zdj ma pa dvojčka v trebušku, sam nemore nč, vstaja kumi, spi pokonc na stolu pa take..u prvih mescih nasečnosti je shujšala za 6kh, potem se pa zredila nazaj šele sedaj, ko je rečen da bo vse ok, magar da bosta nedonošenčka če bo šlo kej narobe..zredila se je šele za borih 5 kg..pa dvojčka sta
- garview
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2009
- Kraj: Lj.
Zdej točno nevem kaj bi to lahko bilo. Dobro bi bilo če bi šla zdravniku, ter mu/ji poveš, kaj se je zgodilo, ter kje so te bolečine. Dobro bi tudi bilo, da narediš test za nosečnost. Test ti bo povedal ali si noseča ali ne. Lahko je pa možnost, da nisi noseča le, da si zbolela ali pa kaj podobnega.
Drži se.
Drži se.
Be your self and be good to nature.
-
roxeanne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2008
lakeesha napisal/-a:vprašanje:
tale članek je zanimiv za prebrat!
http://www.cosmopolitan.si/zdravje/kako ... -6361.aspx
- Alina21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
- Kraj: notranjska
Podravljene,
zanima me vaše mnenje. V obdobju 1 leta sem imela dokaj neredne menstruacije na mesec pa pol po navadi in takrat ko so bile so bile zelo močne. Takrat sem šla k ginekologu in je rekel, da ni to nič takega, najbrž stres in to, čeprav sem imela do enega leta nazaj vedno redne. Nazadnje sem jo imela 17.januarja, s fantom sva se odločila za naraščaj in delala na tem. Do sedaj sem naredila že dostikrat test, vedno je bil negativen, menstruacije pa še vedno ni in vsake toliko časa me bolijo jajčniki. V prihodnjih dneh nameravam it spet k njemu, ker imam dovolj tega, zanima me samo če je imela katera podobno izkušnjo.
zanima me vaše mnenje. V obdobju 1 leta sem imela dokaj neredne menstruacije na mesec pa pol po navadi in takrat ko so bile so bile zelo močne. Takrat sem šla k ginekologu in je rekel, da ni to nič takega, najbrž stres in to, čeprav sem imela do enega leta nazaj vedno redne. Nazadnje sem jo imela 17.januarja, s fantom sva se odločila za naraščaj in delala na tem. Do sedaj sem naredila že dostikrat test, vedno je bil negativen, menstruacije pa še vedno ni in vsake toliko časa me bolijo jajčniki. V prihodnjih dneh nameravam it spet k njemu, ker imam dovolj tega, zanima me samo če je imela katera podobno izkušnjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov