Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 30. Sep. 2008 13:54

Addict napisal/-a:Koliko procentna pa je možnost zanositve, če se pri spolnem odnosu uporablja samo kondom?
Se opravičujem, če je že bilo kje zapisano, ampak nisem nikjer zasledila.

Glih sem prebrala da če 100 žensk seksa redno s kondomom eno leto, da jih zanosi v tem času 12. :eek: . To je pa kr velik. Procent je pa 88%.
Verjetnost zanositve na en spolni odnos je pa 1:2500.

Aia Addict obarvan podpis ni dovoljen. :wink:
Zadnjič spremenil ŽuŽa, dne 30. Sep. 2008 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 30. Sep. 2008 13:55

Wow :eek: ! Tole je pa kr velik možnosti...ampak se ne bom sekirala, ker jih ne uporabljava... :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 30. Sep. 2008 14:38

pravilna uporaba: 98% zaščita

nepravilna: 88%
Addict
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2008
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Addict » 30. Sep. 2008 20:13

Hvala za podatek.
In za opozorilo -> popravljeno :)
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 30. Sep. 2008 20:14

Ja, OK, verjetno je ena na milijon taka, ki (ko je že noseča) še enkrat zanosi, pa še to nekje bogu za hrbtom, kjer ne poznajo ultrazvočnih preiskav. Pri nas je pač tako (govorim iz izkušenj), da greš na ginekološki pregled, ko ti izostane menza in misliš, da si noseča. Ginekolog te pregleda in običajno naredi tudi ultrazvok. Tako potrdi, da si noseča in tam se tudi vidi ali imaš "dve maternici". ker jih verjetno nimaš, lahko veselo seksaš brez kondoma, oziroma ne, če se želiš zaščititi pred boleznimi. :)
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 30. Sep. 2008 20:20

Bina si me nasmejala :D Nekak tako je ja. Če ne kompliceramo preveč. (sam pa obstaja možnost..miniminiminimalna)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 30. Sep. 2008 21:16

Bina napisal/-a:Med nosečnostjo moraš uporabljati kondome če se želiš zaščititi pred spolno prenosljivimi boleznimi, zanositi več ne gre :D :D

Mislim, da nobena normalna ženska ne bo šla sexat kar s komerkoli med nosečnostjo.Če je pa njen partner okužen je pa itak že prepozno. :)
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a čbela » 06. Okt. 2008 13:17

kontacepcijskih tabletk ne jemljem že 2leti. ne dolgo nazaj sem imela zaščiten spolni odnos. po odnosu (5-10min kasneje) ga je dal fant zopet v nožnico, tokrat brez kondoma. samo not in ven. zgledal je že čisto suh, vendar se vseeno bojim, da ni prišlo do zanositve. mogoče katera ve kakšne so realne možnosti? jaz sem nekje slišala, da je za zanositev potreben pritisk, curek.

premišljujem, da bi zopet začela jemati kontacepcijske tabletke. kljub vsemu pa bi naredila tudi test nosečnosti. zanima me, če pokaže pravi rezulat kljub jemanju kontracepcijskih tabletk ali lahko le-te kakorkoli vplivajo na rezultat?
Uporabniški avatar
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a čbela » 06. Okt. 2008 13:17

..
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 06. Okt. 2008 13:38

Ja jst mislm, da neb smele vplivat na rezultat ob testu nosečnosti. Itaq boš tablete začela jemat ob menstruaciji(prvo škatlo). Boš že tko lahko vedla kaj se dogaja s teboj ;) Sicr jst mislm, da je bl mau vrjetno, da si noseča. Ni pa nemogoče.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 23. Okt. 2008 19:51

Vpršanje za tiste, ki ste že bile oz. ste noseče. Kako hitro ti rata slabo? Takoj? Test pokaže šele po izostanku perila?
Malce sem v dvomih, ker mi je že celi teden nekaj slabo, a perio dobim šele 1.11.
Hvala
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 24. Okt. 2008 12:03

Ni zaradi nosečnosti. Ziher. Mogoče se te kej loteva, ali pa samo psiha, ker razmišljaš o tem.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objavaNapisal/-a Razlagalka » 24. Okt. 2008 21:43

Mogoče pa res. Bomo vidli. Ampak mislim, da imaš prav, da se me nekaj loteva. :?
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2009
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objavaNapisal/-a gingin » 04. Mar. 2009 10:57

oki..moja zgodba mogoče ni glih za sem..ali bolj vprašanje...

midva s fantom imava že nekaj časa nezaščitene odnose..približno slabi tretji mesec..in si oba želiva naraščaj,ampak se še ni uresničilo.
malo me že skrbi..jaz sem mlada in imam 23let..on je malček starejši in je 43let :D

med odnosom ne razmišljava o tem ampak se čisto prepustiva užitku..toda po ali pred menstruacijo mi pa da vedno mislit: kaj če je kaj narobe? zakaj ne?

pred 5 leti sem že zanosila in si moj bivši ni želel zato sva se odločila za splav,za kar mi je še danes zelooo žal :(

hvala vam za kakršnekoli nasvete..lepo bodite
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 04. Mar. 2009 11:30

če po enem letu nezaščitenih odnosov ne zanosiš pojdi k zdravniku.prej se pa nima smisla sekirat

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov