Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 98 od 100
•
Prejšnja
1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Naslednja
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
tiste, ki ste že rodile - kdaj in za koliko so se vam začeli poznati kilogramčki? Sem iskala po googlu kakšen forum kjer bi to pisalo, pa nikjer našla, me pa res zanima
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
softTouch napisal/-a:mene pa zanima koliko časa je pri vas,ki ste že rodile trajalo,da se vam je koža na trebuhu vrnila v prejšnje stanje.pa še to me zanima,če je med nosečnostjo pri seksu res treba uporabljat kondome
Jaz sem se zredila za 17kg in se mi skoraj razen trebuha ni poznalo. Trebušček je bil kar velik in po enem mesecu sem imela svoje kile nazaj in tudi trebuh je izgledal kot prej.
Med nosečnostjo moraš uporabljati kondome če se želiš zaščititi pred spolno prenosljivimi boleznimi, zanositi več ne gre
tamarra: V prvi nosečnosti se mi je trebuh začel poznati okoli 4. meseca, samo je utgledalo kot da sem se malo preveč najedla in kot da sem se pač mičkeno zredila. Potem pa je šlo zelo hitro.
Sedaj sem drugič noseča in se mi je začelo poznati zelo hitro, že pred 3. mesecem.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Bina napisal/-a:Med nosečnostjo moraš uporabljati kondome če se želiš zaščititi pred spolno prenosljivimi boleznimi, zanositi več ne gre
To pa ni res So se zgodil že primeri, da je bla ženska že noseča pa je znova zanosila,medtem ko je enega že imela. Pa nista dvojčka
To je isto, kukr vela prepričanje da ženska k jemle(redno po useh pravilih in predpisih)KT, da ne more zanosit..obstaja neka mala možnost..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Bina zdravo,veselo nosečnost ti želim čimanj slabih stvari..kdaj pa maš rok?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Damyanchyka napisal/-a: So se zgodil že primeri, da je bla ženska že noseča pa je znova zanosila,medtem ko je enega že imela.
a to je mogoče, da zanosiš med nosečnostjo? to ne more biti no ali sem kaj narobe razumela?
-
kam se pa potem ugnezdi ta novi otroček? in potem ko rodiš prvega, si kar recimo za drugega že 4 mesece noseč
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Po moji logiki je to možno le v roku par dni po prvi oploditvi. Če je na voljo še kakšno jajčece. In imaš potem dvojčka, ki sta lahko celo od različnih očetov (Steinbeck: Vzhodno od raja)
Ko pa enkrat zanosiš, pa nimaš več ovulacije, ne?
Ko pa enkrat zanosiš, pa nimaš več ovulacije, ne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
ja, saj zato je meni čudno, da bi lahko do tega prišlo.
-
Ja pa je. K sm 100% to brala pa mislm, da sta bla 2mesca razlike..Nism se pa spuščala lih u to kako je to možno,kr je dandans vidm reees že use možno Nism si pa tega zmisla,ker če bi mi kako leto nazaj kdo to reku bi se začela smejat
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Nekje do dva meseca po zanositvi se še vedno lahko tvorijo hormoni, ki lahko povzročijo ovulacije in se lahko jajčece oplodi in vgnezdi.
Že pred leti sem brala o primeru, ko je ženska po rojstvu prvega otroka povsem normalno po dveh mesecih rodila še drugega.
Ampak takšni primeri so res zelo redki.
Obstajajo pa tudi ženske z dvema maternicama, samo v Sloveniji naj bi bilo nekje do 1000 takšnih žensk (poznam dve, eni so eno odstranili, ena pa je rodila tri hčerke (s par leti razlike seveda, ne istočasno), dve je nosila v maternici na desni strani, eno pa v levi), tako da obstajajo tudi primeri, ko je ženska naenkrat nosila dva otroka, vsakega v svoji maternici.
Verjamem, da marsikatera za to še ni slišala.
Že pred leti sem brala o primeru, ko je ženska po rojstvu prvega otroka povsem normalno po dveh mesecih rodila še drugega.
Ampak takšni primeri so res zelo redki.
Obstajajo pa tudi ženske z dvema maternicama, samo v Sloveniji naj bi bilo nekje do 1000 takšnih žensk (poznam dve, eni so eno odstranili, ena pa je rodila tri hčerke (s par leti razlike seveda, ne istočasno), dve je nosila v maternici na desni strani, eno pa v levi), tako da obstajajo tudi primeri, ko je ženska naenkrat nosila dva otroka, vsakega v svoji maternici.
Verjamem, da marsikatera za to še ni slišala.
-
No sm vesela, da še nekdo ve za ta primer Je pa pomoje to možno še manj kukr, če jemleš redno tabletke pa da zanosš
- Addict
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2008
- Kraj: Nova Gorica
Koliko procentna pa je možnost zanositve, če se pri spolnem odnosu uporablja samo kondom?
Se opravičujem, če je že bilo kje zapisano, ampak nisem nikjer zasledila.
Se opravičujem, če je že bilo kje zapisano, ampak nisem nikjer zasledila.
Che è successo non lo so, che mi hai fatto non lo so,
so soltanto che se te ne vai io morirò.
so soltanto che se te ne vai io morirò.
Prvi neprebran prispevek • 1500 prispevkov
• Stran 98 od 100
•
Prejšnja
1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov