Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kolko jaz razumem sta samo enkrat probala..torej je ful majhna verjetnost, da si noseča
če si želiš otroka ne obupat in bit žalostna, ampak probavajta še dalje
če si želiš otroka ne obupat in bit žalostna, ampak probavajta še dalje
Houd de wereld tegen
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
majaoko napisal/-a:No nevem jaz sem samo povedala, kar sem slišala. Hvala, ker si mi malo razložila No midva sploh nisva računala mojih plodnih dnevov
Huh jaz jih ne rabim računat, takoj em kdaj imam ovulacijo . Je pa res, da imam full močno ovlulacijo, precej bolečo in celo jajčnik lahko primem oziroma se ga tko čuti- smešno full.
Za tole mlado nesrečno mamico pa nimam besed . Srce me boli, ko berem take stvari
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Ja res zalostna zgodbica o tem, ko ti otrocicek umre v tebi
Jaz sem slisala za eno iz nasega kraja, ki je bila noseca ze v 8 mesecu, pa kar naenkrat vec ni cutila gibov tudi je mogla iti rodit. Ko pa je porodila, sploh otroka ni hotela videti, ker ji je bilo tako hudo. Ne vem, jaz tudi verjetno ne bi hotela videta svojega lastnega otroka mrtvega
Jaz sem slisala za eno iz nasega kraja, ki je bila noseca ze v 8 mesecu, pa kar naenkrat vec ni cutila gibov tudi je mogla iti rodit. Ko pa je porodila, sploh otroka ni hotela videti, ker ji je bilo tako hudo. Ne vem, jaz tudi verjetno ne bi hotela videta svojega lastnega otroka mrtvega
- Gost
LARIKA napisal/-a:majaoko napisal/-a:No nevem jaz sem samo povedala, kar sem slišala. Hvala, ker si mi malo razložila No midva sploh nisva računala mojih plodnih dnevov
Huh jaz jih ne rabim računat, takoj em kdaj imam ovulacijo . Je pa res, da imam full močno ovlulacijo, precej bolečo in celo jajčnik lahko primem oziroma se ga tko čuti- smešno full.
Res al kaj? Primes jajcnik, v kaksnem smislu - od zunaj al kako za vraga bi naj to izgledalo?
- Gost
LARIKA napisal/-a:ja čutim ga, tko izbočen mal ven,..mah ne znam povedat, tko kot en grahek mal večji no
Prvic slisim. Ginekologu si povedala za to? Ce ja, kaj pravi, je to normalno?
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jap itak,da sem povedala, poleg tega je pa moja babca (delala v porodnišnici), tako da to ni nič čudnega,samo bolj izrazito ovulacijo imam in precej velike jajčnike
Ed: moja babca je blo mišljeno moja mami je bila babca v porodnišnici
Ed: moja babca je blo mišljeno moja mami je bila babca v porodnišnici
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 06. Mar. 2008 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Sam to je fajn, da veš kdaj maš ovulacijo ane? No, sam da ne bi bla tok boleča, kokr pravš.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Ojej, boga. Upam, da se bo kmal pobrala.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
the Queen napisal/-a:
nekatere bejbe mislijo,da po porodu dokler dojiš ne moreš znova zanosit in pač ne uporabljajo nobene zaščite sam to ne drži
zdaj se glih na to zanaša ena moja frendica in mislim da spet kmalu imela bušija.....
Ja jaz poznam kar nekaj primerov, ko so bratje/sestre po starosti samo 1 leto narazen. Tako da očitno to res ne drži.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
jah no, jst sem pač mislila, da je to mati narava poskrbela, da ženski ne bi bilo treba dveh otrok hkrati dojit.
to z enim letom razmaka pa niti ni taka ovira, mene je mami recimo samo 3 tedne dojila, sestro pa potem dva meseca. še zdej jo zmerjava, ker naju je prikrajšala za dodatno inteligenco
to z enim letom razmaka pa niti ni taka ovira, mene je mami recimo samo 3 tedne dojila, sestro pa potem dva meseca. še zdej jo zmerjava, ker naju je prikrajšala za dodatno inteligenco
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ampak kokr je men znano, nej bi blo med eno in drugo nosečnostjo saj en let pa pou (se mi zdi?), da si telo opomore in znova prprau na ceu proces.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]