Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 01. Jan. 2008 22:21

Jest mislm, da ne moreš zanosit.
G N R
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a G N R » 01. Jan. 2008 22:44

še mnenje ktere druge...? matr, sam res ni glih možno, to bi blo pol ja brezmadežno spočetje :P
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 01. Jan. 2008 23:11

Ni možno.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 02. Jan. 2008 9:42

pomoje je to šansa 1:1000000000000000000000000. tko da ni možno.sj tolk hitr se pomoje to tud ne zgodi.mislm s tem, da mora res bit spolni odnos, ne pa kaj drugega
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 02. Jan. 2008 15:49

Meni se pa zdi zanimivo, kako dekleta o morebitni nosečnosti zaskrbi šele po ''dejanju''. Pa ne leti to zdaj samo na dekle zgoraj.

Drugače pa tudi jaz mislim, da ni možno.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jan. 2008 17:40

jah teoretično možno je, če mu je res slučajno kakšna semenčica preživela na koncu prsta, če jo je prenesel vate, če si bila ravno v plodnem delu cikla in če se je semenčici in jajčecu ratalo poparčkat.
štirje če-ji... na tvojem mestu še ne bi imen izbirala :)
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 02. Jan. 2008 18:24

možno sicer je, ampak je odvisn od ogromno enih dejavnikov, tko d js mislm da se nimaš prov velik za sekirat, ker tud če mu je kaj ostalo na prstu je blo teh semenčec tolk mal da je teh možnosti res zlo zloooo mal
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 02. Jan. 2008 19:42

A ni tko, da takoj ko pride semenčica izven telesa, odmre? Baje zarad prenizke temperature :? Vsaj jst sm tko seznanjena.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Jan. 2008 21:17

nekaj sem slišala, da lahko par minut preživi. ampak roke v ogenj ne dam, lahko pa kakšna, ki je bolj na biološkem področju izobražena, razjasni dilemo.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 02. Jan. 2008 21:22

Yazmeen napisal/-a:A ni tko, da takoj ko pride semenčica izven telesa, odmre? Baje zarad prenizke temperature :? Vsaj jst sm tko seznanjena.

Js sem pa lih zadnjič brala nekje na internetu, da spermiji zunaj preživijo cca 15 min. Če najdem link, ga prilepim. :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 02. Jan. 2008 21:48

Aja?! Vragi mejhni :D
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 02. Jan. 2008 22:46

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Jan. 2008 1:20

*hox* napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:A ni tko, da takoj ko pride semenčica izven telesa, odmre? Baje zarad prenizke temperature :? Vsaj jst sm tko seznanjena.

Js sem pa lih zadnjič brala nekje na internetu, da spermiji zunaj preživijo cca 15 min. Če najdem link, ga prilepim. :)

v tem primeru bi jst potem mela že celo Olimpijo otrok :D
To je pomojem čist relativno, ker nekje piše da preživijo, nekje pa da takoj v stiku s kisikom odmrejo.jst ne verjamem nobemu in pazm če nism zaščitea na svako kapljo, kam se zliva :D
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 07. Jan. 2008 20:17

moi T napisal/-a:Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo :wink:.

Smo probali malo pospešitit zadevo in ne boste verjele naslednji dan so se (po sexu) začeli popadki, taki blagi , pol sm pa dva dni po sexu ob 5,26 rodila.
Popadke sem imela že ceu dan ampak tko na 2-3 ure, pol so se pa čist nehal in ob 00 spet začeli ampak na 10-5 minut, nism hotla panike delat in sem poskušala zaspat.
Sm si rekla , ne bom zbudla lubija sej bodo minil tko kt uni prej, sm se odločla da ne grem v porodnišnico dokler mi voda ne odteče, in točno to se je zgodl.
V porodnišnico sva pršla ob 3,30, rodila sem pa ob 5,26 (zdravega in prelepega fantka)
Porod je biu fenomenalen skoraj smešen.V porodni sobi ne vem če sem bila 20 minut,pa še to je najdle ctg traju, rodila sem čisto brez analgetikov ker je šlo tko hitr.

To bomo vsekakor še ponovili.
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Uporabniški avatar
awSome
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Kraški svet

Neprebrana objavaNapisal/-a awSome » 07. Jan. 2008 20:22

bouhamala napisal/-a:
moi T napisal/-a:Ja Bohamala, srečno, pa sporoči, kako je šlo :wink:.

Smo probali malo pospešitit zadevo in ne boste verjele naslednji dan so se (po sexu) začeli popadki, taki blagi , pol sm pa dva dni po sexu ob 5,26 rodila.
Popadke sem imela že ceu dan ampak tko na 2-3 ure, pol so se pa čist nehal in ob 00 spet začeli ampak na 10-5 minut, nism hotla panike delat in sem poskušala zaspat.
Sm si rekla , ne bom zbudla lubija sej bodo minil tko kt uni prej, sm se odločla da ne grem v porodnišnico dokler mi voda ne odteče, in točno to se je zgodl.
V porodnišnico sva pršla ob 3,30, rodila sem pa ob 5,26 (zdravega in prelepega fantka)
Porod je biu fenomenalen skoraj smešen.V porodni sobi ne vem če sem bila 20 minut,pa še to je najdle ctg traju, rodila sem čisto brez analgetikov ker je šlo tko hitr.

To bomo vsekakor še ponovili.

Čestitke, to je pa res lepo slišati!!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]