Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Dec. 2007 15:25

^^Oooooo kjut :love: , kaj pa mata, fantka al punčko?

sweetyka, tud od mene čestitke, pa čim lepšo nosečnost ti želim :)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 20. Dec. 2007 15:57

mily napisal/-a:Drugač pa lahko greš samoplačniško v laboratorij, da ti nardijo test. Mislim, da sploh ni tko drago.

Al pa k osebni zdravnici. Ti vzamejo kri in je. Pa se zaston je.

drzimo pesti
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 20. Dec. 2007 16:19

^^ ta test je se celo najbolj zanesljiv.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 20. Dec. 2007 19:36

Yazmeen napisal/-a:^^Oooooo kjut :love: , kaj pa mata, fantka al punčko?

Fantka. :hearts: :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 20. Dec. 2007 21:46

Ime? :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 20. Dec. 2007 23:09

Ja ja sami firbci smo tle, jez bi tudi zvedla kako mu je ime :D. Kako pa je potekal porod? Kakšno maš ti izkušnjo s tem?
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 20. Dec. 2007 23:43

Ja no, mene te stvari tok zanimajo, pa tok prvoščm usm bodočim in novopečenim mamicam...pa prov z užitkom berm tole temo k smo use tok nore na bebije, ne pa na faksu k use kolegice govorijo kako še 15 let nočjo met otročkov :) Smote so, jst sam d končam faks, pa bom takoj mela enga :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 20. Dec. 2007 23:51

^^ Evo jez sm čist ista in isto mam sošolke, ki so anti-bejbistke :? . Zato se je fajn tle ment mal o tem, pa še zdi se mi kot da jez pričakujem, ker ma ena kolegica za rodit zdej januarja :D.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 21. Dec. 2007 8:09

Mene pa res zanima, kaj bo ugotovila BIBI21. Na njenem mestu sploh ne bi mogla čakati en teden do ponovnega testa. :nixweiss:
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 21. Dec. 2007 11:52

Jaz tudi ne. Upam da bo sla saj do osebnega zdravnika in da bo vse ok.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 21. Dec. 2007 12:49

Uh jst bi se požrla od skrbi, pa tega da neb bla zihr.. ;)

Jst sam upam, da bo use ql..mogoče je pa nardila že, pa ni še nam izdala rezultatou ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 21. Dec. 2007 18:16

mily napisal/-a:A dej dej, ne vem kdaj je ona takoj začutla?

Verjetno se razlikuje od človeka do človeka... Nekatere imajo že po parih dneh občutljiva prsa in vejo da je nekaj drugače, nekatere pa verjetno niti po 2mesecih ne vejo, da so noseče, tak da ne posploševat...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 21. Dec. 2007 19:05

Ja, moja mami je vedla, da je noseča, še predn bi mogla menstruacijo dobit, baje so jo res bradavice bolele in cela se je nekam čudn počutla.
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 22. Dec. 2007 23:18

Ashley*** napisal/-a:Ime? :)

Ime sva mu dala Til. :)

moi T napisal/-a:Ja ja sami firbci smo tle, jez bi tudi zvedla kako mu je ime :D. Kako pa je potekal porod? Kakšno maš ti izkušnjo s tem?

hja, mene je blo zadnji mesec strah poroda k pr norcih. Samo če je šlo notr, more it tut vn, haha, :lach:
En dan pred rokom, sem imela amnioskopijo, kjer ti pogledajo koliko si odprt, in če je voda že dovolj zrela. Tisto jutro oz. že ponoči sem čutila tudi rahlo zbadanje in nisem vedela, da so to že popadki. Ker pa sem bila odprta že 3 cm, sem se kar odločila, da grem rodit, pa kar bo, bo.
Najprej te sklistirajo, kar sploh ni tako hudo kot pravijo nekatere, ampak ok. V bistvu eno uro traja vsa ta procesija.
Potem so me dali v porodno sobo, kjer so mi dali umetne popadke, ker svojih še nisem imela tako močnih. Potem so mi še prebodli mehur, da mi je odtekla voda, in je šlo potem vse lažje. Umetne popadke sem začela čutiti že po dobrih 10 minutah, in so bili kar pogosti. So pa tudi kar fejst boleli, tko da sem mojemu, ki je bil ob meni rekla, da bo najin otrok edinček, da ne bom imela nobenega otroka več. :lach:
Ampak sem se takoj, ko sem dobila malo štručko v naročje premislila, ker resnično pozabiš na vso bolečino, ki jo daš skozi med porodom. Je pa res, da me je zadnje pol ure najhuje bolelo, ker moraš med popadkom še pritiskati, da otroku pomagaš da pride na svet.
Sem pa imela v 3,5 urah svojega buhtlčka v naročju, kar se mi zdi malo za prvi porod.
Tako da, jaz sem imela porod za zelo lepo izkušnjo, in sem vesela, da sem lahko rodila po naravni poti. Je pa vsak porod drugačen, tako da imate lahko ve še lažjega. :wink:
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 23. Dec. 2007 10:10

hoj cukrčk. Omenila si, da si imela naravni porod. Torej ne dobiš nobenih zdravil proti bolečini ali kake lokalne anestezije al karkoli? Tud jaz očem imet naravni porod, sam mi ni še čisto jasen; al dajo kej al ne, domnevam pa,da ne dajo nič. Sam pol bl k razmišlam bl se mi zdi, da js ne bom zdržala brez kakih pomagal,sredstev,karkoli,k mam ful nizk prag bolečine. in pol skoz bl k razmšlam,skoz bl me je strah poroda. Čeprav do tja je še dobrih 6 mesecev. Mogoče mal preveč razmišlam. :D
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]