Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 21:16

nezaščiten spolno odnos sva mela še en mesec nazaj, sam je dejansko se od tistega časa tolk stvari med nama naredlo, da ne vem, če bi otrok sploh bil zaželjen ( itaq, če bi se zanj odločla in ga obdržala, bi z moje strani bil in bi ga razvajala in dobesedno nora bila nanj ... drugo je pa njegov očka, ki ga ne bi imel oz. vsaj ne do te mere kot ga imajo drugi otroci ). Ravno zaradi tega se bojim, kr sm vedno želela, da ima oba starša, da ga imasta oba rada, ne pa da me bo kdaj kasneje spraševal zakaj očka ni zraven in zakaj ga pa on nima, če ga drugi otroci imajo.
ne vem, če bi lahko bila mu in mami in oči ... sej ljubezni bi imel dovolj, sam to ni to.
Uporabniški avatar
awSome
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Kraški svet

Neprebrana objavaNapisal/-a awSome » 18. Dec. 2007 21:26

BIBI21: kaj pa drugi simptomi....

Mogoče je pa res le psiha, sej te nočem neki obtoževat zdej, samo možnosti odpiram, mogoče se pa preveč obremenjuješ s preteklostjo...

No kakorkoli že ti poskušaj s še enim testom in upam da zagledaš tisto eno črtico.

Srečno
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 18. Dec. 2007 21:34

simptomi ... jah slabo mi je in bruham ( sam to ne skoz ), zmatrana sem skoz in me vsaka stvar utruja, izcedek je čudn in nekam gost, glede hrane ni kaj preveč razlike in zdi se mi da mam mal večje prsi.

sam resnično upam, da je vse res le psiha
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 18. Dec. 2007 22:10

Kdaj pa misliš narediti še kak test? Tudi jaz držim pesti, da se izide tako kot si zares želiš.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 18. Dec. 2007 22:42

Ja Bibi21 se spomnm še, ko si bla skupej s tipom, ko si pisala pod Priznam, da delasta na otroku. Tudi jez ti želim, da se zgodi, kar si želiš, ker si res u nezavidljivi situaciji.

Drugače pa čim prej test narest, da ne bo dvomu več in se boš lahko končno odločla kaj pa kako, pa kupi kak boljši test, ki bo za prav pokazal kakšno je stanje.

Drugače pa je mela podobno stanje kukr se jez spomnm Satan28. A kdo ve kje je kej ona? Upam, da je ok, se fulkrat spomnm nanjo!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Dec. 2007 22:51

Bibi, ne mi zamert, ampak tole mi je mal čudn ...
Z unim tipom sta se skos neki kregarla in mela probleme (kokr se je dal razbrat iz postou), pol si pa kr naenkrat na dan pršla z idejo, da bi mela otroka in da bosta delala (delata) na tem. Men osebno je blo to rahlo čudn, da ne rečem neumn.
Ne razumem dejstva, da se začne delat na otroku z namenom, da se reš neka situacija, razpadajoča zveza in podobno. Kr na konc, če maš "srečo", (p)ostaneš mati samohranilka, samo zato, kr si šla na vrat na nos delat stvari, za kere ni blo garancije (te tko nikol ni, ampak u takih primerih so možnosti dost manše) da bodo prnesle pozitiune posledice.

Želim ti razplet brez souza.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 19. Dec. 2007 7:13

BIBI21 napisal/-a:nezaščiten spolno odnos sva mela še en mesec nazaj, sam je dejansko se od tistega časa tolk stvari med nama naredlo, da ne vem, če bi otrok sploh bil zaželjen ( itaq, če bi se zanj odločla in ga obdržala, bi z moje strani bil in bi ga razvajala in dobesedno nora bila nanj ... drugo je pa njegov očka, ki ga ne bi imel oz. vsaj ne do te mere kot ga imajo drugi otroci ). Ravno zaradi tega se bojim, kr sm vedno želela, da ima oba starša, da ga imasta oba rada, ne pa da me bo kdaj kasneje spraševal zakaj očka ni zraven in zakaj ga pa on nima, če ga drugi otroci imajo.ne vem, če bi lahko bila mu in mami in oči ... sej ljubezni bi imel dovolj, sam to ni to.

Lej, tega ti v življenju nikoli in nihče ne more garantirat! Ne zdej, ne nikoli. Lahko bi bila tudi še 10 let skupaj in šla potem narazan. Sploh pa to ne pomeni, da bo otrok brez očeta. Če sta ga "delala", potem si ga je tudi on želel in mogoče bo super očka. ne vem, samo ugibam, tako kot ti. Seveda pa to ne pomeni, da bosta vidva skupaj. Sploh pa ne samo zaradi otroka. Je najslabše kar lahko narediš tako sebi, kot otroku.

Te pa zdej nisem hotla karkoli prepričevat, ker mislim da je to tvoja osebna stvar. Naredi še en test in to Clear blue, ker je zelo natančen. Ne vem kaj naj ti še rečem... naj se izteče, kot si sama želiš.
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 19. Dec. 2007 7:47

opala, jaz sem pa včeraj naredila test in mi je pokazal da sem noseča...sj sem ful vesela sam po eni strani me je strah, ker sem še študentka (moj ima redno službo) in me skrbi kako bo gleda faksa..
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 19. Dec. 2007 7:53

Opala :D , ja čestitke!
Veš skrbi bodo vedno, pa ni važno kdaj. Če je otrok zaželjen, če je ljubljen in preskrbljen bo vse OK. Ni treba, da imata miljone, da ga preskrbita :wink: . Faks boš pa že vmes nardila, tko kot večina mamic študentk.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 19. Dec. 2007 8:16

sweetyka napisal/-a:opala, jaz sem pa včeraj naredila test in mi je pokazal da sem noseča...sj sem ful vesela sam po eni strani me je strah, ker sem še študentka (moj ima redno službo) in me skrbi kako bo gleda faksa..

Čestitke :bussi:

Moja prjatlca je mela sinčka v prvem al pa drugem letniku faxa, tamal je star dve leti in pol, ona je pa ravno pred diplomo. Tkod a nej te to ne skrbi, če si bla do zdj pridna, boš tud, ko boš mela otročka :ja:
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 19. Dec. 2007 8:54

hvala vama za čestitke. mily, bom kar tebe vprašala ko vidim da že imaš otroka. kaj ne smem jesti med nosečnostjo? čula sem da ne smem jesti paštet, tatarca, plesnivega sira..a je to res? hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Dec. 2007 9:15

Sweetyka, čestitke tudi z moje strani! :flower:

Da te skrbi, je pa čisto normalno, to pomeni, da se zavedaš odgovornosti. Želim ti lepo nosečnost s čimmanj slabostmi ( :D )!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 19. Dec. 2007 9:17

Ja to naj bi omejila na minimum. Tatarec, pršut in te stvari so surove in se naj ne bi jedlo, čeprav sem si jst vseeno kdaj pa kdaj privoščila kej (razen tatarca, tega res nisem nič). Paštete sem pa jst normalno jedla, čeprav ok, je res, da jih tko al tko nimam pretirano rada. Ne vem no, ene se res vsemu odpovejo, nekatere pa ne. Jst prehrane nisem ne vem kuk spreminjala, le pri teh stvareh, sem mal pomirkala in kake salame jedla res samo iz trgovine in ne domačih.
Ti pa priporočam obisk kakšnega starševskega foruma. (ne vem če lahko prilepim linke?)
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweetyka » 19. Dec. 2007 10:21

hvala, ja sej sem našla 2 starševska foruma na katerima sodelujem že pol leta..torej se bom mogla odreči domačim suhim salamam v tem predbožičnem času :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Dec. 2007 11:16

sweetyka napisal/-a:opala, jaz sem pa včeraj naredila test in mi je pokazal da sem noseča...sj sem ful vesela sam po eni strani me je strah, ker sem še študentka (moj ima redno službo) in me skrbi kako bo gleda faksa..

uu čestitke :flower:
drgač pa kot je mily rekla.Če je otrok zaželjen, bo šlo vse skozi.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov