Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Zdrava nosečnica si loh tut ob predpostauki, da mal ahtaš kaj ješ. Zame to ni nobena dieta ampak zakaj bi si nalagala še tok in tok dodatnih kil na račun piškotou in podobnga, k to ne koristjo nobenmu, ne men, ne malemu. Če se bom redila od takih stvari, od kerih se redim zdej, pol se ne bojim za otroka. In pa ja, tut js grešim. Žou.
seveda si lahko zdrava tudi tako.sej sem že povedala da ne govorim tukej da boš na dan zbasal pol štcune v usta.gre se pač za zadeve ki ti zapašejo in če ti zloo zapašejo,ti pač zapašejo.tole o dietah je druga.ni noben mislu pomoje a tukej kšno, sam poznam recimo tus jst žensko ki ej emd nosečnostjo držala res ornk dieto in ni nč jedla razen tiste shujševalne šejke je pila to je pa daleč od dobrega.
yazmeen, čokolade sploh ne maram, tako da je ne bom jedla
sej ni nujno da ti sam sladkarije pašejo.recimo moja mami, kot sm že povedala, ma rada sladkarije, ampak med nosečnostjo je la obsedena z limonami.pa jih je pojedla enormne količine.mislm, da govorimo na splošno in ne samo o redilni hrani.Hotela sem pač povedat da si takrat pač tak, in da se čeprav se lahko ful trudiš kšni zadevi zelo težko odpoveš.
razmazena_maca...A boljšega argumenta nisi našla? če še ne opaziš, se pač pogovarjamo, razen ti si tukej tista ki v vsaki temi neki sereš.samo poglej tisti o vodi ko si na vse moči trdila da se z vodo ne moreš zastrupit.nepreverjeni argumenti, bi jst temu rekla in če nimaš za povedat kej bolj pametnega v zvezi s temo, potem raje ne piši.Imam zs in mi lahko pošlješ vse tvoje skrite želje, ki mi jih imaš za povedat
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ja ampak blankica, jaz še vedno zagovarjam da od pitja vode ne bomo vsi pocrkali. od pitja kokakole pa je že bolj verjetno
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Mislim, da je problem, pri ženskah, ki so konstantno obsedene s svojo postavo in dietami, ko so noseče, pa se jim strga in imajo končno izgovor, da se lahko nažirajo. To seveda tudi ni zdravo.
Če si pa od vedno navajena poslušati svoje telo in jesti, kar ti ustreza, pa mislim, da ni problema tudi v nosečnosti.
Če si pa od vedno navajena poslušati svoje telo in jesti, kar ti ustreza, pa mislim, da ni problema tudi v nosečnosti.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
kr.ena napisal/-a:Mislim, da je problem, pri ženskah, ki so konstantno obsedene s svojo postavo in dietami, ko so noseče, pa se jim strga in imajo končno izgovor, da se lahko nažirajo. To seveda tudi ni zdravo.
Se moram strinjat s teboj. Točno to, če se znaš poslušat te nima kej skrbet v nosečnosti Seveda ustrajam pr zmernem
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
magari če ti paše 9 mesecev samo čips jest, če je kdaj v življenju pametno gledat še na koga, razen nase, je to med nosečnostjo. otroku moraš vseeno zagotovit bistvene hranilne snovi, ko pa to narediš, lahko pa žvečiš naprej kisle kumarice
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
..al pa korenček.
Drugace je pa kr.ena dobr povedala.
Drugace je pa kr.ena dobr povedala.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
koliko so pa ti testi za preverjanje nosečnosti natančni in zanesljivi?
namreč sama sm ga naredla, kr mi je M zaostajala, ko pa sm jo dobila je bla full čudna, pokazala se je črtica, samo malo bolj čudno razmazana ...
verjetno je najboljše, da še enega naredim. mi je pa bad, kr nočem biti trenutno noseča, ne
namreč sama sm ga naredla, kr mi je M zaostajala, ko pa sm jo dobila je bla full čudna, pokazala se je črtica, samo malo bolj čudno razmazana ...
verjetno je najboljše, da še enega naredim. mi je pa bad, kr nočem biti trenutno noseča, ne
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja baje nej bi bli ful zanesljivi... čez 99% piše tle: http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/ Drugače pa nimam izkušenj s tem, tako da nej ti katera druga več pove... upam, da bo vse ok!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
če imaš čudne občutke, pa si mogoče res noseča...
sama še ne razmišljam o nosečnosti, ker so mi trenutno druge stvari prioriteta. je pa tako, da če bi se že zgodilo, ne bi šla na splav (medtem ko bi pred par leti to ziher naredila). sem načela najprej štalca, pol pa kravca.
sama še ne razmišljam o nosečnosti, ker so mi trenutno druge stvari prioriteta. je pa tako, da če bi se že zgodilo, ne bi šla na splav (medtem ko bi pred par leti to ziher naredila). sem načela najprej štalca, pol pa kravca.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
BIBI21 napisal/-a:koliko so pa ti testi za preverjanje nosečnosti natančni in zanesljivi?
Vsi testi so isto zanesljivi. ClearBlue je pac malo drazji zaradi vse tiste plastike in embalaze. Babychek ti lahko pokaze nosecnost se preden ti zamuja menstruacija, ker je zelo malo nosecniskih hormonov porebnih, da ti pokaze nosecnost.
Jaz sem nekajkrat uporabila Romed, ampak se je tudi meni vse zapackalo, tako da nisem vedela, kaj je na stvari. Potem sem nabavila First sign in Baby check mini in so tudi vredi. Pa se zelo poceni.
You want me to be something I can never ever be.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
bom še enkrat naredla test in upam, da se tokrat ne bo zapackal in da pokaže - oz. da nosečnosti ni. mi je blo pa sicer dans zjutraj tko slabo in sm bruhala, vrti se mi in sm konstantno zmatrana. ampak lahko da psiha svoje dela in to ni tak problem, če pa ne sm pa odločena, da grem splavit.
A je katera že delala splav? Kako zgleda in ali vse ostane skrito al kako? Kakšne so pa kaj posldice na kasnejšo zanositev?
A je katera že delala splav? Kako zgleda in ali vse ostane skrito al kako? Kakšne so pa kaj posldice na kasnejšo zanositev?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kakšno zaščito pa uporabljaš?
Najbolš, da še enkat nardiš. AP boš o tem kasnej razmišlala kaj boš nardila Sicr ne vem kuk si stara pa kako maš stvari pošlihtane, sam je dobr pr taki stvari orng premislt..
Upam, da nisi noseča, ker si to ne želiš Velik sreče..
Najbolš, da še enkat nardiš. AP boš o tem kasnej razmišlala kaj boš nardila Sicr ne vem kuk si stara pa kako maš stvari pošlihtane, sam je dobr pr taki stvari orng premislt..
Upam, da nisi noseča, ker si to ne želiš Velik sreče..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
BIBI21 napisal/-a:bom še enkrat naredla test in upam, da se tokrat ne bo zapackal in da pokaže - oz. da nosečnosti ni. mi je blo pa sicer dans zjutraj tko slabo in sm bruhala, vrti se mi in sm konstantno zmatrana. ampak lahko da psiha svoje dela in to ni tak problem, če pa ne sm pa odločena, da grem splavit.
Mogoce pa res to vse dela psiha... Ti samo naredi se en test.
O splavu pa res dobro premisli, da se ne bos potem vso zivljenje tolkla po glavi, zakaj si sla splavit.
You want me to be something I can never ever be.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]