Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js poznam eno žensko k se je med nosečnostjo popolnoma zanemarila.ona misli da ker ma moža in otroka da ni treba dat nč nase. ko je bila noseča se sploh ni mazala s kremami in zdej ma po trebuhu take strije da ko sem js to vidla me je hmal na rit vrglo.res ne razumem takih žensk. pa da ne govorim o kajenju, med nosečnostjo sploh ni niti zmanjšala, kaj šele da bi nehala.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
bouhamala napisal/-a:...
Zanima me če kera ve kako po naravni poti sprožit porod. ...
Ko je bla moja mami noseča za mojga brata, se je šla s svojo sestro z avtom peljat po eni makadamski razriti cesti, da bi jo malo pretreslo. Tak nasvet so ji dali, sam ne vem, če je pomagalo
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
lolitaa napisal/-a:js poznam eno žensko k se je med nosečnostjo popolnoma zanemarila.ona misli da ker ma moža in otroka da ni treba dat nč nase. ko je bila noseča se sploh ni mazala s kremami in zdej ma po trebuhu take strije da ko sem js to vidla me je hmal na rit vrglo.res ne razumem takih žensk. pa da ne govorim o kajenju, med nosečnostjo sploh ni niti zmanjšala, kaj šele da bi nehala.
Pa te kremice za preprečevanje strij kaj pomagajo? Najbrž jih je potrebno začeti uporabljati že kar zgodaj ...?
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^^ja pomagajo, ker poznam dosti žensk k so te kreme uporabljale in so to potrdile.seveda da lahko kakšno strijo dobiš, ampak to kar je pa ona dobila-strija rdeče barve in debela sigurno kake 4 cm in ne samo ena.mazat se pa moraš začet tam nekje v 4.mesecu-vsaj tko se mi zdi.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
la rožica napisal/-a:na začetku nosečnosti naj bi bile prsi zelo občutljive, boleče... ampak to "cele" prsi ali bradavičke?
Cele, kr vse te boli... sej cutis in ves, da je neka sprememba...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Jst sem se tut mazala z Afrodito in je res pomagala. To sem 100%na, ker sem se mazala samo po trebuhu in tle skor nimam strij. Le pod popkom ene par. Ampak bjonda kot sem, sem mislala, da sem bom zredila samo v trebuh al kaj in sem pozabla na boke in rit. No tam jih pa mam kr precej. Sam ka češ, sem se že navadla in se ne sekiram več.
- ~NIA~
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 4. 2006
pajkica napisal/-a:pozdravljene!
skoraj vsako nosečnioco ki zanosi ima občutljive prsi.Mene pa zanima če se to pokaže že v prvem tednu nosečnosti.Lahko zanosiš v neplodnih dnevih če fant ne konča v tebi..ampak kot so nekatere omenile da pride predsemenska tekočina...se to izlije tik preden ko pride fantu??
pomojm da lih v prvem tednu pa še ni znakov nosečnosti no - telo se more verjetno najprej mal navast na spremembe (pomojm)
ja itak da lahko zanosiš v neplodnih dnevih, tud med menstruacijo lahko, sperma lahko preživi tudi več dni, če je v telesu (kjer je v tekočini - se ne posuši). In nevem zakaj se zanašate na plodne/neplodne dneve?
predsemenska tekočina se lahko izlije tud predn začneta sexat in ne predn mu pride, kokr jst vem
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
mene pa dejansko zanima zakaj se nekatere toliko zredite?a ni kao nekako max po navodiklih zdravnikov tam okol 12 kg? Ker men se zdi čez 20 kg zredit se ful...Ne vem, a vse mislita da je to pač enkrat v življenju (no lahko tudi večkrat) ko se lahko zredite in ni važno kako izgledate in lahko jeste za dva (ali tri)?
Se mi zdi da ni treba nč več jest kot običajno.
Se mi zdi da ni treba nč več jest kot običajno.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^ Tole pa ni bilo ravno prijazno.
Pa saj vsa pridobljena teža ne gre na račun tega, da bi ženska več jedla, ampak že samo telo zadržuje več vode.
Pa saj vsa pridobljena teža ne gre na račun tega, da bi ženska več jedla, ampak že samo telo zadržuje več vode.
Že res, da še nisem bila noseča in ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak s temle se ne strinjam. Dobesedno za dva res ni treba jesti, več kot običajno pa že.Se mi zdi da ni treba nč več jest kot običajno.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
lolitaa napisal/-a:^^ja pomagajo, ker poznam dosti žensk k so te kreme uporabljale in so to potrdile.seveda da lahko kakšno strijo dobiš, ampak to kar je pa ona dobila-strija rdeče barve in debela sigurno kake 4 cm in ne samo ena.mazat se pa moraš začet tam nekje v 4.mesecu-vsaj tko se mi zdi.
morda pa ima tako kožo? ne razumem žensk,ki obsojate druge zaradi strij nekatere pač imajo neelastično kožo in nobena krema ne pomaga!
ne rečem da se na videz zanemari...in ne da nič nase..ampak..strije? to pa je malo too much..bi rada vas videla v nosečnosti kakšne boste...tudi kar se kilogramov tiče..ene pač voda zalije..druge spet ne..ljudje smo si različni..ne sme pa se zdaj žensk obsojat...halo..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov