Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
fak...to pa nism vedla za dioptrijo..
in kolk naj bi bla tak visoka da ti carskega naredijo??a pri 5,5še ni treba???
lp
in kolk naj bi bla tak visoka da ti carskega naredijo??a pri 5,5še ni treba???
lp
- Gost
metuljčica* napisal/-a:Nekje sem prebrala, da ima lahko ženska po porodu težave z zadrževanjem urina in da se lahko zgodi, da med porodom zaradi prenaprezanja popokajo žilice v očeh.
A katera pozna kakšen tak primer?
Tole z zadrzevanjem urina je res, ker misice rahlo popustijo. Zato pa delat Keglove vaje
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tinchka napisal/-a:Tud pokakaš se lahko, ampak je to nekaj čisto normalnega.
Saj menda naredijo prej klistir.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Ja prej nardijo klistir, tko da je možnost, da ti še kej uide zelo majhna. Ampak tudi če ti, so tega itak navajene.
Če s razrezana, se tisti šivi naslednji dan kr fino razbolijo. Je pol ful zoprn it na WC, sploh kakat. Drugač pa ni hujšga, mal postran sediš pa je. Se hitr pocajta.
Če s razrezana, se tisti šivi naslednji dan kr fino razbolijo. Je pol ful zoprn it na WC, sploh kakat. Drugač pa ni hujšga, mal postran sediš pa je. Se hitr pocajta.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Gledam sm pa ke na Zone Reality oddajo o nosečnicah in porodih, Birth Stories pa me čis tko iz firbca zanima - je pr nm možno oz dovoljeno pr porodu met zravn več ljudi (poleg partnerja)? Tm dostkat vidm, da se u porodni sobi drena ceu kup žlahte, clo kolegice ipd, kar se men ne zdi primerno.
Sama tega nikakor ne bi želela, kr porod pač ni predstava in mi predstaula nek intimen dogodek, k se tiče zgolj mene in mojga partnerja.
Kako ve gledate na to?
Sama tega nikakor ne bi želela, kr porod pač ni predstava in mi predstaula nek intimen dogodek, k se tiče zgolj mene in mojga partnerja.
Kako ve gledate na to?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tudi jaz si med rojevanjem ne bi želela več občinstva, kot je nujno potrebno, da gre vse v najlepšem redu. Otročička bodo domači in ostali videli, ko bo za to čas, kar pa porod po mojem mnenju nikakor ni. Če se bo, ko bom rodila jaz, pojavila kakšna prošnja po tem, da bi bil še kdo prisoten v dvorani poleg mene, jo bom gladko in brez slabe vesti zavrnila. Fant bo seveda dobrodošel, če pa ne bo želel prisostovati, pa tudi prav, ga ne bom silila.
- richy_emmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Radovljica
Iiii, kolk lepo. Jaz bi tudi sam svojega hotela zraven, drugi bi bili sam v napoto.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja jez sm tudi že čula take, pa s hmal prve roke . Ma po moje je to ful svinjsko od tipa, da se ti tulku ur matraš, da rodiš tudi njegovga otroka, potem pa mu nisi več privlačna. Je pa res, da je to ful odvisno od tipa. Eni pač ne prenesejio krvi in ko vidijo vsa ta proces poroda, se mu vse zagabi... Po moje pomaga pogovor in če noče bit pr porodu, pač noče bit in se ga ne sme silt. Moj menda bo, ker mu kri ni nč takega .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]