Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ne, ne... Zaenkrat še ne. Treba najprej naredit faks. Sem pa razmišljala o tej metodi in me celotna tematika zelo interesira.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
M!NA napisal/-a:urszika napisal/-a:Si beležim, ampak sem prej jemala tabletke.. zdej sm mela pa že kr par tednov nazaj zadnjo menstruacijo, tista je prišla kar normalno.. sicer sem vedno mela to neurejeno, ampak sem mislila da se bo po jemanju tabletk uredilo. Pa se ni (upam da je to vzrok).
Smo že delal test pa še ga bomo.
Odvisno kolko časa jih jemlješ, ponavadi traja, da se telo privadi na tabletke in se šele po nekaj mesecih uredi cikel. Držim pestke, da te obošče čimprej!
Aja no nism se jasno izrazla.. zdej sm tabletle nehala jemat in sm mislila da bo vseeno urejeno.. in zdej čakam to M k ena budala in sva s fantom cela živčna.
Sta bla pa že dva testa negativna (en dans tud) tko da tole očitno ni tema zame (hvalabogu).
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Moja prijateljica in poročna priča mi je malo prej sporočila veselo novico, da je v drugo noseča . Sicer je na začetku, ampak sem full vesela.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
urszika napisal/-a:Aja no nism se jasno izrazla.. zdej sm tabletle nehala jemat in sm mislila da bo vseeno urejeno.. in zdej čakam to M k ena budala in sva s fantom cela živčna.
Sta bla pa že dva testa negativna (en dans tud) tko da tole očitno ni tema zame (hvalabogu).
Jaz se nebi ravno zanašala, da se bo uredila. Ko sem jih jaz nehala jemat je bila M bolj zmešana kot kadarkoli prej, tako da ti svetujem mirne živce, da ne bo še stres vplival.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
LARIKA napisal/-a:Moja prijateljica in poročna priča mi je malo prej sporočila veselo novico, da je v drugo noseča . Sicer je na začetku, ampak sem full vesela.
FUL LEPO!
Dajte mi babe povedat nekaj.. Tiste ki ste ze ble nosece/ste trenutno nosece.. Je mozno da sem kljub M (ki je ta mesec extra cudna) noseca? Sumim namrec ker se zadnji teden pocutim za en drek, slabo mi je, na cajte se mi vrti.. Hrana mi je en trenutek za popizdit dobra pol ko se je pa lotim pa bi bruhala najrajsi
Kaj je zaj to? Sem noseca al umiram?
Hello, 911. I''m on fire!
-
M!NA napisal/-a:Kot je Larika napisala, najbolje da kupiš test. Je pa res, da so kljub nosečnosti možne rahle krvavitve, ki trajajo le dan ali dva.
Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videt Kaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat?
Hvala babe!:bussi:
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
br0ken heart napisal/-a:Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videt Kaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat?
Kdaj si mela zadnjo menstro? Test je priporočljivo delat prvi dan izostanka.
-
M!NA napisal/-a:br0ken heart napisal/-a:Ja danes je glih tolko teklo vun da je blo kaj videt Kaj te lahko test naredim tut ce malo krvavim oz. PO menstruaciji? Bo znal prav pokazat?
Kdaj si mela zadnjo menstro? Test je priporočljivo delat prvi dan izostanka.
24.7
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
@Broken: meni je pred kratkim zaostajala celih 14 dni . Naredila sem 3 ali 4 teste (se ne spomnim točno) pa so bili vsi negativni. In ko sem najmanj pričakovala sem jo dobila. Zdej ne vem ali je bilo olajšanje ali razočaranje ,kar malo obojnega. Zamuja ti sicer lahko itak iz večih razlogov a ne ? Pri meni so bili verjetno živčki. Malo še počakaj ali pa naredi test, da se prepričaš na čem si
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov