Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 19. Avg. 2007 19:25

No punce, kaj pa govorite?? Verjamem, da kira krvavi, da je pa prav menstruacija pa zagotovo ne :? Krvavitev v nosečnosti je lahko zelo nevarna (spontani splav), ni pa nujno.

Menstruacija kot taka, je enostavno nemogoča! Telo z menstruacijo odplakne iz telesa neoplojeno jajčece, torej po vaši teoriji, da ima nosečnica menstruacijo, pomeni, da ima ovulacijo in lahko še enkrat zanosi. Ne more a ne?
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 19. Avg. 2007 19:33

Mily ne drži :wink: , je kar nekaj žensk, ki so imele normalno mesntruacijo in nomralno nosečnost, s tem, da niso niti vedele da so noseče. Mi tega pač ne razumemo in nekako ne verjamemo da je to možno :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a čbela » 20. Avg. 2007 7:12

mene zanima po kolikih dneh izostanka mesnstruacije se že lahko naredi test nosečnosti, da pokaže pravi rezultat?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Avg. 2007 7:34

Čbela, test naj bi ti pokazal takoj naslednji dan, ko ti menstruacija izostane.

Larika, če je ta krvavitev menstruacija, potem lahko ženska, ki je že ene 3 mesece noseča ponovno zanosi in ima potem dvakrat rok? :? Ah daj no, enostavno ne morem vrjet! Kdo pa je potrdil, da je imela prav menstruacijo in da ni samo krvavela.
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 20. Avg. 2007 9:04

V bistvu mate vse po svoje prav, med nosečnostjo se lahko pojavi krvavitev, ki je identična menstruaciji, pa vendar to ni, zato dosti žensk ugotovi, da so noseče, šele v 3. mesecu... Je znanih veliko primerov...

Torej, če sumiš na nosečnost, pa dobiš "menstruacijo", še ni nujno, da res nisi noseča. :wink:
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2005
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a satan28 » 20. Avg. 2007 10:25

Se strinjam z mIly in mojo predhodnico!
Če si noseča in imaš krvav izcedek-to ne pomeni, da imaš menstruacijo!
Tudi jaz sem imela ta izcedek, sicer je so bili bolj rdeče-rjavi madeži, test je kazal nosečnost, sem šla k ginekologu, mi je lepo razložil, da ni možno, da je to menstruacija!
Se mi pa smilijo ženske, ki trdijo, da so imele m pa so bile noseče-se mi zdi, da sploh ne poznajo svoje telo, ne poznajo, kakšna je njihova M...žalostno!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a čbela » 20. Avg. 2007 12:31

nekje sem prebrala, da je test nosečnosti zanesljiv šele po 21. dnevu od spolnega odnosa. mogoče katera ve, če je to res?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Avg. 2007 12:45

Ne ni. Test lahko narediš takoj po izostanku menstruacije. So eni testi, ki pokažejo že prej, pa se zdele ne spomnem kako se jim reče. Ampak je boljše, da počakaš vsaj, da vidiš če si dobila menstruacijo, da ne mečeš keša brezveze, ker testi tut niso tuk pocen. Delujejo pa na nosečniški hormon, zato je na začetku možno, da je negativno kljub nosečnosti, ker je še premalo hormona. Odvisno pač občutljivosti testa.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Avg. 2007 12:46

mily napisal/-a:No punce, kaj pa govorite?? Verjamem, da kira krvavi, da je pa prav menstruacija pa zagotovo ne :? Krvavitev v nosečnosti je lahko zelo nevarna (spontani splav), ni pa nujno.

Menstruacija kot taka, je enostavno nemogoča! Telo z menstruacijo odplakne iz telesa neoplojeno jajčece, torej po vaši teoriji, da ima nosečnica menstruacijo, pomeni, da ima ovulacijo in lahko še enkrat zanosi. Ne more a ne?

ja kaj pa če jemlješ KT kjer še vedno obstaja, 0,1% (al kok že?) da zanosiš. Pa da padeš glih ti v ta % in zanosiš med jemanjem tabletk. Potem si noseča in še vedno jemlješ tabletke, med jemanjem tabletk pa itak nimaš menstruacije (oz.je neki umetna-zato je tud vedno na isti dan..nespomnem se točno kako mi je razložu gin.)
kako potem veš kdaj si noseč?
vem za 2 primira iz mojga kraja kjer ena do 3. in ena do 5. mesca nista vedle da sta noseče, in kljub nosečnosti jemale tabletke :? :?:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Avg. 2007 12:52

Sej sem napisala, da je možna krvavitev. Ampak to ni menstruacija. Drugače je pa moja frendica zanosla kljub jemanju tabletk in je ugotovila, ko ni več mela nobenih krvavitev.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Avg. 2007 12:58

ja sam onidve sta obe meli krvavitev še naprej.. kr je to kao umetna menstruacija in je velika možnost da se pojavi tud med nosečnostjo :? pol sploh vedet nemorš al si noseča al nisi..
kako pa ločiš med menstruacijo in krvavitvijo če ne veš da si noseča?
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 20. Avg. 2007 12:59

^^ Veš Nia, jaz mislim, da izostanek M ni edini pokazatelj nosečnosti, sploh pri 5ih mesecih je trebušček že precej opazen (obstajajo izjeme, da ne bo kakšnih napadov), potem so tu še jutranje slabosti - ki pa jih tudi nima vsaka ženska, nekaterim zadišijo jedi, ki jih pred nosečnostjo videt niso mogle in obratno, pa še pa še bi se dalo naštevat. Sicer mislim, da toliko pa že poznamo svoja telesa, da ne bi moglo iti 5 mesecev nosečnosti mimo nas, vseeno pa se to tudi dogaja....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Avg. 2007 13:05

ja pač baje se ji je to nardil, nevem pa točno.. očitno je tako zelo izjemna.. sicer pa dovmim da bi vedela in zanalašč rekla da ni vedla, ker je bila gimnazijka, zanosila pa je z svojim (mladim) profesorjem ;) no sej zdej sta poročena in on ne uči več :D
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 20. Avg. 2007 13:09

Ne, sej vem da se to dogaja, mojo sosedo so pred skoraj 20imi leti hoteli operirati, ker se ji je delala "bula", potem pa so ugotovili, da je ta "bula" njen nenačrtovani sinček.
Mi je že tko mal čudn, da ženska sama ne opazi, da je noseča, ampak da pa še dohtarji ne opazijo?!? :? :eek:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 20. Avg. 2007 14:46

am ja mogoče je res da se pojavijo kake krvavitve med nosečnostjo,ampak..se pojavijo na dan ko bi ženska drugače mogla dobit menst? al se je to dogajalo ženskam,ki niso mele redne mesnt. in so pač mislile da tista krvavitev ki se je pojavila..je bla pač za njih menst?
ker jaz mam vedno na isti dan menst(morem potrkat..hehe) in mi nebo nič čudnega če bom dobla krvavitev na isti dan kot jo morem pa bo trajalo kot more...pol čez 2 mesca pa bo se pokazala nosečnost...a ni tu nobene logike?
vsaj meni ne...al pač?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov