Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 13. Jun. 2007 21:08

Na youTube imaš ful lepe posnetke premikov otročka v trebuhu :) . Ko tole gledam se mi kr kolca po nosečnosti in norem občutku, ki ga čutiš, ko se ti otrok premika.

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Jun. 2007 17:59

:eek: :eek: :eek:
Uaaaaaaaaaa kak je fajn vidt to....

Nism si mislila da je to tok vidno :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 15. Jun. 2007 18:37

ja, se spomnm ko je bla mami noseča, k sm mela 11 let. in ko šlataš trebuh, pa te brcne tamal. kr mal spooky :D
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 15. Jun. 2007 20:50

Bouhamala: česitke, želim ti mirno nosečnost

Ja tale posnetek je tolk hud. Mojga se na žalost ne vid tolk k se premika. Je pa ful lušten občutek ko začne brcat.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 16. Jun. 2007 5:35

Luštkan filmček :)
Moj je bil tudi ful aktiven v trebuhu (no, saj je zunaj tudi aktiven :cool: ), me je včasih že prav bolelo vse. Pa običajno se mu je takole rolalo ponoči :freak: (no, tudi ta navada mu je ostala :wall: )
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 16. Jun. 2007 12:35

Jst tudi nisem mogla verjet, kako je lahko mali otroček tako aktiven v trebuhu, dokler nisem to vidla na lastne oči. Na faxu sedim nasproti sošolke, ki je bila takrat noseča in se ji začne majica tooook premikat, da sem se kar ustrašla haha. Mali je delal salte notri :lach: Prav super zgleda.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 17. Jun. 2007 8:30

Res more bit hud filing........ :D :D ko pa gledas tole je pa res ful smesno :D :D k da ma vesolca notr...... drugace je se polhno takih filmckov na youtube :D :D
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 20. Jun. 2007 10:55

jest ga še ne čutm, ampak komi čakam da ga bom začutla,me ful zanima kakšn občutk je to...
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 26. Jun. 2007 12:57

mene pa zanima če je kaj narobe če imaš mravljince po trebuhu. noseča sem 14 tednov in se mi to dogaja samo v službi,ko sedim čutim mravljince po trebuhu. Zdej ne vem a je to ker veliko sedim (za računalnikom) al je to kej druzga.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 26. Jun. 2007 18:53

Bouhamala, mislim, da je to normalno. Mene je recimo grozno srbel trebuh, pa tudi mravljince sem čutila. To je, ker se koža razteguje. Vsaj pomojem.

Aja, prve brce boš pa kmalu čutila. Jaz sem jih mislim da v 17. tednu. Jih pa čutiš najprej kot rahlo valovanje, jaz sem mislila, da me plini dajejo :razz:
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 09. Jul. 2007 15:11

malega sicer še ne čutim sem pa začela puščati,zelo me bradavice srbijo in ko sem jih mazala sem opazla da mi pa neki vn teče, halo že tko zgodi, in zdj se mi na vseh modrcih flekci delajo (rumeni) dans so me pa začele prsi prou pečt od znotri, kot da bi me žile pekle, zdj ne vem a je to normaln al se je kej zamašil?
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 11. Jul. 2007 11:41

bouhamala čestitke tudi z moje strani :wink:

Na današnji dan, pred enim letom, sem pa jaz zagldeala dve črtici - mi gre kar na jok, ko se spomnim tistih prvih trenutkov, pa prvih brc in nenazadnje najine štručke, ko sem ga prvič stisnila k sebi... Huh, čist sem se raznežila...

Glede mravljincev je čisto normalno - tudi jaz sem jih imela. Glede izcedka iz bradavic pa je tudi verjetno normalno - meni ni sicer nič teklo, poznam pa kar nekaj punc, ki so imele izcedek iz bradavic že zelo zgodaj.

Želim ti mirno nosečnost - uživaj v teh neprecenljivih trenutkih s tvojo pikico pod srčkom (jaz včasih kar pogrešam buhija)...
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 11. Jul. 2007 13:10

mily napisal/-a:Na youTube imaš ful lepe posnetke premikov otročka v trebuhu :) . Ko tole gledam se mi kr kolca po nosečnosti in norem občutku, ki ga čutiš, ko se ti otrok premika.

vam se zdi ta filmček srčkan in lep, meni pa grejo kar dlake pokonci.... :/ in vse tiste strije po trebuhu... :(
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Jul. 2007 14:34

kje pa strije vidš? :roll:
sicer pa e si noseč, take stvari vzameš v zakup, drugače pa pač posvojiš otroka, če se ti za svojga otroka še tok ne da potrpet.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 11. Jul. 2007 14:43

Tut jst tlele ne vidim nobenih strij :? . Drugače pa koker kdo a ne? Meni pač otrok pomeni več kot večno lepa in napeta koža (ki bo BTW vseen enkrat uvela). Sama sem se strijam precej izognala. Imam jih le pod popkom, ampak so se mi kmalu čisto posvetlile in se jih zdej niti ne vidi več. Pa nima veze no, sej tle ni tema o prepričevanju kogar koli. Vsaka ženska se sama odloči za otroka in če se odločaš na podlagi tega kakšna bo tvoja koža po nosečnosti, potem ti otroka res toplo odsvetujem.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov