Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ginjoy - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2006
- Kraj: pod milim nebom
tinchy18 napisal/-a:Prosim pomagajte!
S fantom sva pred 14dnevi imela spolne odnose s kondomom, ker je bil pijan mu tudi ni prišlo...zdaj 14dni po tem pa sem se jaz za 2kg zredila, polega tega pa mi je že 2dni zelo slabo in samo bruham, bolečine dobivam tudi v ledvicah in področju trebuha!Ali je možno da sem noseča?
ja ce ni nc spustil,poli ni problema,ampak vseno naredi test..jaz sem ga in je kar zanesljiv
life is very fun,only if we wont to!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Traxie napisal/-a:Pr men je pa za vse narobe
Sicer se da pa tud z mal zdrave pameti ugotovit, da je to bol lari fari. No vsaj jst ne vrjamem v nobeno stvar, ki ni znanstveno potrjena.
Si zihr, da si preverjala mesec zanositve in ne mesec rojstva? Pri meni je blo vse, kar sem preverila, prav. Sicer pa larifari gor al dol, fajn se je malo pošpilat s kakšno takšno zadevico.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Lastovica napisal/-a:Sem ze nasla in preverla za vse zenske in njihove otroke, ki jih poznam in za vsako drzi. A je tud kera od vas preverjala?? Zdi se mi fascinantno. Torej si vseeno lahko zberemo kaj bomo imeli
Jaz sem tudi ravnokar za foro preverjala. Sem si mislila, da je to neki lari fari, samo sem bila presenečena. Enak kot tebi je tudi meni štimalo za vse ženske ki sem jih preverjala Zanimivo, ni kaj!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
meni pa ne štima...bi kar rekla da gre za naključje
Houd de wereld tegen
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
eole meni nekaj ni jasno kako pa to gledaš...jaz sem odprla kartko ki jo je dala tamala in mi ni čisto nič jasno ob strani pišejo številke od 19 naprej zgoraj pa meseci in kako to pogledaš potem
prosim če bi mi lahko 1 to razložila,ker se mi resnično ne sanja
prosim če bi mi lahko 1 to razložila,ker se mi resnično ne sanja
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
navpično je starost ženske (18-44 al nekaj takega), vodoravno pa mesec zanositve
torej npr. pogledaš za žensko ki zanosi januarja, ko je stara 22 let in dobiš kakšnega spola bo otrok
torej npr. pogledaš za žensko ki zanosi januarja, ko je stara 22 let in dobiš kakšnega spola bo otrok
Houd de wereld tegen
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
***Ally*** napisal/-a:meni pa ne štima...bi kar rekla da gre za naključje
Aja. Škoda! Sem mislila, da bi mogoče celo to lahko bilo res Bo najbrž kar naključje ja-sicer veliko ali vseeno
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Elisabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: Kranj
čau!
nama je počiu kondom vendar ni prišlo do izliva v nožnico in tudi takoj se je umaknil ko sem ugotovila,ker se je slišal da je počiu ane.kaj nej zj?zdi se mi da ne more bit nč,tut noseča ne morm bit(vsaj upam tko)??
kaj zj?še nikol pa nism bla pr ginekologu.
please za odgovor!:)
nama je počiu kondom vendar ni prišlo do izliva v nožnico in tudi takoj se je umaknil ko sem ugotovila,ker se je slišal da je počiu ane.kaj nej zj?zdi se mi da ne more bit nč,tut noseča ne morm bit(vsaj upam tko)??
kaj zj?še nikol pa nism bla pr ginekologu.
please za odgovor!:)
- bimba
- Komunikatorka
če ne želiš zanositi pojdi h zdravniku da ti predpiše tablate 24h po.
možno je da zanosiš le če imaš ovulacijo ali če si pa tik pred ovulacijo. ovulacijo lahko izračunaš na ringaraja,,ali pa pogledaš če imaš vlečljiv izcedek iz nožnice (to pomeni ovulacija).
če si v času ovulacije imaš 25% da zanosiš
možno je da zanosiš le če imaš ovulacijo ali če si pa tik pred ovulacijo. ovulacijo lahko izračunaš na ringaraja,,ali pa pogledaš če imaš vlečljiv izcedek iz nožnice (to pomeni ovulacija).
če si v času ovulacije imaš 25% da zanosiš
- bimba
- Komunikatorka
za tablete spit imaš 72 ur časa po spolnem odnosu. takoj se naroči in pojdi h ginekologu da ti predpiše tudi kontracepcijo za naprej iz osebnih razlogov vem da so kondomi tudi nezanesljivi.
za tableto 24 ur po moraš h ginekologu ker splošni zdravnik ali dežurni ti predpiše le ko se gre za nujno
za tableto 24 ur po moraš h ginekologu ker splošni zdravnik ali dežurni ti predpiše le ko se gre za nujno
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bimba napisal/-a:za tablete spit imaš 72 ur časa po spolnem odnosu. takoj se naroči in pojdi h ginekologu da ti predpiše tudi kontracepcijo za naprej iz osebnih razlogov vem da so kondomi tudi nezanesljivi.
kakšnih 24 ur?72 ur ma časa, ne 24...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov