Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- zelenooka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2006
haloo!!!
Mene pa mal skrbi da sm mogoče noseča, ker sva s fantom mela spolne odnose in sem imela menstruacijo....ampak kokr vem njemu ni prislo. zdej ne vem kakšni simptomi so lohka pa če bi lohka katera napisala ali dala kakšno spletno stran.
pa če je možno da sem zanosila samo ne vem ker mu pomojem ni prislo!!!
tok sm živčna glede tega in na psihi da res ne vem kaj nej....
no hvala vm za vnaprej....
bye
Mene pa mal skrbi da sm mogoče noseča, ker sva s fantom mela spolne odnose in sem imela menstruacijo....ampak kokr vem njemu ni prislo. zdej ne vem kakšni simptomi so lohka pa če bi lohka katera napisala ali dala kakšno spletno stran.
pa če je možno da sem zanosila samo ne vem ker mu pomojem ni prislo!!!
tok sm živčna glede tega in na psihi da res ne vem kaj nej....
no hvala vm za vnaprej....
bye
-
Dančy - Debatorica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
- Kraj: tu in tam
Hja, če siv negotovosti, pojdi do svoje ginekologinje in nej ti da tabletke PO....sam to morš vzet najkasnej tri dni po spolnem odnosu...in to ti sproži menstruacijo...pa če je šlo kej naprej ti ta tabletka to prepreči...no nisem glih kul napisala ampak upam da štekaš....
Misli pozitivno....
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Če ne pa test za preverjanje nosečnosti?
Nej bi bli dost zanesljivi ..
Če je blo pa to dans, pejt pa zjutri po uno tabletko, ki jo je Dančy omenjala .. Pač čimprej.
Edit: Aha, sva bli skor istočasni, pa nisem videla tvojega posta prej.
Nej bi bli dost zanesljivi ..
Če je blo pa to dans, pejt pa zjutri po uno tabletko, ki jo je Dančy omenjala .. Pač čimprej.
Edit: Aha, sva bli skor istočasni, pa nisem videla tvojega posta prej.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Dančy - Debatorica
zelenooka napisal/-a:ja sej te razumem ampak je ubistvu že minilo 3 dni ker sm mislila da ni nič....sej pomojem nism in imam to samo v psihi, najbol da nardim test in se prepričam nekak
ja dostkrat je res sam psiha...ampak za svoj mir pojdi po test, pa se prepričaj...držim pesti, da bo tko kot si želiš
Misli pozitivno....
-
Dančy - Debatorica
hmm... sama še nisem bla noseča...ampak tko zlo zgovorni simptomi so:
-bruhanje
-prekomerno lulanje
-povečan apetit
-al pa da ti ktera hrana ki jo obožuješ, začne smrdeti
-prsa naj ni te bolela
hmm....
za ostale pa ne vem...
-bruhanje
-prekomerno lulanje
-povečan apetit
-prsa naj ni te bolela
hmm....
za ostale pa ne vem...
Misli pozitivno....
- zelenooka
- Sramežljivka
Dančy napisal/-a:hmm... sama še nisem bla noseča...ampak tko zlo zgovorni simptomi so:
-bruhanje
-prekomerno lulanje
-povečan apetit
-prsa naj ni te bolela
hmm....
za ostale pa ne vem...
ojoj ojoj...use simptome imam razn bruhanja...no ja jutr grem test naredit pa bomo vidl
hvala vam
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
zelenooka napisal/-a:Mene pa mal skrbi da sm mogoče noseča, ker sva s fantom mela spolne odnose in sem imela menstruacijo...
neki me zanima: a to podcrtan pomen, da sta imela spolne odnose medtem ko si imela menstruacijo, al pomen, da sta imela spolne odnosi in si potem dobila menstruacijo.
Ce je prvo je zanositev mozna v zelo zelo zelo majhnem procentu, ker se med menstruacijo pač ne da zanosit. Če je pa druga te pa nej ne skrbi preveč, ponavadi je nosečniška krvavitev precej drugačna. Če te pa skrbi pa seveda naredi test.
- zelenooka
- Sramežljivka
¤MiSsY¤ napisal/-a:zelenooka napisal/-a:Mene pa mal skrbi da sm mogoče noseča, ker sva s fantom mela spolne odnose in sem imela menstruacijo...
neki me zanima: a to podcrtan pomen, da sta imela spolne odnose medtem ko si imela menstruacijo, al pomen, da sta imela spolne odnosi in si potem dobila menstruacijo.
Ce je prvo je zanositev mozna v zelo zelo zelo majhnem procentu, ker se med menstruacijo pač ne da zanosit. Če je pa druga te pa nej ne skrbi preveč, ponavadi je nosečniška krvavitev precej drugačna. Če te pa skrbi pa seveda naredi test.
imela sem jih med menstruacijo....ubistvu dobila sem jo in sem imela spolne odnose pol je pa nism več mela....ne sej jst sm isto neki gruntala da men menstruacijo ni mozno zanosti ane....ampak useeno raje nardim test in se prepričam
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
¤MiSsY¤ napisal/-a:zelenooka napisal/-a:Mene pa mal skrbi da sm mogoče noseča, ker sva s fantom mela spolne odnose in sem imela menstruacijo...
.... ker se med menstruacijo pač ne da zanosit.
Ni da se "pač ne da", je pa še vedno zelo zelo zelo majhna mižnost.
Vseeno naj gre test delat, če jo tolk skrbi.
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
em zna se zgodit da bo test negativn...
ampak testi so zanesljivi, ko ti nekaj dni zamuja napovedana menstruacija. stekaš?
Zdej glede na to, da si jo dubla medtem, ko sta mela odnos, pa pol nic... a je mozno, da se ti je pac kri vlia, kakšna rana al pa kaj tekega? Kolk močno je pa blo?
Ker men se je neki razga že zgodl, pa sm tud mal paniko zagnala.
ampak testi so zanesljivi, ko ti nekaj dni zamuja napovedana menstruacija. stekaš?
Zdej glede na to, da si jo dubla medtem, ko sta mela odnos, pa pol nic... a je mozno, da se ti je pac kri vlia, kakšna rana al pa kaj tekega? Kolk močno je pa blo?
Ker men se je neki razga že zgodl, pa sm tud mal paniko zagnala.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]