Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Punce! Nisem med najmlajšimi in med najbolj norimi, ampak to mi pa vseeno ne da miru. Je to možno....????
http://www4.slikomat.com/06/0727/090717k2zj.jpg
http://www4.slikomat.com/06/0727/090717k2zj.jpg
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Tole je montaža.
Se čutijo drugače izbokline na trebuhu, pa tudi vidijo se kar dobro, midva se prav smejiva, ko mi gre kdaj ena mala bula počez preko trebuha. Samo da bi se pa tako dobro videl odtis nožice, pa ne, tudi, če je trebušna stena stanjšana, še vedno ni tako zelo tanka.
Se čutijo drugače izbokline na trebuhu, pa tudi vidijo se kar dobro, midva se prav smejiva, ko mi gre kdaj ena mala bula počez preko trebuha. Samo da bi se pa tako dobro videl odtis nožice, pa ne, tudi, če je trebušna stena stanjšana, še vedno ni tako zelo tanka.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Mogoče bo to malo OT ampak ne vem kam naj objavim drugače...vidim da je tu veliko mladih mamic, jaz pa si sebe sploh ne morem predstavljati da bi bila pri teh letih starš, odgovoren za življenje otroka...se mi zdi da še za svoje nisem polek tega bi rada v življenju še marsikaj doživela, potovala, to kar se pač z otrokom ne da oziroma meni ni enako... Zdaj si sploh ne morem več predstavljati da bi kadarkoli imela otroke oziroma bi potrebovala vsaj še 20 let da vse skoz spravim kar mam namen. Se to samo meni zdi? Upam da je to kaka prehodna panika...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
joj jaz sem bila pa včeraj pri sestri od kolegice ki ima rok zdaj v roku 10dni in zdej prav rada berem tole temo
je bilo pa ful hecno, ko smo gledale oblekice, smo ful cvilile od navdušenja, pa tist "jaz bi tut mela otročka", k smo pa poslušale o porodih, smo bile pa čisto zgrožene, pa odvrnjene od ideje imeti dojenčka
skratka vsem nosečnicam želim čim lažjo nosečnost in čimlažji porod, pa da bi otroček kej spal ponoči, da bi se tut ve naspale (ok tole zadnje se je malo hecno slišalo )
je bilo pa ful hecno, ko smo gledale oblekice, smo ful cvilile od navdušenja, pa tist "jaz bi tut mela otročka", k smo pa poslušale o porodih, smo bile pa čisto zgrožene, pa odvrnjene od ideje imeti dojenčka
skratka vsem nosečnicam želim čim lažjo nosečnost in čimlažji porod, pa da bi otroček kej spal ponoči, da bi se tut ve naspale (ok tole zadnje se je malo hecno slišalo )
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz imam pa trenutno dve mali dojenčici ob sebi(od bratranca in svakinje)...pa sta taki cukrčki...da ko preživim nekaj časa z njima...si kar lušte naredim...so ena zlata bitja ti dojenčki..pa še ena kolegica bo v roku parih dni rodila....jooj kak bo veselo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
***Ally*** napisal/-a:Mogoče bo to malo OT ampak ne vem kam naj objavim drugače...vidim da je tu veliko mladih mamic, jaz pa si sebe sploh ne morem predstavljati da bi bila pri teh letih starš, odgovoren za življenje otroka...se mi zdi da še za svoje nisem polek tega bi rada v življenju še marsikaj doživela, potovala, to kar se pač z otrokom ne da oziroma meni ni enako... Zdaj si sploh ne morem več predstavljati da bi kadarkoli imela otroke oziroma bi potrebovala vsaj še 20 let da vse skoz spravim kar mam namen. Se to samo meni zdi? Upam da je to kaka prehodna panika...
Ja, Ally, tudi jaz pri 21-ih nisem niti pomislila na dojenčka. Potem sem pa do letos norela okoli, s fantom sva veliko potovala, zdaj pa imam resno službo, porihtano stanovanje... Letos bom stara 27, fant pa je bil 33. Skupaj sva sedem let in sva zelo srečna. No in začela sva razmišljati (pravzaprav že lani, pa se mi je zdelo, da JAZ še ne bi imela otroka), in sedaj mi je ideja vedno bolj sprejemljiva, sedaj pa BI imela malo bitje! Mislim, da bova takrat še bolj srečna......
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Hja Ally, tudi jaz nisem pri 21 razmišljala o tem. Vedela sem, da nekdaj, nekoč se bo zgodilo ampak sem hkrati s tem vedela, da ne še tako zelo kmalu. Imela sem ogromno načrtov in želj, ki pa lahko rečem, so se mi do mojega 30. leta izpolnile, uresničile. Čeprav nosečnosti nisem še planirala je do tega prišlo in sem resnično srečna nosečnica. Komaj čakam, da objamem svojo pupo ne glede na to kako zelo boleč ali neboleč bo porod. Se mi zdi, da vse spremembe jemljem sproti kot samoumevne, ker tako pač je. In tudi porod bom vzela tako. Dete vsekakor mora priti na svet, bolelo ali ne bolelo...
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Stara sm 25 let in se mi pa zdi, da trenutn še nism prpravlena postat mamica...ampak a se sploh kdaj počutiš res pripravljeno?! Pomojem ne. No pa tud moj lubi je šele 23 star in tud prav, da ga zdj še ne bi mel. Če bi se nama pač zgodil, da bi zanosila, bi otroka, seveda, obdržala. In vem, da ko ga bom enkrat mela, da bom čist nora nanjga in da se mi bo cel svet vrtel okrog moje družince Tko da...po en stran, že kr težko čakam.
Sm pa vesela za vse nosečnice tuki gor...čestitam vsem
Sm pa vesela za vse nosečnice tuki gor...čestitam vsem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov