Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
*purple bitch* napisal/-a:evo še ena nosečnica med vami.pa žal ne za dolgo če sploh sem. seveda...
Kaj se pa dogaja? A ti menstra zamuja, a si že test nardila?
ps: Nevermind, sem že vidla v drugi temi in tm odgovorila.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Če se je naslednja menstruacija pojavila normalno, pomojem še vedno ni povsem izključeno, da ni nosečnosti, ampak verjetnost je pa res majhna, lahko da je tokratni izostanek posledica hormnoskih sprememb, stresa .......
Nikoli ni moč z zagotovostjo trditi, ali je možno, da pride do zanositve določene dni, ali ne, kajti zanositev je možna tudi med menstruacijo, tako da če ne planirate nosečnosti, raje ne tvegati in uporabite zaščito.
Nikoli ni moč z zagotovostjo trditi, ali je možno, da pride do zanositve določene dni, ali ne, kajti zanositev je možna tudi med menstruacijo, tako da če ne planirate nosečnosti, raje ne tvegati in uporabite zaščito.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
GirlyPuff napisal/-a:Imam eno vprašanje.. Je možno, da si noseč, če si imel spolne odnose 2 dni pred menstruacijo, menstruacija se je nato pojavila po dveh dneh, vendar mi sedaj drug mesec zamuja že zelo veliko Je možno?
Možno je, ni pa verjetno (razen če po M nisi imela kakšnih nezaščitenih odnosov). Mi lahko samo ugibamo, test ti bo pa povedal. Pa velik sreče!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
shiva - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: ljubljana
faaaak...
meni pa zamuja menstruacija in sem cist zivcna in sem ze delala test in je bil negativen in menstruacije se vedno ni...nisem nic shujsala ali kaj takega, sem pa zadnje case zelo pod pritiskom in zdaj ne vem kaj bi...naredila bom se en test za vsak slucaj in, ce se vedno ne bo menstre h ginekologinji...nocem se imet otrok, me pa totalno zivcira ta zadeva in se zrem od znotraj navzven...grrrrrrrrr...
meni pa zamuja menstruacija in sem cist zivcna in sem ze delala test in je bil negativen in menstruacije se vedno ni...nisem nic shujsala ali kaj takega, sem pa zadnje case zelo pod pritiskom in zdaj ne vem kaj bi...naredila bom se en test za vsak slucaj in, ce se vedno ne bo menstre h ginekologinji...nocem se imet otrok, me pa totalno zivcira ta zadeva in se zrem od znotraj navzven...grrrrrrrrr...
arigato!
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
krfjolca napisal/-a:Naty, super ))
A ni fenomenalno, ko vidiš pikico (ok, zdaj že veliko piko), kako se premika! Jaz si prej še predstavljala nisem teh občutkov!
Moj ima pa zdaj že okoli 10 cm
kak je to lepo slišat.... kr raznežim se in začnem razmišljat, da bi tud js mela otročočka....
My dreams are my reality...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sej vem, da sama sebe matram, ampak ne morem ne da bi brala tole.. in mi gre kar na jok ..
Ful velik sreče želim vsem mladim mamicam (sej sem že večkrat rekla ).
Moj bi bil pa že skor v 6.mescu zdej...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Purple rain ne mislit na to.. Oz probaj čim manj, sj vem, da se ne da kr tak it čez to. Sj bo.. :bussi:
Pa mal je off topic, ampak kaj si nardila z fantom? Pol nevem al jz nisem sledila, al nisi povedala. Sta še skupi?
Pa mal je off topic, ampak kaj si nardila z fantom? Pol nevem al jz nisem sledila, al nisi povedala. Sta še skupi?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
purple_rain napisal/-a:Sej vem, da sama sebe matram, ampak ne morem ne da bi brala tole.. in mi gre kar na jok ..
purple rain... naredila si tisto, kar se ti je zdelo najbolj prav... ni res?? poskus čim manj na to študirat... boš še mela otročička, ko bo čas za to...
My dreams are my reality...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
renatka_ napisal/-a:Pa mal je off topic, ampak kaj si nardila z fantom? Pol nevem al jz nisem sledila, al nisi povedala. Sta še skupi?
Nisem povedala, se mi zdi ... ah, še kar ustrajam, čeprav vem, da nikamor več to ne pelje ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov