Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^Je zihr uzela use tabletke pravočasno? Al pa antibiotiki tut zmanjšujejo učinkovitost tabletk..po kolkem času je pa ugotovila, da je noseča, glede na to, da je mela menstro? Jah, sej se use zavedamo, da nobena kontracepcija ni 100% - pri tabletkah naj bi zanosile 3 ženske na 1000 uporabnic . Jao sam d se to men ne zgodi...sam midva praviva, da če zanosm pr tok majhni verjetnosti, nama je pač usojen
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
4mesce normalno menstra..plus tega da naj bi normalno jemala ja..nism stala zravn pa čekirala tku,da ne morm 100% trdit..
Kruto je tole,da nisi prpravlen. Čeprou se marsikdo najde,k trdi da če si dost "zrel" za sexanje si tut dost zrel,da sprejmeš posledice.
Sami dobr vemo,da učasih ni u naši moči,da kej preprečmo..tku kukr tako stvar ne. Grozno. Sploh,če nimaš nč svojga;dnarja da bi ga preživljou..itd.
Jst se sama neb odločila za splav. Bi že nekak pregurala. Tut doma vem,da bi pomagal..Eni pa nimajo te sreče..Ostanejo sami pa se morjo znajt po svoje..
Ufff sm zašla..
Kruto je tole,da nisi prpravlen. Čeprou se marsikdo najde,k trdi da če si dost "zrel" za sexanje si tut dost zrel,da sprejmeš posledice.
Sami dobr vemo,da učasih ni u naši moči,da kej preprečmo..tku kukr tako stvar ne. Grozno. Sploh,če nimaš nč svojga;dnarja da bi ga preživljou..itd.
Jst se sama neb odločila za splav. Bi že nekak pregurala. Tut doma vem,da bi pomagal..Eni pa nimajo te sreče..Ostanejo sami pa se morjo znajt po svoje..
Ufff sm zašla..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
jullia_ napisal/-a:Šentjanževka tudi zmanjša učinkovitost. To vem, ker me farmacevtka na to opomni čisto vsakič, ko pridem z receptom.
Kaj je že to Šentjanžovka?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Joj, joj, poznavanje botanike ni ravno občudovanja vredno ...
O šentjanževki si lahko preberete tu: http://www.gorenjske-lekarne.si/node/83
Prav tako pa učinkovitost kontracepcijskih tabletk zmanjšujejo pripravki iz ameriškega slamnika (npr. Imunal).
Prav tako pa učinkovitost kontracepcijskih tabletk zmanjšujejo pripravki iz ameriškega slamnika (npr. Imunal).
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ženska napisal/-a:Joj, joj, poznavanje botanike ni ravno občudovanja vredno ...
a res?? jaz sem pa še nekaj časa jemala te tablete poleg KT. kje pa si izvedela za to?
-
a v navodilih je prav ameriški slamnik naveden?
-
uf, tole mi je pa dalo misliti.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sm tudi jez prebrala post od punce, ki je rodila doma. Ful je lepo napisano in mene je prepričala s svojim pisanjem. Ampak jez se ne bi zato odločla, ker je najbližja porodnišnica 30 minut stran z avtom, pa tudi kakšnih zapletov bi se bala. Moj bi pa po moje takoj ku bi rekla ˝mam popadke˝ klical rešilca . Drgač pa se mi res zdi bedno, da dajejo umetne popadke pa use to, če pa bi lahko počakali na naravne. Sam pol traja seveda, kot je pr tej punci, cel dan!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Ni samo tak, da bi čakali na naravne.. Lahko, da naravnih sploh ni.. Popadki niso merilo za zrelost ploda, ampak plodovnica.. Če je tudi po roku, pa je plodovnica še čista, je še ok, če je že mlečna, se odločajo za umetne popadke, ko je pa zelenkasta, pa je že urgenten porod.. Plodovnica je lahko zelena, naravnih popadkov pa še ni..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]