Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 28. Jul. 2008 12:06

Sama bi se vseeno odločila za polno narkozo, če bi mi ponudili izbiro, ker nekako nimam želje da mi pri zavesti nekdo odpira trebuh in me šiva. Bi itak nejbrž kar v nezavest padla. Je sicer res da ne dobiš takoj otroka, ga pa zato dobi partner, kar je pa tudi ena lepa izkušnja za očeta.
Pa tudi moj porod je trajal 7 ur in sem bila na koncu tako izmučena da sem si samo želela CR in da je vsega čimpreje konec.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 28. Jul. 2008 12:30

ANGELgirl napisal/-a:Gre prav super, februarja pričakujeva..

Čestitke tud iz moje strani (vem, da mal pozno, ampak se mi zdi, da vseeno šteje) :bussi:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Jul. 2008 17:50

jagodka85 napisal/-a:

Čestitke tud iz moje strani (vem, da mal pozno, ampak se mi zdi, da vseeno šteje) :bussi:

Seveda šteje :) Hvala hvala Jagodka..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 28. Jul. 2008 17:54

ANGELgirl napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

Seveda šteje :) Hvala hvala Jagodka..

Tole me je pa presenetilo :) , čeprav sem vedela za tvojo željo :) . Čestitam tudi jaz.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 28. Jul. 2008 18:07

ANGELgirl napisal/-a:Mislim, da se za previsoko dioptrijo šteje od -8 naprej.

Hvala :wink:

ANGELgirl napisal/-a:Gre prav super, februarja pričakujeva.

In še z moje strani čestitke! :)
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 28. Jul. 2008 22:19

OOO, pupica si se javla! Ful lepo, da deliš z nami! Pol porod zate ni bil neka grozna izkušnja? Katero sestro si pa mela zravn? Ena moja bivša sošolka dela tam :). A ti je kej čudno, da maš zdej pa kr otročička? :lach: Vem, čudno vprašanje!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 28. Jul. 2008 22:43

pupica20 napisal/-a:mali moj škrat. :) po 8h al 10h dnevih pa sva pol končno prišla domov. prve tri dni dni je bil ful priden, zdej ga pa mal biksa. no,sej je bogi- zaprt je in ga krči in pol skoraj nič ne spi podnevi. ponoči je zaenkrat še v redu. danes se je po treh dnevih končno ukakal! zdej pa upam da bo šlo na bolje!
Angelgirl, tebi pa iz srca čestitam in ti želim najlepšo možno nosečnost! in uživaj jo,ker je tko lepo to,pa tko hitr mine! :)

Ej pupica20, ful mi je dobr d nisi tko k 90% mamic in dejansko govoriš o svojmu sinčku v tretji osebi ednine, svaka čast, nej tko ostane :D Čestitam=)
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 29. Jul. 2008 13:21

moiT ni bla ravn grozna izkušnja ne, mi je blo pa mal moreče,ker sem si fuuul želela naravn porod. pa dobr,sem pač sprejela,da je tko moglo bit. ni kaj. bi pa rekla,da je blo vse skupaj bol hecno,saj kot sem že povedala,mi je blo hecno,ko so mi doli po trebuhu ustvarjali. :D drugač pa ne vem kak se je klicala sestra ali kdorkoli drug. sam za ojga ginekologa vem. :D ma je bilo zlo prijazno osebje. tko d sm ful zadovoljna. Čudno k mam otročka? kaj vem, morde mal nenavadno je. se mi zdi da nekako še ne dojemm čist popolnom,da imava malega otročička. še zmeraj ga tko včasih gledam in se n morm načudit,da sem mamica in da da držim v rokah svojega otročička. červ po drugi strani pa se zavedam in mi je res lepo. in še zdaj kdaj potočim kako solzo od veselja,da imam svojo alstno družinico in opazujem mojega škratka. mi je tko lepo. res,to je neki najlepšega.

sončk kako pa druge mamice govorijo? to pa mi res ni jasno.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 29. Jul. 2008 13:27

SMO jedli, SMO se pokakali... :lol:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jul. 2008 13:41

metuljčica* napisal/-a:SMO jedli, SMO se pokakali... :lol:

:roll: :roll: Pa to mi je tud grozno, ko mamice poližejo prst in obrišejo otroka, če je kje umazan!! :eek: :flehan: Sej ne, da bom jst pol tud taka mogoče!! :unknown:
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 30. Jul. 2008 9:29

A res? a tko jih večina govori? svašta. jaz sem morde sam dvakrat izustla tako,pa mi je blo prec čudno.
kar pa se tiče pucanja otrok z obliznjenim prstom pa se men ne zdi to nič takega. tut mene je moja mami tko kdaj. tko da najbrž bom tut jaz to kdaj naredla.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 30. Jul. 2008 12:33

Super tema in res sm spet veliko novega zvedla...ker jaz mam tud zmeraj salbšo dioptrijo in glede tega me ja kar malo strah, ker se mi pa zdi naravni porod je najboljši.
Drugače pa pupica20 čestitke za majhnega korenjaka :D In angelgirl tebi tudi čestitke :) In uglaunem vsem na novo mamicam in vsem nosečim... :bussi:
Očkom pa :bia: :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 30. Jul. 2008 12:43

ANGELgirl.. še čestitke od mene! Nisem ti še uspela čestitat! Vesela sem zate! :jump: ZELO!
My dreams are my reality...
Alina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2006
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Alina21 » 30. Jul. 2008 13:57

pupica20 čestitam za otroka, tebi Angelgirl pa čim lepšo nosečnost. Pupica20 a te smem vprašat kdo je tvoj ginekolog v postojni, jaz hodim v postojno k likarju, pa mi je ful fajn.... tako, da ga bi ful rada imela zraven poroda...
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 31. Jul. 2008 9:19

Alina21 napisal/-a:pupica20 čestitam za otroka, tebi Angelgirl pa čim lepšo nosečnost. Pupica20 a te smem vprašat kdo je tvoj ginekolog v postojni, jaz hodim v postojno k likarju, pa mi je ful fajn.... tako, da ga bi ful rada imela zraven poroda...

jaz hodim k merlotu in je tut ful fajni. pa je bil tut zravn poroda. likar pa je tudi fajni pravjo. jaz ne vem točno kateri je to. kaj je mal starejši pa visok pa suh? ampak v glavnem vsi ginekologi,ki so bli tam,na vizitah,so mi bli super. razn tašev,k je sitn. ne vem pa kako je s prisotnostjo ginekologov pri porodu. a mora bittut porodničar,da je lahko zraven al ne. vsekako pa,če bo na dopustu,najbrž ne bo prisostvoval. kdaj pa maš rok?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov