Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
Jaz čez kakšen mesec bratca dobim.. Bom zraven pri porodu, vam tudi lahko kaj napišem, če hočete.. Če katero mogoče zanima ultiva (način lajšanja bolečin), bo mami mela, če se bo predolgo vleklo, pa vam sporočim, kako je..
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
hvala punce za vse lepe čestitke! Porod je bil hitr-2 uri. je pa bil carski rez,ker je bla nuja. jaz sem se ponoč zbudila in sem komaj dihala,ker me je ful žlička bolela. in pol so me odpelali v porodno sobo,kjer so merli ctg in prav babca d mam popadke,jaz pa sam kaj,kašne popafdke. sm bla čist šokirana,k jih sploh nisem čutla, jaz sam dihat nisem mogla. no in pol je pršu še moj ginekolog,so me pregledali pa vse in je reku da je treba tot takoj rodit. in tako me je babca obrila,dala klistir in pol sem šla okol 6h v operacijsko,kjer so mi še dali lokalno anestezijo in pol se je začel. je bil hecn občutk,k so tm nek šarli po trebuhu. no in pol so tamalga ven povlekli in rekli,da je fantek. mi ga pokazali,neki me je še pobruhcu mali,pol ga je vzela. papol mi ga je še k licu dala,tko d sem ga polupčkala,pol so ga pa atiju nesli,mene so paše zašili. tko na hitro je šlo,pa še bl tko megleno se spominjam,k n vem kaj so mi dali. v glavnem jeblo vse v redu. mi je blo pa na intenzvnvi ful hudo,ker sem sam ležala na hrbtu in gledal amelga škrata kako lepo pančka v postlci. nisem pa ga mogla primt,ker nisem bla sposobna,dojit mi ga tut niso dali,ker sem mela še neka zdravila. tko d sem tistih ne vem 3,4 dni na intenzivni kr trpela. no, sej pol na oddelku pa je blo tko luštn. sem ga pa skoz mela zraven sebe in ga cartala in lupčkala in se ga nisem mogla ngledat. mali moj škrat. po 8h al 10h dnevih pa sva pol končno prišla domov. prve tri dni dni je bil ful priden, zdej ga pa mal biksa. no,sej je bogi- zaprt je in ga krči in pol skoraj nič ne spi podnevi. ponoči je zaenkrat še v redu. danes se je po treh dnevih končno ukakal! zdej pa upam da bo šlo na bolje!
Angelgirl, tebi pa iz srca čestitam in ti želim najlepšo možno nosečnost! in uživaj jo,ker je tko lepo to,pa tko hitr mine!
Angelgirl, tebi pa iz srca čestitam in ti želim najlepšo možno nosečnost! in uživaj jo,ker je tko lepo to,pa tko hitr mine!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
pupica20 - čestitke za sinka vse najboljše celi družinici!
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Čestitam tudi jaz!
Tale tema je pa prav super, veliko pozitive, ker nosečnost je ponavadi nekaj, česar se veselimo in to kar 9 mesecev skupaaaaj!
Me prav zanima kdaj bom tud sama napisala kej o moji nosečnosti, hehe.. Še neki malga let zihr ne.
Tale tema je pa prav super, veliko pozitive, ker nosečnost je ponavadi nekaj, česar se veselimo in to kar 9 mesecev skupaaaaj!
Me prav zanima kdaj bom tud sama napisala kej o moji nosečnosti, hehe.. Še neki malga let zihr ne.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
sweetyka napisal/-a:pupica20, zakaj si pa mogla carski rez met? ko mene je carskega reza tak strah in me zanima kakšni so vzroki da ti nardijo carskega.
Zaradi visokega krvnega pritiska. zdaj zadnji mesec se mi je fuul dvignil in so me zrd tega tut zadržal v bolnišnici. pol pa eno noč nism mogla dihat,me je blele v žlički in se m klicaal sestro,ki pa je na ultrazvoku vidla tut d mam popadke. tko d pol so se odločl d bo treba narest carski rez,ker sem bla jst ful v nevarnosti(n vem zakaj oz. kaj bi se lahko zgodlo),pa tut otročičku ni blo v redu. ne se bat,ker ni nič takšnega. pa tut hitro je mimo.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Meni so CR naredili ker se Jaka ni hotel spuščati oz. se je zataknil. Ni pa nič hudega. Jaz nisem imela nobenih težav po porodu zaradi CR pa bo kmalu 1 leto od tega. Kar se mene tiče mi je bolje da je šlo s CR kot pa naravno, ker imam raje eno brazgotino na trebuhu, kot pa da bi bila vsa raztrgana in imela še en kup drugih problemov po porodu ( hemeroidi,... )
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov