Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 29. Maj. 2008 12:55

papillon tečaj ni nujen. No, v nekaterih porodnišnicah zahtevajo, da ima oče opravljeno to šolo,če želi biti prisoten na porodu. drugače zanjo pa ni potreben. to je sam tko, da izveš kej novega. jaz sem bila na začetku(3 predavanja), pa morm rečt,da v bistvu kej novega nivem zvedla,ker sem že itak prečitala v knjigi in revijah,pa še od tašče,frendice...sem zvedla marskej. tko da to je čist na njej a bo hodila al ne. Če jo zanima, naj gre na eno predavanje pa bo vidla za naprej.

Lolita ja hemeroide lahko dobiš pri porodu,ker se pač napenjaš. lahko jih dobiš tudi že med nosečnostjo. kar pa se meni zaenkrat še ni zgodlo. čeprav me je blo tega najbl strah,ker sem imela že pred nosečnostjo s tem dostikrat probleme. Upam,da jih tut pr porodu ne bom dobila,čeprav po moje jih bom. bom ovidli.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 29. Maj. 2008 13:39

kva je to hemeroidi? :oops: res ne vem... :oops:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 29. Maj. 2008 13:50

Klik ;)
Sicer pa že obstaja neki tem o hemeroidih, sam nism našla :?
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 17. Jun. 2008 7:57

pozdravljene! Evo nas iz dopusta. Je blo super. plavala vsak dan-skoraj(deževni dneve), sončla se tut ful,tk od najbrž bo črnčk pršu ven. hahaha :D :) Dvakrat se msanjala,da mava punčko. Hm hm,bomo vidli. Komi že čakam. kšn dan me prime,da bi otročička stisnla pa polupčkala in pol mu rečm nej pohiti! hheeh ma nej še kr mal počaka. še 1 mesc. mam še par stvari za zrihtat. Aja, končno sva dubla postlco,tko d zdej mava vse. moj mora sam še uredit sobico (pobelt,zapret okol okn...). drgač pa se počutm fajn. gležnji še vedno otekajo, pa slabo spim ponoč,k me trebuh mal moti. k se nikukr ne morm postavt,pol pa še lulat nonstop hodm. No ja, bo že. ni mi hudga. :) papillon kaj prjatlca se je odločla za Šolo za starše?
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 27. Jun. 2008 10:02

Spet se vam javljam. tokrat kar oz porodnišnice. Ne,ne,nisem še rodila. Sem imela visok pritisk pa so me vzeli mal pod drobnogled. sem že od torka tuki notr in mi je prov dolgčas. jaz bi šla domov,da kej pospravim pa kej kuham pa kaj,tuki pa sam lžat celi dan. groza. Upam da me bojo konec tedna spustili domov, saj se mi je pritisk nižal( iz 160/110 na 120/80). Drgač se počutim super,nobenih glavobolov,salbosti,vrtoglavice, tut dojenček notr je ok, pojstlca tut še zadost velika pa pretoki skozi popkovnico tut ok. razn otročiček da je mal prelahek(zaostal v rasti),ker ima samo 2300g,kar naj bi blo za to starostt(37tednov) premalo. n vem,mal me je ustrašu,ampak sem pa prebralana nekem drugem forumu,da to ni nič takega,ker so te meritve itak tko tko,nenatančne. tko da se ne sekiram preveč. reku je da em bojo opazovali in če pa ne bo napredoval v rasti bojo sprožli porod. bomo vidli. jaz misli,da bo še zrastu. :) lep pozdrav!
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 27. Jun. 2008 10:15

Ojla. Hej, upam, da bo use ok in da se čim prej vrneš domu. Drgač pa boljše, da so tko skrbni zarad usake stvari kot pa da jih boli in bi šlo pol res kej narobe. A ni res? :) Misli pozitivno :wink:. Sorry, sam sm spet pozabla, kdaj maš že rok?

OT: Grem menda dns u Po, a te pridm obiskat? :lach:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 27. Jun. 2008 11:36

Pupica nič se sekirat za težo. Prijatlco so tut tkole mal prestrašl in so ji zmerl da ima otrok malo nad 2kg. No teden dni po merjenju je rodila skoraj 4kilsko babnco :wink: Pa tudi če ima res toliko, bo hitro nadoknadil.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 27. Jun. 2008 12:51

hvala za vzpodbudne besede. :) wma Ampak sej sem pršla k seb pa se ne sekiram sploh. glavn d je šel meni pritisk dol i d so drugi rezultati tut v redu. moit ti kar pridi na obisk. Bo šel čas hitreje mimo. :D
zdej sem mela taščo na obisku pa mi je prnesla sadje,ker tle ga nč ne dajo,jaz ga pa ful rabm,k mi ful paše. jutri pa pride moja mai pa bratec! komi čakam.
hvala za želje,pa upam da vas usliši bog(oziroma osebje tukaj) in me spustijo kmali domov! lepo se imejte! papa
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Jun. 2008 10:06

Pupica20, ful te je zanimivo brati, kako poteka nosečnost in priprave na otročička :) Ti se še kar javljaj! :)
Uporabniški avatar
monika11
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a monika11 » 28. Jun. 2008 10:53

metuljčica* napisal/-a:Pupica20, ful te je zanimivo brati, kako poteka nosečnost in priprave na otročička :) Ti se še kar javljaj! :)

ja,jst te tut rada prebiram :D
bodi tako vesela še naprej..upam da bo vse OK s tabo in tvojim bejbijem :)
lep sončkast dan!
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 28. Jun. 2008 15:28

hvala! JMogoče vam pa kdaj kej prov pride. :)
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 01. Jul. 2008 15:03

Pupica20 si že doma al te še kr držijo v porodnišnici?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Jul. 2008 18:58

pupica20 mene tudi zanima kaj se dogaja z vama. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 01. Jul. 2008 21:00

mene tut, mene tut. :D
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 03. Jul. 2008 17:38

Danes zjutraj, ob 6.55 je na svet prijokal mali Matija, sporoča Pupica20. Ima 2350g in 49 cm. Oba z mamico se počutita dobro!

Iskrene čestitke!
My dreams are my reality...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]