Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 24. Apr. 2008 8:37

Oooo fantiček :D. Ful lepo! Drugače sm pa že čula za primere, ko zadnji mesc ugotovijo, da ni tistega spola, kar so govorili zadnjih par mescu. Tako da jez se ne bi preveč zanašala na to :wink:. Važno, da se zdravo rodi ja!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
zvezdica85
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2006
Kraj: ljubljana - stocholm

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica85 » 29. Apr. 2008 20:40

imam eno vprasanje... naredila sem 2 testa v dveh dneh, en je bil pozitiven, drugi pa negativen. se je kateri ze zgodilo?

Lp
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Apr. 2008 21:12

^^ Naredi še enega! ;)
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 30. Apr. 2008 6:13

sweetyka mojemu stricu in njegovi ženi so rekli, da bo v prvo punčka. Jaz sem bila tok vesela, ker sem takrat imela samo eno sestrično. No pa smo takrat dobili fantka :lach: tako, da se jaz kaj preveč ne bi zanašala na spol :wink: . In pri kolegu je bilo isto, da bo punčka, pol je bil pa fantek, s tem da so sobico prebelili na roza :rofl: in je čist obolu ker jo je mogu pol na modro :rofl:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 04. Maj. 2008 7:29

jaz pa cela obupana... :cry: menst. mi zamuja...že dve leti kaj jem tablete jo mam na datum točno(dan)....zdaj je pa ni od nikoder....včeraj bi jo mogla dobit...pa sem mislila..ok. sej bo ponoči prišla...pa ni...pa je še zdaj ni.... :cry: ....tablete sem redno jemala...kot vedno...
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 04. Maj. 2008 7:41

Ne paničari še :wink: .
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 04. Maj. 2008 7:44

se trudim da nebi ja...amapak je težko :? :(
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 04. Maj. 2008 9:06

Če ti zamuja samo 1 dan, sploh ni vredno izgubljati besed. :D
Meni včasih zamuja po 1 teden, pa potem vedno pride. :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 04. Maj. 2008 9:21

metuljčica* napisal/-a:Če ti zamuja samo 1 dan, sploh ni vredno izgubljati besed. :D

pa ješ kontr. tablete?....
jaz kot sem napisala sem do zdaj mela vedno na dan točno..zato me pač skrbi zdaj...v bistvu mam že celo jutro občutek kot da bi menst. mela...ker mam isti občutek...ampak menst. ni od nikjer...niti kapljice....mam občutek kot da bi se nekam stekalo...ampak ne vun...hehe...(niam tampona not)....groza...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 04. Maj. 2008 9:45

LoveLy* napisal/-a:
metuljčica* napisal/-a:Če ti zamuja samo 1 dan, sploh ni vredno izgubljati besed. :D

pa ješ kontr. tablete?....
jaz kot sem napisala sem do zdaj mela vedno na dan točno..zato me pač skrbi zdaj...v bistvu mam že celo jutro občutek kot da bi menst. mela...ker mam isti občutek...ampak menst. ni od nikjer...niti kapljice....mam občutek kot da bi se nekam stekalo...ampak ne vun...hehe...(niam tampona not)....groza...

Joj, kaka panika za brezveze :roll:

Glej dejstva:
1. Ce jes kt redno in nisi v preteklem mesecu nobene pozabila za vec kot 12 ur in potem seksala brez kondoma, potem pocakaj in m. bo prisla.
2. Kt ti ne dajejo garancije, da bo m. vedno na dan in uro tocna, ker na to vpliva se mnogo zunanjih dejavnikov (stres, prehrana, splosno fizicno stanje ...).
3. Ce ti m. zamuja en/dva dni, to ni zamujanje, ampak se je pac malce premaknil njen prihod.
4. Pravis, da cutis napetost in obcutek, kot da jo bos dobila ... verjetno poznas svoje telo toliko, da ti je to lahko opozorilo, da bo prisla.
5. Tudi pri jemanju kt, ki naj bi zagotavljale redno m. lahko pride do zamujanj in celo do izostanka celotne m., ne da bi bila noseca.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 04. Maj. 2008 10:29

LoveLy* napisal/-a:jaz pa cela obupana... :cry: menst. mi zamuja...že dve leti kaj jem tablete jo mam na datum točno(dan)....zdaj je pa ni od nikoder....včeraj bi jo mogla dobit...pa sem mislila..ok. sej bo ponoči prišla...pa ni...pa je še zdaj ni.... :cry: ....tablete sem redno jemala...kot vedno...

Pa si vse vzela točno oz. prej kot v 12 urah?

Pomoje je panika odveč. Tud jst sm bla enkat usa panična kr je kr ni blo, in sm šla do ginekologije uprašat in mi je rekla, da se včasih lahko zgodi, da je kar ni oz. da je čist mal. Ampak naj za vsak slučaj nardim test...sem ga in itak je bil negativen. Menster tist mesec skor nism mela, vse naslednje so ble pa normalne. Aia pa jemljem Logest.
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005
Kraj: wonderland

Neprebrana objavaNapisal/-a la rožica » 09. Maj. 2008 14:14

naredi test pa boš 100% vedla pri čem si.
pa sporoči rezultat :)

bi na tvojem mestu pa tud mene panika zgrabla... jst jo mam tud skorej na uro točno-samo enx se mi je zgodilo da je prišla en dan kasneje-in takrat so tudi pri meni že pošteno delali živčki...
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 09. Maj. 2008 14:39

jaz razumem kako je to, ampak potem so lahko ravno živci in stres tisti, ki zavirajo vse skupaj. :wink:
Uporabniški avatar
miska13
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a miska13 » 09. Maj. 2008 14:53

LoveLy* napisal/-a:jaz pa cela obupana... :cry: menst. mi zamuja...že dve leti kaj jem tablete jo mam na datum točno(dan)....zdaj je pa ni od nikoder....včeraj bi jo mogla dobit...pa sem mislila..ok. sej bo ponoči prišla...pa ni...pa je še zdaj ni.... :cry: ....tablete sem redno jemala...kot vedno...

ne sekiraj se, ker se ne splača. nisi prva, ki se ji je to zgodilo. na to vpliva veliko dejavnikov, predvsem stres.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 11. Maj. 2008 11:26

Srečke nosečke, kje ste? :D sweetyka, pupica20? Kako se počutita?
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov