Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Oooo fantiček . Ful lepo! Drugače sm pa že čula za primere, ko zadnji mesc ugotovijo, da ni tistega spola, kar so govorili zadnjih par mescu. Tako da jez se ne bi preveč zanašala na to . Važno, da se zdravo rodi ja!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
- zvezdica85
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2006
- Kraj: ljubljana - stocholm
imam eno vprasanje... naredila sem 2 testa v dveh dneh, en je bil pozitiven, drugi pa negativen. se je kateri ze zgodilo?
Lp
Lp
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
sweetyka mojemu stricu in njegovi ženi so rekli, da bo v prvo punčka. Jaz sem bila tok vesela, ker sem takrat imela samo eno sestrično. No pa smo takrat dobili fantka tako, da se jaz kaj preveč ne bi zanašala na spol . In pri kolegu je bilo isto, da bo punčka, pol je bil pa fantek, s tem da so sobico prebelili na roza in je čist obolu ker jo je mogu pol na modro
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz pa cela obupana... menst. mi zamuja...že dve leti kaj jem tablete jo mam na datum točno(dan)....zdaj je pa ni od nikoder....včeraj bi jo mogla dobit...pa sem mislila..ok. sej bo ponoči prišla...pa ni...pa je še zdaj ni.... ....tablete sem redno jemala...kot vedno...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Če ti zamuja samo 1 dan, sploh ni vredno izgubljati besed.
Meni včasih zamuja po 1 teden, pa potem vedno pride.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
metuljčica* napisal/-a:Če ti zamuja samo 1 dan, sploh ni vredno izgubljati besed.
pa ješ kontr. tablete?....
jaz kot sem napisala sem do zdaj mela vedno na dan točno..zato me pač skrbi zdaj...v bistvu mam že celo jutro občutek kot da bi menst. mela...ker mam isti občutek...ampak menst. ni od nikjer...niti kapljice....mam občutek kot da bi se nekam stekalo...ampak ne vun...hehe...(niam tampona not)....groza...
- Gost
LoveLy* napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:Če ti zamuja samo 1 dan, sploh ni vredno izgubljati besed.
pa ješ kontr. tablete?....
jaz kot sem napisala sem do zdaj mela vedno na dan točno..zato me pač skrbi zdaj...v bistvu mam že celo jutro občutek kot da bi menst. mela...ker mam isti občutek...ampak menst. ni od nikjer...niti kapljice....mam občutek kot da bi se nekam stekalo...ampak ne vun...hehe...(niam tampona not)....groza...
Joj, kaka panika za brezveze
Glej dejstva:
1. Ce jes kt redno in nisi v preteklem mesecu nobene pozabila za vec kot 12 ur in potem seksala brez kondoma, potem pocakaj in m. bo prisla.
2. Kt ti ne dajejo garancije, da bo m. vedno na dan in uro tocna, ker na to vpliva se mnogo zunanjih dejavnikov (stres, prehrana, splosno fizicno stanje ...).
3. Ce ti m. zamuja en/dva dni, to ni zamujanje, ampak se je pac malce premaknil njen prihod.
4. Pravis, da cutis napetost in obcutek, kot da jo bos dobila ... verjetno poznas svoje telo toliko, da ti je to lahko opozorilo, da bo prisla.
5. Tudi pri jemanju kt, ki naj bi zagotavljale redno m. lahko pride do zamujanj in celo do izostanka celotne m., ne da bi bila noseca.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
LoveLy* napisal/-a:jaz pa cela obupana... menst. mi zamuja...že dve leti kaj jem tablete jo mam na datum točno(dan)....zdaj je pa ni od nikoder....včeraj bi jo mogla dobit...pa sem mislila..ok. sej bo ponoči prišla...pa ni...pa je še zdaj ni.... ....tablete sem redno jemala...kot vedno...
Pa si vse vzela točno oz. prej kot v 12 urah?
Pomoje je panika odveč. Tud jst sm bla enkat usa panična kr je kr ni blo, in sm šla do ginekologije uprašat in mi je rekla, da se včasih lahko zgodi, da je kar ni oz. da je čist mal. Ampak naj za vsak slučaj nardim test...sem ga in itak je bil negativen. Menster tist mesec skor nism mela, vse naslednje so ble pa normalne. Aia pa jemljem Logest.
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
naredi test pa boš 100% vedla pri čem si.
pa sporoči rezultat
bi na tvojem mestu pa tud mene panika zgrabla... jst jo mam tud skorej na uro točno-samo enx se mi je zgodilo da je prišla en dan kasneje-in takrat so tudi pri meni že pošteno delali živčki...
pa sporoči rezultat
bi na tvojem mestu pa tud mene panika zgrabla... jst jo mam tud skorej na uro točno-samo enx se mi je zgodilo da je prišla en dan kasneje-in takrat so tudi pri meni že pošteno delali živčki...
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
LoveLy* napisal/-a:jaz pa cela obupana... menst. mi zamuja...že dve leti kaj jem tablete jo mam na datum točno(dan)....zdaj je pa ni od nikoder....včeraj bi jo mogla dobit...pa sem mislila..ok. sej bo ponoči prišla...pa ni...pa je še zdaj ni.... ....tablete sem redno jemala...kot vedno...
ne sekiraj se, ker se ne splača. nisi prva, ki se ji je to zgodilo. na to vpliva veliko dejavnikov, predvsem stres.
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Srečke nosečke, kje ste? sweetyka, pupica20? Kako se počutita?
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov