Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
naj bi bilo ja. drgač pa si itak ne predstavlam,kako se jim da seksat prec po porodu. mislim a niso nič utrujene? pa tut zdrava pamet ti da vedt da bi bilo bolje,da telo mal pride k sebi.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
poznam brata in sestro k sta deset mesecev narazen, tko da.....
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
No, da mejčken poročam o novih dogodkih..
Danes sem imela slikanje maternice, da so preverili če je prehodna in moram priznati, da če bi prej vedela, da tako boli se sploh ne bi odločila za to. Ugotovili so, da je vse super doper prehodno, tako da smo spet na točki 0. Spet ne vem zakaj ne morem zanosit..
Mene bo tole čist psihično izmučilo
Danes sem imela slikanje maternice, da so preverili če je prehodna in moram priznati, da če bi prej vedela, da tako boli se sploh ne bi odločila za to. Ugotovili so, da je vse super doper prehodno, tako da smo spet na točki 0. Spet ne vem zakaj ne morem zanosit..
Mene bo tole čist psihično izmučilo
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
ANGELgirl bolj kot se boš s tem obremenjevala, slabše bo, za tvoje počutje in posledično z načrtovanjem otroka. Vem, lahko je to govorit, težje pa je izvedit, ampak sj veš, da ima psiha velik vpliv na celotno dogajanje v našem telesu in da ni dobro, da se psihiraš. Ti pa res želim, da vama rata. Kot vsem ostalim, ki se trudite.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
pupica20 napisal/-a:naj bi bilo ja. drgač pa si itak ne predstavlam,kako se jim da seksat prec po porodu. mislim a niso nič utrujene? pa tut zdrava pamet ti da vedt da bi bilo bolje,da telo mal pride k sebi.
Zna bit da prou paše, k celih 9 mescou nista normaln sexala (ena žoga umes), itak da pol paše brez žoge
(sm pa tole povedala strokovno a )
Aja midve s sestro sva narazn en let, pa je cist gadno, k ni enga pravga odnosa (starejsa sestra, mlajsa sestra) Ona kr hoce bit starejsa (wtf, ne mors bit)....more bit naraz ene 3 leta js pravm
Zadnjič spremenil *kayka*, dne 06. Mar. 2008 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ANGELgirl - Kofetarica
Hvala Josephina, samo psssst na mojmu blogcu Mi je full bad, ker tam ne morem mejčken jamrat, ampak blog bere tud moj brat, pa nočem da zaenkrat še ve zato.. Grozen mi je ker sem moji mamici povedala in vem, da bo tudi ona zdaj vsa v pričakovanju in se bo potem vsak mesec znova tudi ona obremenjevala..
Freaky vem, da se ne smem toliko obremenjevat. In se tud ne, večino časa pozabim nato, pač ne uporabljava zaščite in živiva normalno življenje. Se res ne obremenjujem, pač čutim da zdaj ta mesec pa bo. Potem pa pride M sem pa vsa potrta nekaj dni, potem si pa spet rečem, da je vsaka stvar za nekaj dobra in bom lažje delala faks brez otroka..
Freaky vem, da se ne smem toliko obremenjevat. In se tud ne, večino časa pozabim nato, pač ne uporabljava zaščite in živiva normalno življenje. Se res ne obremenjujem, pač čutim da zdaj ta mesec pa bo. Potem pa pride M sem pa vsa potrta nekaj dni, potem si pa spet rečem, da je vsaka stvar za nekaj dobra in bom lažje delala faks brez otroka..
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
*kayka* napisal/-a:pupica20 napisal/-a:naj bi bilo ja. drgač pa si itak ne predstavlam,kako se jim da seksat prec po porodu. mislim a niso nič utrujene? pa tut zdrava pamet ti da vedt da bi bilo bolje,da telo mal pride k sebi.
Zna bit da prou paše, k celih 9 mescou nista normaln sexala (ena žoga umes), itak da pol paše brez žoge
(sm pa tole povedala strokovno a )
Aja midve s sestro sva narazn en let, pa je cist gadno, k ni enga pravga odnosa (starejsa sestra, mlajsa sestra) Ona kr hoce bit starejsa (wtf, ne mors bit)....more bit naraz ene 3 leta js pravm
Jst mislim, da je čist odvisn od ženske. Meni je glih med nosečnostjo nenormalno pasal (tista žoga prav nič ne ovilra, sam mal znajdit se je treba ), po porodu je bla pa kr lep čas suša. najprej sem itak počakala, da je šla čišča mim in da je ginekolog "požegnu", da je vse ok. Potem pa še tista psihična ovira, ko sem mislala, da mi bojo šivi popokal (čeprav je bo že zaceljen) in hormonske spremembe. Se ful nisem mogla sprostit in sem rabla kr ene 4 mesece, da sem ponovno začela normalno uživat v spolnosti.
Če gledam zdej za nazaj lahko samo rečem, da imam najbolj potrpežljivega partnerja, ker mi niti enkrat ni s čemerkoli nakazu, da očitno premalo seksava
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Angel a tvoj je tudi šel na pregled?
Drugače pa ja, psiha je v večini primerov največja ovira. Jst sama pri sebi vem, da je tako. Midva sva se tudi "matrala" že kakšno leto in sem bila vsak mesec full razočarana. Težko je čisto odmislat in se prepustit, ker je pač skos nekje v ozadju ta želja. Upam, da tudi vidva ne bosta več dolgo čakala.
Drugače pa ja, psiha je v večini primerov največja ovira. Jst sama pri sebi vem, da je tako. Midva sva se tudi "matrala" že kakšno leto in sem bila vsak mesec full razočarana. Težko je čisto odmislat in se prepustit, ker je pač skos nekje v ozadju ta želja. Upam, da tudi vidva ne bosta več dolgo čakala.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Angelgirl, zdej mineva osem let, odkar sem bila pač soočena s tem, da ne gre. Psiha deluje, res ornk in ko enkrat veš, da ne gre, se je ne da kar tako več odklopit. Trudiš se pa, seveda. Slikanje je res neprijetna zadeva, ampak je pač treba iti čez to. Odvisno od zdravstva, možno, da boš sedaj dobila še katera zdravila (so kaj rekli, kakšna je reakcija na Klomifen, si imela kak ultrazvok? Lahko, da boš še nadaljevala s tem, lahko da se bodo odločili za drugačno terapijo. glede spolnih odnosov bi ti pa tkole rekla, če vama paše vsak dan, ok, ampak v času ovulacije (običajno med 10. in 15. dnem po M) bi blo boljše na dva dni, da semenčki bolj dozorijo in je potrebnih ostalih delavnikov okoli njih v zadostnih nivojih.
Če še ne bo šlo, te verjetno časa laparoskopski pregled, vendar mudilo se jim tam ne bo, tako da kar lepo potrpežljivo sledi dogodkom, tud če boš rinila nevem kolk naprej, ne bo dost boljš. Ta pregled se dela pod splošno anastezijo, običajno greš en dan po posegu domov, bolniška 10 dni (zaradi šivov in samega posega). Tega se ne rabiš nič bat. Če boš imela ta poseg, se je treba vzdržat odnosov dva tedna po posegu, potem pa počasi spet lahko. Najbolje na dva dni. Po pol leta se pa potem spet dela naprej. Tako da, vem kaj so živci, se vsak dan srečujem, pa vem, da si močna in boš vzdržala.
Tole pa jaz enostavno ne razumem, zakaj v teh primerih ne naredio carskega reza . Obup, da se meni to naredi
Če še ne bo šlo, te verjetno časa laparoskopski pregled, vendar mudilo se jim tam ne bo, tako da kar lepo potrpežljivo sledi dogodkom, tud če boš rinila nevem kolk naprej, ne bo dost boljš. Ta pregled se dela pod splošno anastezijo, običajno greš en dan po posegu domov, bolniška 10 dni (zaradi šivov in samega posega). Tega se ne rabiš nič bat. Če boš imela ta poseg, se je treba vzdržat odnosov dva tedna po posegu, potem pa počasi spet lahko. Najbolje na dva dni. Po pol leta se pa potem spet dela naprej. Tako da, vem kaj so živci, se vsak dan srečujem, pa vem, da si močna in boš vzdržala.
moi T napisal/-a:Drgač sm pa dns mal , mi je lih prej bivša cimra povedla, da je od njene cimre sestra mela zdej za rodit, pa ga kr naenkrat ni več čutla in je šla k zdravniku in so ugotovili, da je dojenček mrtev! A še par dni nazaj je bil živ... In zdej more rodit mrtvega, kako grozno!
Tole pa jaz enostavno ne razumem, zakaj v teh primerih ne naredio carskega reza . Obup, da se meni to naredi
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Zna bit velik problem,če si zelo želiš imet otroka in ne gre
Tukaj dela zelo veliko psiha.
Moja soseda se je matrala sigurno več kot 5 let imet otroka in nikakor ni šlo.Sicer nevem,če sta imela s partnerjem zdravstvene težave.Glede tega ne morem nič reč,ker res nevem.
In tako ona je bila vedno zamorjena,mračna in zavidala je vsaki nosečnici ker je vedla da ne bo nikoli začutila otročička v svojem bušiju tako kot ostale bodoče mamice ampak udala se pa ni nikoli.....
Zgodilo se pa je,da se je 1x s svojim partnerjem odločila da se bosta totalno odklopla od vsega.Enostauno sta stres,skrbi,služba,razna bremena dala vse na stran in spakirala koučke in šla za nekaj meseceu v Međugorje kjer se je prikazala Marija.Skratka uživala sta na maximum.Vse v eazy.Čisti relax.....
Čez nekaj meseceu sta prišla nazaj,ko prerojena.Njej je M zamujala in je mislila da ji zamuja zaradi prehlada......
Šla je dat kri in so ji rekli " gospa z vami ni nič narobe ampak ste noseča " .Jokala je od sreče,ker si je tako zelo želela otroka in ji je končno uspelo.....2x je šla dat kri ker ni mogla verjet da bo mamica.....
Zdaj ima 2 punčke in so prau srčkane
Jaz sem ful vesela za oba,ker sta se res matrala in zdaj sta končno uresničila njihove sanje
Tukaj dela zelo veliko psiha.
Moja soseda se je matrala sigurno več kot 5 let imet otroka in nikakor ni šlo.Sicer nevem,če sta imela s partnerjem zdravstvene težave.Glede tega ne morem nič reč,ker res nevem.
In tako ona je bila vedno zamorjena,mračna in zavidala je vsaki nosečnici ker je vedla da ne bo nikoli začutila otročička v svojem bušiju tako kot ostale bodoče mamice ampak udala se pa ni nikoli.....
Zgodilo se pa je,da se je 1x s svojim partnerjem odločila da se bosta totalno odklopla od vsega.Enostauno sta stres,skrbi,služba,razna bremena dala vse na stran in spakirala koučke in šla za nekaj meseceu v Međugorje kjer se je prikazala Marija.Skratka uživala sta na maximum.Vse v eazy.Čisti relax.....
Čez nekaj meseceu sta prišla nazaj,ko prerojena.Njej je M zamujala in je mislila da ji zamuja zaradi prehlada......
Šla je dat kri in so ji rekli " gospa z vami ni nič narobe ampak ste noseča " .Jokala je od sreče,ker si je tako zelo želela otroka in ji je končno uspelo.....2x je šla dat kri ker ni mogla verjet da bo mamica.....
Zdaj ima 2 punčke in so prau srčkane
Jaz sem ful vesela za oba,ker sta se res matrala in zdaj sta končno uresničila njihove sanje
- Gost
Mene sta moja dva tudi dolgo pricakovala, poskusala vec kot leto dni, bila ze malce zakrbljena, ce je vse ok, potem pa sta se sprostila, odklopla, malce alkohola in evo me
Jaz dejanso verjamem, da je 80 % v psihi, ce je fizicno vse ok ... 20 % pa recimo, da partnerja enostavno telesno nista kompatibilna ... Zato odklop, odklop, ne samo pri tistih, ki poskusajo zanositi, ampak na splosno, ker se vsaka malenkost v zivljenjskem slogu lahko pozna kasneje, ko delamo potomce ... si pac ne zelijo stresa in nervoze, zelijo mir in spokojnost in cakajo, da bo cas tapravi, da se naselijo v nas
Jaz dejanso verjamem, da je 80 % v psihi, ce je fizicno vse ok ... 20 % pa recimo, da partnerja enostavno telesno nista kompatibilna ... Zato odklop, odklop, ne samo pri tistih, ki poskusajo zanositi, ampak na splosno, ker se vsaka malenkost v zivljenjskem slogu lahko pozna kasneje, ko delamo potomce ... si pac ne zelijo stresa in nervoze, zelijo mir in spokojnost in cakajo, da bo cas tapravi, da se naselijo v nas
-
ANGELgirl - Kofetarica
mily napisal/-a:Angel a tvoj je tudi šel na pregled?
Sem potem klicala ginekologinjo kako in kaj sedaj, pa naj bi imela ponovni pregled čez mejčken več kot en mesec, do takrat naj bi pa tudi on ta pregled opravil, jaz naj bi pa imela potem laparoskopija (sem 100%, da sem tole narobe napisala)..
Bomo videli, zdaj se prav ne obremenjujem več, kar bo pa bo.. Zadnje čase imam prav občutek, da se za brez veze sekiram, najraje bi šla do ginekologinje, da bi predpiše Klomifen, da bom imela vsaj redno M in to je to Mi je neka znanka prav dala zoprn občutek, kot da sem mali psiho, ker sem sploh šla do ginekologinje. Ona je več let skušala zanosit, pa je ni obiskala.. Pa ji je vseeno uspelo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov