Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Sep. 2008 11:00

ja sej vem, da je kondom zdej edina možnost in tudi on to ve, in se je strinjal s kondomom in je bil za da neham (čeprov me zadne cajte sprašuje kdaj bom spet jemala), sam k je njema taka muka kondom da groza..k mu kr vse dol pade (dobesedno) sam da ga gor, da..sej se je potrudu, pa sva menala sam ni z nobenemi zanga ok..prov odpor ma do kondomov..sam sm mu zdej zabičala, da če misle sexat še kdaj naj mi ne omenja, brez kondoma...sam kokr ga poznam bova preprost nehala sexat...sej zarad tega sm sploh pristala včasih brez kondoma..ker drgač sploh nebi dobila :roll:
ma sej zdej itak nism in jemlem ene tablete za uravnavanje menstre, tko, da upam, da bojo krvavitve nehale
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 11:09

^^ a dej no. Se bo že sprijaznu s kondomom. Sam ne se mu pustit pa brez zaščite seksat ker posledice niso glih fajne.
Moj se bo tud zdj mogu na kondom navadt k sm nehala s KT, ma bo že :) .
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Sep. 2008 11:30

jah sej on to ne vzame kot izsiljevanje..sam njemu ni problem bit brez sexa tud k sm na tabletkah..zdej pa sploh..ma se bova mogla zdele resno pogovorit glede tega, sej sva se že k sm nehala sam bom mogla mal razčistit zadeve.
Ma sej zame otrok ni neki najhujšega kar se mi lahko zgodi, sej če bi zdej ostala noseča bi ga pa mela, splava 100% nebi šla delat, tko sva se itak zmenila..moj je v mislih že avto prodaju :D..sam pač raje bi mela vsaj neke pogoje za svojega otroka..pač sem absolventka..vsaj še en let bi počakala, da službo dobim, pol pa greva itak na svoje...pol mi je pa čist vseen tud če mam otroka..ker si ga res želim.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Sep. 2008 11:44

In ti seksaš s tipom, ki noče kondoma? Pametno :stupid: Takemu ne razprem nog, pa če nikoli več ne seksam. Da ne govorim o tem, da je tvoj fant, ki naj bi te imel rad, te spoštoval, cenil in še kaj. O prilagajanju verjetno še ni slišal. In nekatere punce se dejansko spustite na tak nivo - nočeš otroka, hočeš seks, on noče kondoma, ti popustiš in seksata brez. Res pametno. Niti pomisliti ne upam, da bi s takim človekom potem nekoč imela še otroka, če še na zaščito ni pripravljen pristati ...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Sep. 2008 11:55

čaki mal, kaj me tle neki obsojaš, če sm sexala s svojim fantom, s katerim sem skupaj skoraj 4 leta in ne kr z enmi k sm ga srečala naključno na cesti, parkrat brez kondoma..pa še to sva zelo pazila, če njemu preprosto s kondomom dol pade in pol itak ne moreš sexat? sej se trudi, in kupuje vse možne kondome in probava..ni zdej, da si je v glavu zapiču, da ne bo in to je to..sam k kdaj ne gre...pa sva pač reskirala..tko k še miljon drugih parov (tudi poročenih) ki preprosto ne bodo celo življenje sexali s kondomom, žene tabletk ne morejo in to je pač to...sej druge ti ni, tak primer sta moja starša...mami ne more nobene zaščite zaradi zdravlja..in pač včasih kondom včasih brez...pač pazita.
neki drugega bi bilo spolne bolezni, ki jih pri nama pač ni ane...
zdej njemu pol sploh ni več do sexa, zarad kondomov, pa sej ga tud razumem, k ko sex rata ena muka, nobenmu ni več do tega..tko k je blo pri meni s tabletkami, pa je on potrpel no zdej sm pa js na vrsti...
sam sej pravim se bo treba mal pogovorit glede tega
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Sep. 2008 12:01

Potrpiš in tvegaš, da zanosiš, čeprav si tega ne želiš.

Dobro, tvoja logika je povsem drugačna kot moja, ampak če bi vse to, kar si napisala v tem zadnjem postu zares držalo, potem ne bi včeraj skoraj ponorela od strahu, da si morda noseča. Ne si metat peska v oči.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Sep. 2008 12:48

Nisem ponorela od strahu sam mal je biu šok, ker je blo res zadnje kar sem pričakovala, da bo rekla in ja prva reakcija je bila, šit nimam šole nimam službe, nimam stanovanja in ja je bla panika, sam pol sm mela vmes par ur preden sem zvedela, da nisem noseča in sem fajn premislila, se pomirila, s fantom sva se pogovorila in res ni biu konc sveta..še posebi danes sploh ne gledam več na to tko k sm včer. neki druzga je da ti menstra zamuja in nekak se psihično pripraviš na dejstvo, neki druzga je pa da meš nenehno menstro in pol ti ginekologinja reče da si mogoče noseča..k je k ena bomba.
glede sexa pa ja se tud js ne mislim igrat vsaj dokler ne bova za otroka...pač vmes je bila taka odločitev kot je bila, ne pričakujem da zastopiš :roll:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 13:36

Jst sm zanč brala da ti test pokaže lažno negativn rezultat če gre za izven maternično nosečnost :pale: . A zdej bom pa še zarad tega cvikala :heul: .
Čeprov je res mal šans da zanosm s kondomi plus da bi blo še izvenmaternično a ne.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 18. Sep. 2008 13:47

Kje si pa to prebrala? :cry: Joj, js tud samo še cvikam, kljub jemanju tabletk. Zadnje čase sem slišala že toliko različnih govoric o nosečnosti punc, ki so zanosile kljub tabletkam... In sedaj se seveda skos sekiram...Je pa res, da se to ponavadi zgodi tistim puncam, ki niso panične, zato sploh ne opazijo znakov. Se s tem tolažim... Jaz vem, da bi zagnala paniko, že če bi imela krajšo menstruacijo kot ponavadi. :?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 18. Sep. 2008 13:53

ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zanč brala da ti test pokaže lažno negativn rezultat če gre za izven maternično nosečnost :pale: . A zdej bom pa še zarad tega cvikala :heul: .
Čeprov je res mal šans da zanosm s kondomi plus da bi blo še izvenmaternično a ne.

Ne sekiraj se. To ni res. Ceprav je izvenmaternicna nosecnot, je vseeno nosecnot in test mora pokazati prav. Relax, bejbe ;)
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 14:01

http://www.krka.si/si/otc/izdelki/clearblue/

Pod številko 21. je napisan. Pa tale stran je ful fajna ker res piše vse v zvezi s testom, kdaj ga nardiš..itd.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 18. Sep. 2008 14:04

Js sem ravnokar prebrala nekaj stvari o tem, ker me je Žuža prestrašila. :) Uglavnem, test naj bi pokazal nosečnost, vendar se kljub vsemu lahko zgodi, da pokaže lažno negativen rezultat. V primeru, da gre za izvenmaternično nosečnost obstaja večja možnost, da je rezultat lažen. V primeru izvenmaternične nosečnosti se pa seveda pokažejo tudi drugi znaki: poleg navadnih znakov nosečnosti tudi bolečine v trebuhu, znižanje pritiska, krvavitve, bledoličnost ...
Tako da mislim, da zadeva vsekakor ni tako neopazna kot je bilo vidt na prvi pogled.
Zadnjič spremenil lorelaj, dne 18. Sep. 2008 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Sep. 2008 14:06

Jst sm samo enkrat bla prestrašena, pa sm nardila 3 teste... 1x clearblue in 2x baby check. Pa mi je zamujala 1 mesec. No pol sm se pomirila in čez kšn tedn je pršla. Ampak čez par dni sem pa pol dobila prve znake mononukleoze - a kšna ve, če je to povezan?
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 18. Sep. 2008 14:48

ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zanč brala da ti test pokaže lažno negativn rezultat če gre za izven maternično nosečnost :pale: . A zdej bom pa še zarad tega cvikala :heul: .

ooo dejte nehat, zdej pa že mene skrbi, pa čeporv se nimam česa bat ke mava ( mam ) KT + kondome, k zadne cajte je tok tega, kako je ta in ta zanosila kljub jemanju KT blablabla .... a me pol neupravičeno skrbi? :(
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Sep. 2008 14:51

Ne verjeti vsega, kar slišite od sestrične, kateri je sosedova prijateljica povedala, da je njena znanka noseča kljub kt, kljub kondomu in kljub testu, ki je pokazal -.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov