Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Katere teste pa kupujete? Katera firma?
Sprašujem, če bo slučajn kdaj kakšna panika
Sprašujem, če bo slučajn kdaj kakšna panika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Diana27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2008
- Kraj: Maribor
Najboljsi je Clearblue, js sm enkrat kupila tiste trakce..ne vem katera firma, pa dobis dva traka. torej dva testa v tistem pakiranju,
in je bil rezultat lazno pozitiven!!!!!js pa skor znorela
potem sem sla po clearblue in je bil rezultat negativen..potem se k ginekologu na pregled in so mi zatrdili, da je vse ok, da nisem noseca. Kaka panika pa me je zagrabla zarad tistga testa, pa ni treba posebej omenjat!!!!obup res! Pa sem uporabila oba traka- torej naredila dva testa enega za drugim, pa sta pokazala narobE!!!!
Res je da tisti trakci stanejo 3,5eur, Clearblue pa 7.5 eur, ampak je vredno. Sestra mi je rekla, da ko prides k njim oni tudi uporabljajo Clearblue.
Kupis pa lahko v lekarni, v DMju...pa kupi ga lahko kdorkoli.
in je bil rezultat lazno pozitiven!!!!!js pa skor znorela
potem sem sla po clearblue in je bil rezultat negativen..potem se k ginekologu na pregled in so mi zatrdili, da je vse ok, da nisem noseca. Kaka panika pa me je zagrabla zarad tistga testa, pa ni treba posebej omenjat!!!!obup res! Pa sem uporabila oba traka- torej naredila dva testa enega za drugim, pa sta pokazala narobE!!!!
Res je da tisti trakci stanejo 3,5eur, Clearblue pa 7.5 eur, ampak je vredno. Sestra mi je rekla, da ko prides k njim oni tudi uporabljajo Clearblue.
Kupis pa lahko v lekarni, v DMju...pa kupi ga lahko kdorkoli.
- Diana27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2008
- Kraj: Maribor
Kika napisal/-a:babycheck staneta 2 v paketu malo manj ko 3 eur. ne vem sicer glede lažnega pozitivnega- ampak men je do zdaj še zmer kul delal...
se mi zdi pa da je clear blue čisto precenjen sam zarad tiste plastike in nevemčesa okol...
No, to...babycheck...k sta dva trakca, podobno kot smo v soli merili pH...tak trakec..Cene sem pa ravno zadnjic gledala v DMju.
Pri meni je blo tko. Res je da je 7.5eur vec...verjetno tud precenjen, ampak ce pomislis kaka norisnica je ce ti ne pokaze tko k je..Js vem, da v zivljenju vec ne bom tistga kupla. Men se je skoraj zmesalo.Po hitrem postopku sem nardila se drugega-tega s trakcom, pa je blo isto...Misla sem da se mi bo odtrgalo. Potem sem se pozanimala vse o splavu...vse v podorbnosti, se narocila na pregled in sestra mi je rekla, da je dobr da cez par dni ponovim test in pridem na pregled, da bodo ze preverili kako pa kaj ...
Potem sem kupila se Clerablue, ki je bil negativen..Ko sem sla na pregled mi pa tko vec nc ni blo jasno kaj je z mano in tm na ultrazvoku bi skoraj umrla od pricakovanja...Potem mi je pa ginekolog rekel, da nisem noseca in da tudi menstruacijo dobim kmalu...Potem je res tudi menstruacija prisla cez 2dni.
- veronika_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2008
clear blue je tok drag sam zarad tega ker je bolj kompakten, in dejstvo da ga majo ginekologi ne pove nč...
nevem kako lahko nekatere tko čist brez problema laufate po jutranje tabletke, če je očitno možnost za zanositev nekak neobstoječa in so te tablete tak šok za telo...
nevem kako lahko nekatere tko čist brez problema laufate po jutranje tabletke, če je očitno možnost za zanositev nekak neobstoječa in so te tablete tak šok za telo...
- Gost
janchie napisal/-a:je res možnost za zanositev med menstruacijo? brala sem da zelo majhna, ampak naj bi se že zgodilo, zato sem šla po jutranji tabletki. (kondom se je snev )
Kako to misliš, da se je kondom snel? Kar izgubil se je?
Malo podrobneje razloži, prosim, vsaka informacija glede kondomov je dobrodošla
-
janchie - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
MsN napisal/-a:janchie napisal/-a:je res možnost za zanositev med menstruacijo? brala sem da zelo majhna, ampak naj bi se že zgodilo, zato sem šla po jutranji tabletki. (kondom se je snev )
ja, med odnosom je zlezu dol in midva nisma opazla. ko mu je pa prišlo je pa cev kondom zdrsnu dol in ostav v noznici.
-
janchie - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
janchie napisal/-a:MsN napisal/-a:janchie napisal/-a:je res možnost za zanositev med menstruacijo? brala sem da zelo majhna, ampak naj bi se že zgodilo, zato sem šla po jutranji tabletki. (kondom se je snev )
ja, med odnosom je zlezu dol in midva nisma opazla. ko mu je pa prišlo je pa cev kondom zdrsnu dol in ostav v noznici.
takrat sem mela drug dan menstruacije (v četrtek zvečer sem jo dobila, to je blo pa v petek popoldne). ponavadi jo mam 4,5dni zdaj je pa je še sam za vzorček.. a je lahk kaj narobe? poudarjam da sem vzela jutranji tabletki, ampak baje ni glih 100 procentna..
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Kot prvo, sploh mi ni jasno od kdaj so nenehne krvavitve znak nosečnosti..prej bi rekla izostanek menstruacije, ne pa da je trajala 14 dni pol 10 dni nič, zdej pa spet 10 dni...sam baje da je
nevem zakaj me ni dala na krvi test..kokr vem pri njih jemljejo vzorce urina in potem s unim roza testom ugotavljajo in je rekla, da ni 100% da raj clear blue uporabim...in ja sm ga prej še enkrat naredila in je pokazal jasno, da nisem noseča...
sej pri meni je večinoma sam udaril strah k pač še ni službe, s fantom ne živiva še skupaj..ima samo on dohodnke in to še slabe....kot študentka pa nevem na kok druge pomoči bi loh računala..nevem kako je s to socialo..sam sva pol govorila in bi ga obdržala, če bi bila..pač bi se blo treba znajdt...
uglavnm zaenkrat mi še ni treba skrbet glede tega..bo fant se mogu navadt kondoma mu ni druge (kokr da kondom gor mu dol pade ) ker glede na vse težave js tabletk ne mislim več pit...
nevem zakaj me ni dala na krvi test..kokr vem pri njih jemljejo vzorce urina in potem s unim roza testom ugotavljajo in je rekla, da ni 100% da raj clear blue uporabim...in ja sm ga prej še enkrat naredila in je pokazal jasno, da nisem noseča...
sej pri meni je večinoma sam udaril strah k pač še ni službe, s fantom ne živiva še skupaj..ima samo on dohodnke in to še slabe....kot študentka pa nevem na kok druge pomoči bi loh računala..nevem kako je s to socialo..sam sva pol govorila in bi ga obdržala, če bi bila..pač bi se blo treba znajdt...
uglavnm zaenkrat mi še ni treba skrbet glede tega..bo fant se mogu navadt kondoma mu ni druge (kokr da kondom gor mu dol pade ) ker glede na vse težave js tabletk ne mislim več pit...
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
tip noče kondoma....ti nesmeš tablet jemat...pol pa je res kriza...in ne delam se norca.. to res zna biti blem...vendar bo tip nekako moral pristati na kondom...vsaj jaz bi mu na tvojem mestu postavila pogoj...da se nočeš več igrat nevarnih igric...ker posledice niso majhne.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
tanika* napisal/-a:Kot prvo, sploh mi ni jasno od kdaj so nenehne krvavitve znak nosečnosti..
Veliko nosečnic poroča o rahlih krvavitvah, ki trajajo dooolgo časa. Vzrok so najbrž hormonske spremembe.
In kako tip NOČE kondoma?! Mislim, da ima on mnogo manj ''neprijetnosti'' z uporabo kondoma, kot da ti po dejanju jemlješ visokodozne hormonske tablete!
janchie: tip si naj pa v prihodnje kupi pravo velikost kondoma, da se ne bo spet snel med odnosom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]