Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikapoka_pikapolonica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2010
V bistvu ne ve za to.
pika
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ginekologa ne bi obiskala, seksaš pa lahko?
Zdaj si pa predstavljaj, da si noseča, otroka ne bi obdržala.Potem te bo pa čakalo od obiska ginekologa, vzeli bi ti vzorec krvi, potem bi sledil splav, boleče okrevanje in še en obisk ginekologa.
Da o psihičnih posledicah ne govorim.
Smrklje zmešane Pa bi rekla, da bi bili kondomi pregrešno dragi ali pa da je takšen problem jemati tabletke.
Zdaj si pa predstavljaj, da si noseča, otroka ne bi obdržala.Potem te bo pa čakalo od obiska ginekologa, vzeli bi ti vzorec krvi, potem bi sledil splav, boleče okrevanje in še en obisk ginekologa.
Smrklje zmešane Pa bi rekla, da bi bili kondomi pregrešno dragi ali pa da je takšen problem jemati tabletke.
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:gut:emanuela napisal/-a:Ginekologa ne bi obiskala, seksaš pa lahko?
Ostro, ampak pravilno.
- pikapoka_pikapolonica
- Sramežljivka
Emanuela sej maš čist prov. Sam k to kr pride. Ne vem, s fantom sva skup tri mesce (zej že slabo kaže), in preprosto ko sva skupaj spala, se nisva mogla upret drug drugemu. To se kar zgodi. Zaščito pa pozabiš, najbolje.
Še dobr, da ne štekam tega vašga jezika. Kakšna kugla?
Še dobr, da ne štekam tega vašga jezika. Kakšna kugla?
pika
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Jah, krogla, ki vidi vse.Napove prihodnost, vidi sedanjost, ni da ni.
Ker mi navadni uporabniki foruma pač ne moremo vohati, če je katera noseča ane.Krogla pa ve.
Ker npr da ne trollaš in je to vse res, je to skrajno neodgovorno.Zaščito že pozabiš ja, posledic pa ne, če se kaj zgodi.
Ker mi navadni uporabniki foruma pač ne moremo vohati, če je katera noseča ane.Krogla pa ve.
Ker npr da ne trollaš in je to vse res, je to skrajno neodgovorno.Zaščito že pozabiš ja, posledic pa ne, če se kaj zgodi.
The world is as you are.
- pikapoka_pikapolonica
- Sramežljivka
Ma res se ne zafrkavam. Je bil šele kakšen 4. spolni odnos nasploh. Zavedam se, kako nespametna sem. Zanima me je, če mogoče kdo od vas, kaj več ve o tej krvavitvi, ker sem sama še nisem dovolj izobražena ...
pika
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Okoli 10 dni (ne vem točno št. dni ) po zanositvi se lahko pojavijo rahle krvavitve, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v steno maternice. Ampak res rahla krvavitev, če je krvi precej, je pa lahko splav ali zanositev izven maternice; mogoče tudi kaj drugega seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov