Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 05. Okt. 2010 8:16

kr naj te skrbi
.
.
.
.
.
.
.
nisi noseča
(s)mej se
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 05. Okt. 2010 14:36

Če se nista zaščitla je vedno možnost. Najbrž zdej res nisi noseča, za drugič pa le uporabta kak kondomček.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 06. Okt. 2010 8:01

Lili* napisal/-a:Zanima me če je možno da zanosiš če ti fant dva dni pred menstruacijo spustil notri? Potem pa imaš normalno menstruacijo...ali naj me še skrbi če sem noseča ali ne...

Zakaj bi te nosečnost skrbela? Če ti povzroča skrbi, naj ne spušča vate ne dva dni prej, ne dva dni pol. Zrihti si zaščito.
Če pa bi rada zanosila, pa nadaljujta v tej smeri.

Ker sem ravno v prebiranju tiste teme, v kateri pišeš, da si 5 letno zvezo prekinila in začela s fantovim kolegom.....se ti je tudi v bivši zvezi dogajalo, da ti je tip spušču notri in si "skrbela" zaradi nosečnosti, al se ti to dogaja samo zdej, v sveži zaljubljenosti in vezi, ki ima majave temelje? Otrok ne reši ničesar :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Okt. 2010 9:36

barbie :respekt:

Lili...ti pa pejt po tabletke ali kondom :D
Uporabniški avatar
Lady_T_Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T_Bee » 10. Okt. 2010 0:40

mene pa zanima kaj bi rekle na to, če maš spolni odnos na dan konca menstruacije (začetek menstuacije je biu 3-4 dni prej) AMPAK do "pravega" spolnega odnosa ni prišlo, saj fantu ni stal pokonci :evil: vsake toliko časa mu je za par sekund vstal in ga dal noter, pa je kmalu spet padel ven in tako naprej... se je trudil in ni šlo. Najprej je uporabili kondom, ker pa je kondom padel dol je še 2x probal brez kondoma (drugega ni bilo). Probal se je vzburit tudi s pomočjo rok, mu je skoraj ratalo pa nič. Zdej je samo problem, ker je bilo stanje tako, da je vse skupaj bolj megleno :roll: samo v kondomu je bila rahla sled prozorne tekočine (izliv??)...res ravno toliko, da bi se lahko reklo, da je nekaj bilo. Nevrjamem, da bi toliko "zašvical" in da je od lubrikanta...pač vsak kondom je malo podmazan že avtomatsko...ampak ne toliko, da bi bilo to vidno na tak način.
Jaz pač nisem še slišala ali pa doživela kaj podobnega zato me zanima,... če je bil fant za stvar, trudil se je vzburit, ratovalo mu ravno ni, ne ve se točno ali je mogoče da mu je prišlo že veliko prej ali ne - pri ročnem obdelovanju (okoli penisa ali kjerkoli drugje ni bilo nič "mokro) ...ampak vseeno uprašanje glede na vse to...kaj bi lahko punca zanosila glede na to, da je tik po menstruaciji in da je blizu plodnih dnevov in da se je fant vseeno trudil spravit ga noter (torej nekajkrat je bil v njej za nekaj sekund)??

ja sex je sex, to da se ti ne dvigne je tudi eno, plodni/neplodni dnevni drugo, zaščita gor dol... vedno je neka možnost...nič ni 100%
sam kakšen bi rekel, da če mu ni vstal ni blo sexa...sam spet je tukaj ta 1% glede na to, da stik je bil, trud tudi...samo akcije pa ne :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 10. Okt. 2010 17:30

Lady_T_Bee napisal/-a:ampak vseeno uprašanje glede na vse to...kaj bi lahko punca zanosila glede na to, da je tik po menstruaciji in da je blizu plodnih dnevov in da se je fant vseeno trudil spravit ga noter (torej nekajkrat je bil v njej za nekaj sekund)??

Če v ženski spolni organ vtikaš neko stvar, ki ima potencialno lahko svežo spermo gor, in nisi zaščitena, obstaja možnost zanositve. Kaj tega vam niso pri spolni vzgoji povedali?

Lady_T_Bee napisal/-a:sam kakšen bi rekel, da če mu ni vstal ni blo sexa...

Kok je luškano, ko se poskušaš z nečim tolažit. In kaj ma veze, če ni bilo "akcije"? Bil je notri, torej obstaja možnost, da je kakšen prezgodnji spermij ostal notri in prišel do cilja. Procentualno pa ne znam povedat, žal.
Because I can.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 11. Okt. 2010 0:05

Po mojem se povsem za brezveze sekiraš. Malo težko bi bil dovolj vzburjen, da bi mu prišlo, hkrati pa premalo, da bi mu sploh vstal ... :lol:
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 11. Okt. 2010 8:49

A ni bolje se zaščitit, kot pa potem se spraševat če je možno da si noseča?
Vedno tudi kljub zaščiti gre lahko kaj "narobe", če pa se takole igraš se pa še toliko hitreje kaj zgodi.
Jaz sem bila najbolj mirna ko sem uporabljala dvojno začšito tabletke plus kondom, tako da mi ni jasno zakaj je tako težko uporabljati vsaj eno.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 11. Okt. 2010 16:43

^ Meni tut ni jasno, kako so lahko ene take kure. Najprej neodgovorno seksat, pol pa na forum prosit, naj jim kdo vedežuje o nosečnosti.

Lady_T_Bee napisal/-a:Najprej je uporabili kondom, ker pa je kondom padel dol je še 2x probal brez kondoma (drugega ni bilo).

Tooorej če bi mu ostal pokonci, ko je kondomov zmanjkalo, bi se poseksala do konca pač brez? *facepalm* Če ni drugega kondoma in nisi na tabletkah in nočeš met otroka, ne greš seksat naprej, pika.

Sicer pa bo mogoče mela srečo kot moja sošolka, ki sploh ni vedela, da lahko zanosiš od predsemenske tekočine, in sta s tipom pol leta seksala brez zaščite z metodo umika. In je bila totalno presenečena, ko sem ji povedala, kakšna lucky bastarda sta, da še ni noseča.
Tko da ja, way to go, girl. Kdo pa rabi kondome?
Because I can.
frupika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a frupika » 01. Nov. 2010 20:25

Mene pa zanima naslednje:

Kolegica jemlje KT in prejšnji mesec je zaradi slabšega počutja in rjavega izcedka (med dvema menstruacijama) naredila test nosečnosti. Test bi se naj naredil v dneh ko ti izostane menstruacija. Ona je menstruacijo dobila, vendar je bila šibkejša kot običajno, zato je v dneh po menstruaciji naredila test, ki je bil negativen. Ponovila ga je približno teden dni pred pričakovano naslednjo menstruacijo (v tem času ni imela spolnih odnosov) in test je bil ponovno negativen.

Je možno, da je test "lažno negativen", ker ga ni opravila v dneh "brez tabletk"? Ali bi v tem času vsebnost hCG narasla že toliko, da bi ga test zagotovo zaznal? Skrbi je predvsem zato, ker sta zadnji dve menstruaciji bili precej šibki in sta strajali le 3 dni + 2 dni (rjav izcedek - na začetku in koncu menstruacije). Običajno ima menstruacijo dalj časa in po njenih besedah bolj močno.

lp
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 01. Nov. 2010 21:39

Ker tukaj na forumu nismo jasnovidni, predlagam obisk ginekologa. Verjetno je kaj drugega npr. vnetje, cista,... seveda pa obstaja tudi možnost nosečnosti, tako da kar do zdravnika čim prej.
failure
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a failure » 17. Nov. 2010 23:48

NOVO
failure
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a failure » 18. Nov. 2010 0:16

s fantom sma se odlocila da boma zacela z kondomom in nato dodala tabletke (nocem se tega umetnega sranja jest). in naju je danes ze bog tepel. namrec tak na grobo ocenjeno je 3 minute po tistem ko sma zacela, fantu pocil kondom ampak mu se ni prislo, tak da ce je bilo kaj noter, je bla kvecemo pred-ejakulacijska tekocina. potem je bila panika ampak sma se vseeno odlocila nadaljevat, fant je vzel nov kondom ampak je itak vse padlo dol zaradi skrbi in ni blo iz sexa nic... koliko je moznosti da sem noseca, glede na to da naj bi M dobila tocno v teh dnevih oz jutri ali pojutrisnem. naj pocakam na njo in potem naredim test (sem slisala ze za primere ko so bile punce nosece in imele vseeno M) ali hitro po jutrajno tabletko (te pa tudi nebi glih rada vzela, sploh pa ne po nepotrebnem ker je kolegica jamrala kak ji je cel menstrualni cikel za 1 leto zamesalo...). kaj storiti? sama sebe prepricujem naj ne panicarim, ker poznam pare ki se natepavajo brez kondoma ko opice in uporabljajo samo metodo umika in ni nic...
EDIT: pardon za double post, tisto novo sem po pomoti prehitro gumbek poslji stisnila
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 18. Nov. 2010 0:27

nisi noseča. edino kar lahko storita je, da naučita ravnat s kondomi:)
Vsak raj ima svojo kačo.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 18. Nov. 2010 10:11

Če je tak kot praviš, da bi mogla zdej dobim M, potem nisi zanosila, nevarni dnevi pri ženski ki ima reden ciklus na 28-30 dni so na sredini, takrat je ovulacija, se pravi 12-16 dneva v odvisnosti od trajanja ciklusa.
Ampak ko sem se še igrala brez zaščite, sva mela metodo umika prvih 7 dni po 1. dnevu M in zadnjih 7 dni pred M. Vmes itak da ne, Bog ne daj. Je pa res da nekateri sexajo več let brez zaščite in po nekem čudežu odnesejo brez nosečosti. Ampak metode umika nobeni ne svetujem, ni varna, sploh ne, pa tako strah me je bilo če pride M, da se enostavno ne splača, škoda živcev.
Da se kondom sname, tista punca prej je to pisala, mogoče je premali?!
Da pa poči se baje zelo redko zgodi, ampak se :/
Tabletko day after ti odsvetujem, ker res pravijo da zmeša ciklus, pa še ima stranske učinek (slabost, bruhanje).
Tko da se čim manj sekirat, pa bo M. prišla pravočasno. :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov