Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
kolika možnost v % je, ti ne bi znala odgovoriti, samo možnost je, ker nekaj sperme še zmeraj ostane, ne glede na to kolk fajn obrišeš, vmes je fant če gre fant lulat... Tut jz predlagam kako literaturo za preštudirat in/ali nakup kondomov/ jemanje KT.
Ah ja, metoda umika je očitno preveč popularna zadnje čase
Ah ja, metoda umika je očitno preveč popularna zadnje čase
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Punce, tudi mene nekaj zanima in bom kar tukaj vprašala. Že ene tri leta jemljem kt in to redno, ponavadi vzamem tabletko okoli 18. ure, danes pa sem bila pri mojem in sva seksala okoli 19. ure, jaz pa sem doma vzela tabletko šele čez 20. uro. Mogoče paničarim za brezveze, ampak me vseeno zanima, če imam razlog za skrb, ali ni panike? Ponavadi sva vedno seksala pred tem, ko vzamem tabletko ali pa sem jo vzela in zato nisem o tem razmišljala, ker sem vzela vsaj približno ob uri. Danes pa me je malo zaskrbelo.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ne paničari. Ura gor ali dol nima veze. Jaz jo vedno vzamem pred spanjem, to je lahko ob 21.uri al pa 4. uri zjutraj, pa v parih letih še nisem zanosila. Pa še v navodilih ti piše, da je lahko razmika med eno in drugo tabletko do 36 ur pa se zaščita ohrani.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pa daj no, pol pa ne bo več takihle tem in čemu se bom pa pol režala vsakodnevno?
- talchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2010
živjo punce,
ker je že ravno odprta ta tema, bom pa še jaz postavila eno vprašanje.
Mene zanima kolikšne so možnosti, da mi je "uspelo" zanositi?
s fantom sva že nekaj časa skupaj, jaz nisem na tabletkah ker jih ne prenašam dobro, s fantom pa skoraj vedno uporabiva kondom (včasih prakticirava ampak zelo redko t.i. varne dneve- k sreči se nama je do zdaj vedno izšlo brez posledic ) nazadnje sva pa imela nezaščiten odnos. To je bilo na 7. dan (šteto od prvega dneva moje menstruacije, se pravi 2 dneva po koncu menstruacije). Ali je kakšna možnost da se že v teh dneh da zanositi? Ker nekatere ženske zanosijo kljub jemanju tabletk, pa tudi vem za primer ko je ženska zanosila le nekaj dni pred menstruacijo, kar je bila zlo mala možnost... "Skrbi" me zato ker naj bi ta teden dobila menstruacijo, znakov PMS-sa pa ni od nikoder! Pri meni so menstruacije vedno točne in s tem tudi grozni PMS, ki ga dobim VEDNO en teden prej, zdaj ga pa ni. Pod stresom nisem da bi se mi zaradi tega M prestavila. Pa še to, v tem času se mi je tisti beli tok pojavil že na 9.dan, ponavadi se mi pa pojavi tam 13. oz. 14 dan (šteto po prvem dnevu M.). Zaenkrat vem da lahko le čakam na menstruacijo in se potem prepričam, samo me pa vseeno zanima kakšne so možnosti (če sploh so), da se zanositev lahko zgodi le nekaj dni po končani M.?
ker je že ravno odprta ta tema, bom pa še jaz postavila eno vprašanje.
Mene zanima kolikšne so možnosti, da mi je "uspelo" zanositi?
s fantom sva že nekaj časa skupaj, jaz nisem na tabletkah ker jih ne prenašam dobro, s fantom pa skoraj vedno uporabiva kondom (včasih prakticirava ampak zelo redko t.i. varne dneve- k sreči se nama je do zdaj vedno izšlo brez posledic ) nazadnje sva pa imela nezaščiten odnos. To je bilo na 7. dan (šteto od prvega dneva moje menstruacije, se pravi 2 dneva po koncu menstruacije). Ali je kakšna možnost da se že v teh dneh da zanositi? Ker nekatere ženske zanosijo kljub jemanju tabletk, pa tudi vem za primer ko je ženska zanosila le nekaj dni pred menstruacijo, kar je bila zlo mala možnost... "Skrbi" me zato ker naj bi ta teden dobila menstruacijo, znakov PMS-sa pa ni od nikoder! Pri meni so menstruacije vedno točne in s tem tudi grozni PMS, ki ga dobim VEDNO en teden prej, zdaj ga pa ni. Pod stresom nisem da bi se mi zaradi tega M prestavila. Pa še to, v tem času se mi je tisti beli tok pojavil že na 9.dan, ponavadi se mi pa pojavi tam 13. oz. 14 dan (šteto po prvem dnevu M.). Zaenkrat vem da lahko le čakam na menstruacijo in se potem prepričam, samo me pa vseeno zanima kakšne so možnosti (če sploh so), da se zanositev lahko zgodi le nekaj dni po končani M.?
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
talchy napisal/-a: nazadnje sva pa imela nezaščiten odnos. To je bilo na 7. dan (šteto od prvega dneva moje menstruacije, se pravi 2 dneva po koncu menstruacije). ......... Pa še to, v tem času se mi je tisti beli tok pojavil že na 9.dan, ponavadi se mi pa pojavi tam 13. oz. 14 dan (šteto po prvem dnevu M.). ?
Deveti dan se ti je pojavil "tisti beli tok", ki je ovulacija. Seksala si sedmi dan, ker semenčece živijo in potujejo do dva dni, so najbrž prišle na cilj dan št 9.
Do the math in kup plenice Možnosti so ogromne, zdej te sam še reši, če ma poba nekvalitetne plavalce
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]