Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
dobiš čez 4 dni....so mi ravnokar glasovi prišepnili Zdej pa spat pa ne se sekirat. Resno. Sej niti en mesec ne zamuja.....
Edit: Če pa ne, ti pa jst z veseljem voziček, lupinco in posteljico šenkam....
Edit: Če pa ne, ti pa jst z veseljem voziček, lupinco in posteljico šenkam....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
^^Izzivaš kristalno kuglo? V pričakovanju zvezdne napovedi....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
špelaa., pojdi in si kupi test nosečnosti. Tako boš najbolj ziher.
V bodoče prosim da temo poimenuješ tako, da bo iz naslova vidno za kaj gre. Beseda Pomoč! vsebinsko ne pove nič.
Temo bom preimenovala, pa združila se bo z drugimi podobnimi, ker vsake toliko časa dobimo temo z enakim vprašanjem, pa naj se sem noter vpraša. Pa prosim vas, da se vzdržite ciničnih komentarjev, sej vas razumem, ampak red mora bit.
V bodoče prosim da temo poimenuješ tako, da bo iz naslova vidno za kaj gre. Beseda Pomoč! vsebinsko ne pove nič.
Temo bom preimenovala, pa združila se bo z drugimi podobnimi, ker vsake toliko časa dobimo temo z enakim vprašanjem, pa naj se sem noter vpraša. Pa prosim vas, da se vzdržite ciničnih komentarjev, sej vas razumem, ampak red mora bit.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
špelaa. napisal/-a:Pozdravljene Cosmice!
Imam eno veliko težavo, iskala sem med temami in tega nisem zasledila!
Stara sem 18 let in imam resnega fanta, kar pomeni, da tudi spiva skupaj. Zdaj končujem srednjo šolo in seveda prav tako tudi maturo, kar pomeni da sem pod stresom.
Kar me najbolj zanima je to, ta mesec nisem dobila menstruacije, sexava z kondomom. Kondom nama ni počil. In zdaj me zanima ali mi je menstruacija izostala zaradi stresa ali pa sem noseča. Prosim pomagajte, ker sem v negotovosti in strahu. Hvala
noseca si. 100%. kar zacnita kupovat otroske zadevice
lp
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
No, da se spet vrnemo na vprašanje avtorice. Jaz mislim, da je kriv stres, vsaj pri meni recimo se ful pozna. Nazadnje mi je zato menstruacija zamujala več kot 2 tedna. Pa me ni bilo strah, da bi bila noseča, ker sem vedela, da nama noben kondom ni počil, da nikoli nisva brez zaščite. Če to veš, da je res min. možnost da je prišlo do kakšne napake (čeprav vedno obstaja možnost), potem naj te ne bo strah.
Da boš pa ziher, je pa samo test tu rešitev.
Tu na forumu nas res ne moreš spraševati ali si ali nisi noseča. Lahko ti samo povemo zakaj mislimo, da nisi ali pa si, dejanski odgovor pa od nas ne boš dobila.
Da boš pa ziher, je pa samo test tu rešitev.
Tu na forumu nas res ne moreš spraševati ali si ali nisi noseča. Lahko ti samo povemo zakaj mislimo, da nisi ali pa si, dejanski odgovor pa od nas ne boš dobila.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov