Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
spelaspela napisal/-a:jest imam tudi eno uprašnje...pač mene te misli na nosečnost čist na psiherajo..
torej se je kateri že zgodilo da je sperma stekla po nožnici..vendar ne notri...seveda sm se umila potem in use..sam a je možno da je kkšn ostanek ostal in z novim sexom pač čez nekaj časa..da bi zanosila..:S zlo me psihera..XD
Ne razumem, saj če je sperma stekla po nožnici, je to notri. Al maš ti nožnico zunaj mogoče? Poleg tega, spermiji ne rabijo nobene pomoči in "novega sexa čez nekaj časa", znajo sami do jajčec pridit. Tk da...če si prav razlagam, itak da je možno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
LanaMaxim napisal/-a:petera napisal/-a:Če s punco sexaš brez zaščite in da meni pride ven koliko je % možnost,da zanosi?
Ne vem koliko %, ampak je pa tud možno.
Kakšno vprašanje sploh je to: koliko %?
Dejstvo je samo ali JE ali pa NI možno, ker tudi če je 1% možnosti, to pomeni da JE možno.
Đizs.
I laugh at gilded butterflies.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Glede tabletk in zanositve, ena moja bivša sošolka je zanosla ko je bila na tabletkah, AMPAK pravi da je imela neke hormonske probleme takrat tak da možno da ji niso dobro primle. Pa še vedno je to edina punca za katero sem kdaj slišala da je zanosila na tabletkah, tak da se ne sekirat preveč če pravilno uporabljate tabletke
Every rose has its thorn
-
špelaa. - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2008
Pozdravljene Cosmice!
Imam eno veliko težavo, iskala sem med temami in tega nisem zasledila!
Stara sem 18 let in imam resnega fanta, kar pomeni, da tudi spiva skupaj. Zdaj končujem srednjo šolo in seveda prav tako tudi maturo, kar pomeni da sem pod stresom.
Kar me najbolj zanima je to, ta mesec nisem dobila menstruacije, sexava z kondomom. Kondom nama ni počil. In zdaj me zanima ali mi je menstruacija izostala zaradi stresa ali pa sem noseča. Prosim pomagajte, ker sem v negotovosti in strahu. Hvala
Imam eno veliko težavo, iskala sem med temami in tega nisem zasledila!
Stara sem 18 let in imam resnega fanta, kar pomeni, da tudi spiva skupaj. Zdaj končujem srednjo šolo in seveda prav tako tudi maturo, kar pomeni da sem pod stresom.
Kar me najbolj zanima je to, ta mesec nisem dobila menstruacije, sexava z kondomom. Kondom nama ni počil. In zdaj me zanima ali mi je menstruacija izostala zaradi stresa ali pa sem noseča. Prosim pomagajte, ker sem v negotovosti in strahu. Hvala
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Tukaj pa rabimo Horusa in stekleno kroglo..... Če se hitro ne oglasi, pa priporočam lekarno in nosečniški test.....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov