Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- G N R
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
punce pozdravljene:)
danes ponoči sem imela nezaščiten spolni odnos..vem, lahko me obtožujete, nevem kje sem imela glava..danes mi je zeloo žau. tipu sicer ni prišlo, ampak me useeno skrbi.
danes zjutraj pa sem dobila menstruacijo..zanima me, če mi morala kljub temu da sem dobila menstruacijo uzeti ti 2 jutranji tabletki?
danes ponoči sem imela nezaščiten spolni odnos..vem, lahko me obtožujete, nevem kje sem imela glava..danes mi je zeloo žau. tipu sicer ni prišlo, ampak me useeno skrbi.
danes zjutraj pa sem dobila menstruacijo..zanima me, če mi morala kljub temu da sem dobila menstruacijo uzeti ti 2 jutranji tabletki?
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ne vem no...če si dobila menstruacijo, pa mu niti prišlo ni (no, za predizliv ne moreš vedet, kajne?) - jaz se ne bi ravno sekirala. Lahko vzameš za vsak slučaj, jaz ne bi.
Midva zdaj že dva tedna seksava brez zaščite, ampak jaz sem v fazi, ko ne bo nič narobe, če zanosim.
Midva zdaj že dva tedna seksava brez zaščite, ampak jaz sem v fazi, ko ne bo nič narobe, če zanosim.
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
ni ti je treba vzet, ker so to hormonsko tako nabite tablete, da ti bo potem še cel dan slabo in mene je vse bolelo ,... in res ni luštno s prve roke.
Dejstvo je tudi to, da si imela spolne odnose v času, ko se je tvoje telo pripravljalo na menstruacijo in niso bili ravno plodni dnevi. Tako da bi rekla, da je samo 99% da si nosceča, će zaradi tega ker že imaš menstuacijo. Nosečnost vseeno ne pride tako hitro.
Dejstvo je tudi to, da si imela spolne odnose v času, ko se je tvoje telo pripravljalo na menstruacijo in niso bili ravno plodni dnevi. Tako da bi rekla, da je samo 99% da si nosceča, će zaradi tega ker že imaš menstuacijo. Nosečnost vseeno ne pride tako hitro.
- piolin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2009
Ojla.
S fantom sva imela spolni odnos zadnji dan menstruacije, vendar nama je kondom pocil.Vem da je verjetnost zanositve manjsa, ampak me zanima Vase mnenje o tem in ce je ze bila katera v tej situaciji. (pa da me malo pomirite, ker do testa moram cakat se mesec dni)
Hvala
S fantom sva imela spolni odnos zadnji dan menstruacije, vendar nama je kondom pocil.Vem da je verjetnost zanositve manjsa, ampak me zanima Vase mnenje o tem in ce je ze bila katera v tej situaciji. (pa da me malo pomirite, ker do testa moram cakat se mesec dni)
Hvala
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Verjetnost ni lih mejhna.....kr po tabletke al pa po voziček Mal heca....ampak resno.....Zadnji dan menstruacije je pr men 5 dni po začetku (mam mal dalšo). Dodajmo 5 potencialnih dni preživetja in poti spermijev....in smo na številki 10.....Pa recimo da še ovulacija pride dan, dva, tri prej....hmmmmmm.....Keri dnevi so pa že plodni? Mal razmisli no.
Sicer pa.....Jst sm mela menstruacijo 14. v mescu (ciklus redno 28-30 dni), zanosila sem pa med 19. in 22. Tko da štetje plodnih dni ni lih verodostojno.
Sicer pa.....Jst sm mela menstruacijo 14. v mescu (ciklus redno 28-30 dni), zanosila sem pa med 19. in 22. Tko da štetje plodnih dni ni lih verodostojno.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kakšna dežurna ginekologinja. Pa še kak test ali dva.
Ponavadi se pa test bolj zmoti, da pokaze -, kot pa +, tako da je kar verjetnost da si res noseča.
Ponavadi se pa test bolj zmoti, da pokaze -, kot pa +, tako da je kar verjetnost da si res noseča.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
klupko - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2008
Ja no..kako sočutje
Sicer ni planirano, ampak sva pač vedla da reskirava in pač če se zgodi. ga bova glih tko vesela kot da bi trdo delala zanga
Ah kaj sanjam..pol se bom pa zjutri zbudila in se mi bo svet podrl.
Bom počakala do 4.5. kr je ginekologinja na dopustu..če v tem času dobim M ok, če ne pa gremo pogledat kaj se kuha tam dol.
Sicer ni planirano, ampak sva pač vedla da reskirava in pač če se zgodi. ga bova glih tko vesela kot da bi trdo delala zanga
Ah kaj sanjam..pol se bom pa zjutri zbudila in se mi bo svet podrl.
Bom počakala do 4.5. kr je ginekologinja na dopustu..če v tem času dobim M ok, če ne pa gremo pogledat kaj se kuha tam dol.
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
jest imam tudi eno uprašnje...pač mene te misli na nosečnost čist na psiherajo..
torej se je kateri že zgodilo da je sperma stekla po nožnici..vendar ne notri...seveda sm se umila potem in use..sam a je možno da je kkšn ostanek ostal in z novim sexom pač čez nekaj časa..da bi zanosila..:S zlo me psihera..XD
torej se je kateri že zgodilo da je sperma stekla po nožnici..vendar ne notri...seveda sm se umila potem in use..sam a je možno da je kkšn ostanek ostal in z novim sexom pač čez nekaj časa..da bi zanosila..:S zlo me psihera..XD
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov