Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Potem pa ne vem. Konico torej. Če je več kot konica, ni prav po moje. Običajno se rezultat ne pojavi takoj (vsaj pri babychecku ne), ampak šele čez kakšno minuto, dve.
- Gost
Pa bolj se ti splača kupiti babycheck, ker je za 2x in še dileme, ali prav polulaš ali ne, ni, ker lulaš v lonček in potem listič pomočiš noter
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ ok, bom vzela tega (sej ga majo v lekarni ne?).
bejbe full hvala za pomoč, :bussi:
vam sporočim kako pa kaj...
bejbe full hvala za pomoč, :bussi:
vam sporočim kako pa kaj...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- Gost
Mislim, da ga imajo v lekarni, nisem pa prepričana. V DM-u je 100 %, tudi cenejši je od clearblue-ja.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
evo s5 jez
ne bo treba še enkrat po test.
sm šla prej na wc, M je prišla
ne bo treba še enkrat po test.
sm šla prej na wc, M je prišla
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Spermiji preživijo samo v vlažnem prostoru kar pomeni, da je sperma "uporabna" dokler je mokra. V praksi to pomeni nekaj minut takoj po izlivu na "prosto". Če je sperma na fantovem prstu že posušena potem ni možnosti da bi zanosila, če pa je še vse mokro potem so pa tudi možnosti večje.
- Gost
Super je, če zadeve, ki jih vstavljate v nožnico ali v njeno okolico, obrišete/umijete, predvsem če so od prej v stiku s spermo. In ni dilem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]