Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Napihnjen trebušček še ni znak, sploh če vse ostalo kaže na to, da nisi noseča.
Jaz imam tudi včasih (tik pred menstruacijo) napihnjen trebuh v spodnjem predelu, pa včasih zvečer, pa je potem do jutra spet raven.
V tvojem primeru je mogoče res od KT, ali pa če je vzrok v prebavi - kot je že ena napisala.
Jaz imam tudi včasih (tik pred menstruacijo) napihnjen trebuh v spodnjem predelu, pa včasih zvečer, pa je potem do jutra spet raven.
V tvojem primeru je mogoče res od KT, ali pa če je vzrok v prebavi - kot je že ena napisala.
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
upam, da vprašanje spada v to temo.
s fantom sva imela spolni odnos pa se je strgal kondom. eno uro po spolnem odnosu sem vzela jutranjo tabletko (vzela sem 4 takoj in 4 po 12 urah - na urgentni so mi povedali, naj jih tako vzamem). malo mi je bilo slabo tisti dan, bruhala pa nisem. približno teden dni po temu, ko sem vzela tabletke se mi je pojavil rjavo-rdeč izcedek, ki je trajal teden dni. menstruacijo moram dobiti čez par dni, ni pa nikakršnih znakov, da bi jo kaj kmalu dobila, saj jo vedno dobim približno 4 dni prej in še pred tem me bolijo prsi (vedno). tokrat pa nič. zanima me koliko je kaj možnosti da sem noseča?
najlepša hvala za odgovore
s fantom sva imela spolni odnos pa se je strgal kondom. eno uro po spolnem odnosu sem vzela jutranjo tabletko (vzela sem 4 takoj in 4 po 12 urah - na urgentni so mi povedali, naj jih tako vzamem). malo mi je bilo slabo tisti dan, bruhala pa nisem. približno teden dni po temu, ko sem vzela tabletke se mi je pojavil rjavo-rdeč izcedek, ki je trajal teden dni. menstruacijo moram dobiti čez par dni, ni pa nikakršnih znakov, da bi jo kaj kmalu dobila, saj jo vedno dobim približno 4 dni prej in še pred tem me bolijo prsi (vedno). tokrat pa nič. zanima me koliko je kaj možnosti da sem noseča?
najlepša hvala za odgovore
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Te tablete so zelo močne in običajno povzročijo težave in spremembe. Verjetno možnost nosečnosti je, ampak minimalna, sploh ker si tako hitro vzela tabletko. Izcedek in spremembe v menstruacijskem ciklu niso nič nenavadnega v primeru urgentne tabletke, tako da se ne sekirat in počakaj še par dni.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
sej vem da zihr kje piše, pa vseen...
M mi zamuja 1 teden, marca lansko leto sem prenehala s KT, se je ciklus bolj ko ne postavil nazaj, M dobim na 29 dni, zdj je pa ni... odkar ne jem KT mam precej krčev pred M, zdj pa nič... zmešal se mi bo...
me zanima po kolkem času se naredi test nosečnosti, da prav pokaže?
M mi zamuja 1 teden, marca lansko leto sem prenehala s KT, se je ciklus bolj ko ne postavil nazaj, M dobim na 29 dni, zdj je pa ni... odkar ne jem KT mam precej krčev pred M, zdj pa nič... zmešal se mi bo...
me zanima po kolkem času se naredi test nosečnosti, da prav pokaže?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
lakeesha - Kofetarica
a res? tok hitr?
hvala za odg.
aja, upam, da ni nič in bom res pomirjena ja...
v nasprotnem primeru... ma si sploh ne predstavljam...
hvala za odg.
aja, upam, da ni nič in bom res pomirjena ja...
v nasprotnem primeru... ma si sploh ne predstavljam...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
- Gost
Kakšna panika. M. ciklus pač varira, jaz imam m. na več kot 35 dni, ti si jo imela na 29, možno, da se je kaj prestavilo. Naredi test, če te skrbi in obstaja možnost zanositve, sicer pa počakaj in se sprosti.
-
lakeesha - Kofetarica
kai kakšna panika??? ti neb nardila panike?
men se je tud vsakič k sm brala to temo zdel, d se za brezveze dela paniko. ko si pa sam na tem, pa vidiš kako je, pa kar naenkrat ni več brezvezna panika!!
ja fora je v tem, ker mam drugače TOČNO M, dobr kšn dan gor al dol, drugač je bla točna, celo leto od kar ne jem kt.
zato mislm d je moja panika upravičena!
men se je tud vsakič k sm brala to temo zdel, d se za brezveze dela paniko. ko si pa sam na tem, pa vidiš kako je, pa kar naenkrat ni več brezvezna panika!!
ja fora je v tem, ker mam drugače TOČNO M, dobr kšn dan gor al dol, drugač je bla točna, celo leto od kar ne jem kt.
zato mislm d je moja panika upravičena!
- Gost
Tvoja panika je upravičena, če nimaš zaščitenih odnosov, potem je šansa, da je zamuda posledica nosečnosti velika. Sicer pa ti priporočam, da se umiriš, ker lahko zaradi živcev m. izostane precej več časa kot en teden.
Pa pojdi po test. Zdaj takoj. In bo konec muke.
Pa pojdi po test. Zdaj takoj. In bo konec muke.
-
lakeesha - Kofetarica
sem učr šibala po test, je negativen.
ampak v vsej tej živčnosti (k sm dam pršla, si še budne nism dala dol, sm bla že na wc-ju), sem ponesreči zmočila,
una dva okenčka in se je na drugem takoj pojavil -.
(nism zmočila samo tiste konice kot piše, ampak še okenčka, če me razumete),
obstaja možnost da je ta rezultat napačen al je ok?
ampak v vsej tej živčnosti (k sm dam pršla, si še budne nism dala dol, sm bla že na wc-ju), sem ponesreči zmočila,
una dva okenčka in se je na drugem takoj pojavil -.
(nism zmočila samo tiste konice kot piše, ampak še okenčka, če me razumete),
obstaja možnost da je ta rezultat napačen al je ok?
- Gost
Kateri test si delala?
Če babycheck, ki ima princip lističev, potem je izjemno pomembno, do katere meje omočiš z urinom. Ti v navodilih lepo piše, kje je meja in kdaj je test nepravilno izveden.
Za ostale teste pa ne vem, zagotovo piše v navodilih, ki se jih moraš držati 100 %, če želiš veljaven rezultat. Pri takih stvareh se ti naj ne mudi - ne boš nič manj ali več noseča, če ga narediš počasi in natančno
Če babycheck, ki ima princip lističev, potem je izjemno pomembno, do katere meje omočiš z urinom. Ti v navodilih lepo piše, kje je meja in kdaj je test nepravilno izveden.
Za ostale teste pa ne vem, zagotovo piše v navodilih, ki se jih moraš držati 100 %, če želiš veljaven rezultat. Pri takih stvareh se ti naj ne mudi - ne boš nič manj ali več noseča, če ga narediš počasi in natančno
-
lakeesha - Kofetarica
clearblue, pa nč ne piše v navodilih, oz. piše konico za 5sek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]