Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Mene je pa spet začelo mučit, kaj če pa je le kaj bilo takrat trebušček mi je nenadoma kar malo zrastel, mam pa M, teste sem ziher že 5x delala in ni nič pokazalo, vedno bolj me skrbi..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Tamarra* napisal/-a:Mene je pa spet začelo mučit, kaj če pa je le kaj bilo takrat trebušček mi je nenadoma kar malo zrastel, mam pa M, teste sem ziher že 5x delala in ni nič pokazalo, vedno bolj me skrbi..
Mogoče se ti samo zdi, da se ti je trebušček povečal oz. si bolj pozorna. Ne delat panike, res. Če si tolikokrat naredila test in imaš normalno M, potem je najbrž vse vredu. Te pa popolnoma razumem, sem imela jaz že enake prebliske, kljub rednemu jemanju KT in redni M.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
kamis napisal/-a:No ja,zdej glih ne vem če prov pišem.Ampak sm bla pr ginekologinji in mi je rekla da preden mislm zanost da morm jest usaj tri mesece folno kislino.Kako to sploh zgleda???A so to tablete al prašek al kaj??
Kupi se jo v obliki tablet v lekarni, npr. Tifol.
A kaj načrtujeta?
- Sabriel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 1. 2009
Zadnje 4 mesece sem imela redno menstro,prejšni mesec sem imela tudi odnose s fantom(s kondomom samo takoj ko se je prejšni mesec končala menstra sva mela naslednji dan odnost in ni končal vame)sedaj mi pa že dobre 3 tedne zamuja,naredila sem tudi test in mi je pokazal da nisem.Me pa zanima kolikšna je verjetnost da test pokaže negativno oz napačno,nepravilno, in ali je možno ker pred 4 meseci sem imela dokaj neredno potem pa dobre 4 mesece redno na 4 tedne ali je možno da zaradi živce je ne dobim in ali je možno da je spet neredna.Prosim za mnenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov