Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 18. Sep. 2008 14:54

^ :gut: :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 18. Sep. 2008 16:57

*ka!a* napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Jst sm zanč brala da ti test pokaže lažno negativn rezultat če gre za izven maternično nosečnost :pale: . A zdej bom pa še zarad tega cvikala :heul: .
Čeprov je res mal šans da zanosm s kondomi plus da bi blo še izvenmaternično a ne.

ooo dejte nehat, zdej pa že mene skrbi, pa čeporv se nimam česa bat ke mava ( mam ) KT + kondome, k zadne cajte je tok tega, kako je ta in ta zanosila kljub jemanju KT blablabla .... a me pol neupravičeno skrbi? :(

Ah če KT jemleš redno te nima čist nč za skrbet. Pomoje tiste k zanosjo kljub jemanju KT ne jemlejo redno al pa kdaj pozabjo...
Če mata pa KT + kondome si pa 110% da ne morš bit noseča no, to je res taprava zaščita in ni šans da bi zanosila.
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2005
Kraj: wonderland

Neprebrana objavaNapisal/-a la rožica » 18. Sep. 2008 19:18

joj no..čist brezveze se sekjrate....
pejte na kšn drug forum pogledat..kjer bi punce rade zanosile...pa boste vidle da to sploh ni tko simple kot zgleda.
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 18. Sep. 2008 21:13

la rožica napisal/-a:joj no..čist brezveze se sekjrate....
pejte na kšn drug forum pogledat..kjer bi punce rade zanosile...pa boste vidle da to sploh ni tko simple kot zgleda.

ja sej zato, ene se trudjo pa ne morejo, spet druge pa takoj ko pozabijo KT ali kaj podobnega ....

To sem vprašala zgolj zato, ker je veliko govora o tem kaj se dogaja, kolk je pa se to res, je pa že druga zgodba, ... tnx useen
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 22. Sep. 2008 11:20

Po moje se pa kateri resno lahko zgodi, da zanosi kljub pravilni uporabi KT. Vsekakor pa to ni tko pogosto, da bi se vam blo treba zdej še zaradi tega sekirat.
boofairy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a boofairy » 28. Sep. 2008 12:42

Pozdravljeni,
tudi jas sem se znašla v tej mučni situaciji. V petek zvečer sva s fantom sexala in nama je počil kondom. sama ne uporablajam KT in sva do zdaj vedno uspešno prakticirala zgolj kondom. Kondom je pa počil na začetku, po kakih 2 minutah, še preden je njemu prišlo.
Vem, da je majhna možnost zanostive tudi s predsemensko tekočino. Ampak ker sem imela ravno te dni plodne dni, je verjetno možnost zanositve še večja kajne?
Do zdaj še nisem šla po morning pill (zarad vikenda), nameravam pa takoj jutri zjutraj, kar še spada v okvir 72 ur.
Saj važno je, da vzameš prvo tabletko v roku 72 ur kajne?
Vem pa tudi, da je tak tabletka pravi hormonski šok za telo in je nebi rada po nepotrebnem jemala, ampak tvegati pa vseeno nočem
:?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Okt. 2008 22:14

Kakšna je možnost, da test nosečnosti pokaže narobe?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 24. Okt. 2008 23:58

Majhna.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 04. Jan. 2009 21:52

Nimam nobenega problema kot je, oh joj, kaj če sem pa noseča ( :D ), ampak me samo zanima - kakšen je nosečniški trebuh tam od 15, 20. tedna recimo naprej - a je to čisto trdo ali lahko stiskaš ali kako je? To me je že dolgo zanimalo, pa nekako nisem še dobila odgovora :gruebel: :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 04. Jan. 2009 22:00

Čist odvisno.. Meni se je že v prvem mesecu trebuh tako napihnil, da prav nisem mogla verjeti.. Nekaterim se pa še v 5 mesecu prav nič ne pozna..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 05. Jan. 2009 0:15

ANGELgirl napisal/-a:Čist odvisno.. Meni se je že v prvem mesecu trebuh tako napihnil, da prav nisem mogla verjeti.. Nekaterim se pa še v 5 mesecu prav nič ne pozna..

ANGELgirl, če se prov spomnem, maš februarja rok ane? Dej nam mal poroči no, kako ti gre :)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 05. Jan. 2009 18:34

ANGELgirl napisal/-a:Čist odvisno.. Meni se je že v prvem mesecu trebuh tako napihnil, da prav nisem mogla verjeti.. Nekaterim se pa še v 5 mesecu prav nič ne pozna..

To vem, da se različno hitro veča :) ampak zanima me, ko je že velikost kakšne kot kakšna žoga ( :P ), koliko je to trdo? A lahko stiskaš not? Pa kakšen je nasploh občutek, kaj občutiš, če recimo malo z roko stisneš? :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 09. Jan. 2009 10:22

Punce dajte mi nekej povedat, kteri so glavni vzroki, da ti zamuja menstruacija... seveda poleg da ZANOSIŠ!!!!
Je možno kakšen stres, skrb... kar koli???

tnx
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 09. Jan. 2009 10:56

stres, skrb, izguba telesne teže, včasih tut če se preveč ukvarjaš s športom in v kratkem času izgubiš veliko telesne maščobe, jaz je kdaj nimam če sem kej bolna, včasih pa kar za brezveze...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 09. Jan. 2009 11:38

fun napisal/-a:stres, skrb, izguba telesne teže, včasih tut če se preveč ukvarjaš s športom in v kratkem času izgubiš veliko telesne maščobe, jaz je kdaj nimam če sem kej bolna, včasih pa kar za brezveze...

Tudi sprememba okolja oz. podnebja - se zgodi, da greš na morje in se vse zmede.

Možne so tudi hormonske težave ali pa obdobje, ko nehaš s kt. Sicer pa počakaj in se ne sekiraj, če nisi noseča. Bo že prišla :wink:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov