Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 25 od 26
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
mene pa nekaj zanima.. pred 2tednoma sem imela spolni odnos s fantom, uporabila sva kondom ampak fantu ni prišlo, sva zaključila ker nobenemu ni pasalo nadaljevat (vsega skupaj kakšne 3-4minute). kondom je bil brezhiben, ni počil.
no, doma sem opazila kri na hlačkah (ni bilo prvič) in potem sem šla malo brat in ugotovila, da bo najbrž vzrok to da je bila nožnica presuha.
ampak, od takrat naprej imam na 2-3 dni enkrat na dan čuden izcedek iz nožnice rahlo bolj obarvan kot navadno, zadnjič sem pa celo našla 3 čisto male kapljice krvi na hlačkah. po tistem sva še enkrat se nekaj mečkala ampak je šel samo s prsti vame in evo, spet izcedek pa že skoraj je bilo ok..jasno da me ful skrbi...
gre morda samo za kakšno prehodno okužbo (ker je šel tudi s prsti vame) ali pa je kakšna možnost da sem noseča? menstruacijo bom dobila nekje na sredi tega meseca...
no, doma sem opazila kri na hlačkah (ni bilo prvič) in potem sem šla malo brat in ugotovila, da bo najbrž vzrok to da je bila nožnica presuha.
ampak, od takrat naprej imam na 2-3 dni enkrat na dan čuden izcedek iz nožnice rahlo bolj obarvan kot navadno, zadnjič sem pa celo našla 3 čisto male kapljice krvi na hlačkah. po tistem sva še enkrat se nekaj mečkala ampak je šel samo s prsti vame in evo, spet izcedek pa že skoraj je bilo ok..jasno da me ful skrbi...
gre morda samo za kakšno prehodno okužbo (ker je šel tudi s prsti vame) ali pa je kakšna možnost da sem noseča? menstruacijo bom dobila nekje na sredi tega meseca...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
a ti ti resno sprašuješ?
Če sta uporabila kondoma potem nisi noseča!
Kakšna prehodna okužba s prsti pa obstaja? Saj ne misliš da si dobila kakšno SPB od njegovega prsta. Skratka, če si bila z njim vedno zaščitena, potem se nisi mogla ničesar nalezt.
Če sta uporabila kondoma potem nisi noseča!
Kakšna prehodna okužba s prsti pa obstaja? Saj ne misliš da si dobila kakšno SPB od njegovega prsta. Skratka, če si bila z njim vedno zaščitena, potem se nisi mogla ničesar nalezt.
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
ne, ne hecam se niti najmanj s takimi stvarmi. skrbi me pač, ker imam temnejše obarvan izcedek iz nožnice, ker me vse tako ščemi kot takrat preden dobim M (čeprav je res da imam take znake ponavadi vsaj en teden prej), razen tega se pa ravno za prejšnji mesec ne spomnim točnega datuma M... pa včeraj sem brala o znakih nosečnosti... dobro, slabo mi ni, na bruhanje mi ne gre...
sej sva samo enkrat, pa še to s kondomom in ne do konca - ampak kaj recimo če je bil kondom kej ponesreči naluknjan kje in se je pač zgodilo da je prišla predsemenska tekočina vame? sej to bi blo ja tud možno..
sej sva samo enkrat, pa še to s kondomom in ne do konca - ampak kaj recimo če je bil kondom kej ponesreči naluknjan kje in se je pač zgodilo da je prišla predsemenska tekočina vame? sej to bi blo ja tud možno..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kake, verjetno že itak veš odgovor, če pa mogoče še ne - spermiji pocrkajo, se posušijo, če so na zraku. Tak da ni panike. Ti sam obriš, pa je.
Aja, da se še navežem na zgornjo debato - Durex (king size ) so edini kondomi, ki so kolko tolko znosni. Dovolj tanki, da se vsaj približno čutima in dovolj veliki, da njegov kolega ni vakuumsko zapakiran. Počli še niso, nisma tak štorasta
Aja, da se še navežem na zgornjo debato - Durex (king size ) so edini kondomi, ki so kolko tolko znosni. Dovolj tanki, da se vsaj približno čutima in dovolj veliki, da njegov kolega ni vakuumsko zapakiran. Počli še niso, nisma tak štorasta
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Veš da ne vem, se ne pusti zmerit Vsi drugi kondomi so mu bili pretesni, tič je zgledal vakuumsko pakiran in ne da se odrolat čisto do konca.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
punkie_ napisal/-a:za kakšno velikost pa pridejo v upoštev king size?
velike
Ø 57 mm/ 215 mm dolg, normalni: Ø52/180 mm
-
good to know....nisem mela občutka, da je tolk Mislim, vedla sem, da ni glih v povprečju, ampak saj pri njem je vse veliko...roke, nos, noge, višina...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Velik nos pomeni karakter. In nekaterim ljudem preprosto paše, izgleda zelo aristokratsko. Ne predstavljam si ga z nekim priskmuknjenim noskom. Nima murke, ampak lep, špičast arijski nos. Niti prelomljenega, kakršnega imajo Turki, ampak ravnega. Zelo lep nos, v glavnem
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Nos pomeni karakter? ne se hecat! Ja, kaj bom še zanimiva zvedela
Pa velikost tiča nima nobene zveze z višino, kg, dolžino rok in nog al z kako drugo telesno značilnostjo...
Drgač si moj tut ne pusti zmerit, ampak lahko nerediš finto in si zmeriš dolžino svoje dlani od zapestja pa tja do srednjega prsta, pa tko približno oceniš, a ne, če te seveda to sploh zanima
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 25 od 26
•
Prejšnja
1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]