Nosečnost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jul. 2008 11:49

Jst poznam primer, ko je bla ženska noseča in mela "menstruacijo"-al kakorkoli ti že temu praviš... Že da je to lahko krvavitev, ki ni menstruacija, ampak ko maš krvave spodnje hlačke, ti tega ne veš. In ne moreš rečt-uuuu, zdej sm pa dobila "menstruacijo", zdej pa nisem noseča!

Pojem RAHLA krvavitev pomeni vsaki ženski drgač in se pri nekaterih spreminja iz meseca v mesec. Če maš nesrečo, se vsa ta naključja lahko poklapajo, možno je zmer vse, nobena stvar v lajfu ni 100%, ker še kakšnga bolj pametnga kot smo me tuki, kdaj pa kdaj preseneti človeško telo, ki še zdaleč ni "pogruntano"..
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 29. Jul. 2008 11:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 29. Jul. 2008 11:51

Tudi jaz poznam primer (dobra prijateljica), ampak je rekla, da je krvavitev bolj blaga in traja manj časa. :wink:

Če je pa punca kljub temu v dvomih, bo pa najboljša rešitev test, ker me ji pač ne moremo povedati, ali je noseča ali ne.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jul. 2008 11:54

metuljčica* napisal/-a:Če je pa punca kljub temu v dvomih, bo pa najboljša rešitev test, ker me ji pač ne moremo povedati, ali je noseča ali ne.

Se strinjam. Včasih se mi zdi, da nekatere samo iščejo, da ji bo katera rekla: NISI NOSEČA! Ampak konec koncev bo mogla to sama preverit.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 29. Jul. 2008 12:08

^^ Ampak test se lahko tudi zmoti. :?
Nekej sm prebrala, da se test lahko zmoti v primeru, da je punca noseča in pokaže, da ni. Vendar če pokaže, da je pol naj bi blo zihr.
Ginekolog ti pove al ja al ne. Lahko pa počakaš 9 mesecev tko kot majo slogan za neke teste nosečnosti. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
arzenica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a arzenica » 29. Jul. 2008 13:34

ja sej sam zato da dobim kako morebitno spodbudno ali nespodbudno besedo sem šla na forum. pa zarad izkušenj ostalih...

jaz tut vem za primer ko je mela punca "menstruacijo" po oploditvi...

aja, pa še tist da ti je kao slabo komaj od 7. tedna dalje. ta je pa čist mimo! marsikatera že po 10. dneh ve, da neki "ni kul"...

šla bom po test.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 29. Jul. 2008 13:38

Ja če se pa test zmoti, si pa kupiš še enga! :D
No v glavnem, js ti arzenica želim, da bo vse kul!
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 29. Jul. 2008 13:41

Mislim da tista krvavitev med nosečnostjo ni ista kot menstruacija. Dvomim da je lahk punca noseča in je krvavitev enaka. Pač menstruacija traja kdaj dlje kdaj manj, tista krvavitev pa po moje ne more trajat en tedn in bit enako močna kot pa prava menstruacija. Nvem no...
arzenica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a arzenica » 31. Jul. 2008 22:23

red cherry, hvala za lepe želje. nardila sem test in je bil negativen. tako da je bila tista krvavitev le prava menstruacija.

ker če bi samo krvavela (kot se zna zgoditi pri noseči ženski), brez prave menstruacije, predvidevam da bi test pokazal pozitivno. (ker bi poč menstra zamujala)

sedaj veselo čakam naslednjo menstruacijo.

joj sm vesela :D :D :D :D
Diana27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Diana27 » 09. Sep. 2008 22:18

:eek: Pozdravljene,

zdaj pa se moja zgodba obupa :(

Imela sem nezasciten spolni odnos, ker pa fant ni bil povsem preprican, da je pravi cas
:roll: ˝prekinil˝ in je zagnal vik in krik, sem sla po jutranjo tabletko. Vendar sem to vzela 44ur po odnosu, kar pomeni da je njena ucinkovitost malo slabsa :roll: Ker najbolj ˝prime˝v roku 12ur.

Prej sem imela menstruacijo na 22, 26dni...razlicno...Zdaj pa je od zadnje minilo 31dni..pa je se vedno ni :( Ceprav bi ta jutranja tabletka morala izzvati krvavitev. Vem, da je veliko na psihi, vendar sem ze povsem zbegana in ne vem ali naj se cakam ali kaj naj naredim. Pojavile so se neke povsem blage krvavitve- cisto malo obarvana sluz, tako da sem mislila, da bo menstruacija prisla, vendar je ni in ni. Mogoce jo res zivcki zavirajo :(

Naj omenim, da sva imela odnos 23.dan po menstruaciji...torej to ni bilo v casu mojih plodnih dni.

Ima kdo kako pametno idejo razen iti po test? :roll: Koliksne so moznosti?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 10. Sep. 2008 8:46

Lej, možnosti so vedno, čeprav jst mislim, da če si vzela after tableto, nisi noseča. verjetno so živčki krivi. Jst drugih idej, kot narediti test nimam. Boš vsaj mirna.
_me_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a _me_ » 10. Sep. 2008 18:42

nocem te strasiti a zadnje 3 dni pred menstruacijo si zelo plodna.
glede na to da si uzela tabletko..pa ni panike.delovala bo.le poskušaj se pomiriti.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 10. Sep. 2008 20:49

_me_ napisal/-a:nocem te strasiti a zadnje 3 dni pred menstruacijo si zelo plodna.

Plodnost je največja v sredini ciklusa, med ovulacijo. Se pravi 14 dni pred menstruacijo.
3 dni pred menstruacijo obstaja minimalna možnost, niso pa to plodni dnevi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Diana27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diana27 » 10. Sep. 2008 22:44

Hvala za vase odg. :knuddel:

Gospa M. je prisla danes :D Vendar se bojim ,spet :? ,da mogoce v malo preblagi obliki. Ni zelooo mocna krvavitev tko kot je ponavadi..Mogoce bi bilo pametno pocakati se kak dan, da vidimo kaj iz vsega bo :roll:

Verjetno nima smisla zdaj kupovati test? :roll: Vendar me preganja misel, da ni to slucajno tiste vrste krvavitev o kateri ste govorile zgoraj-- krvavitev kljub temu, da je zenska noseca :roll: Je ta krvavitev bolj blaga? Sicer ta moja ni ravno nevidna, samo zdi se mi malce "redkejsa kot ponavadi" ali pa je to posledica jutranje tabletke? :roll:

:? :roll: :?
Diana27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diana27 » 10. Sep. 2008 22:44

Hvala za vase odg. :knuddel:

Gospa M. je prisla danes :D Vendar se bojim ,spet :? ,da mogoce v malo preblagi obliki. Ni zelooo mocna krvavitev tko kot je ponavadi..Mogoce bi bilo pametno pocakati se kak dan, da vidimo kaj iz vsega bo :roll:

Verjetno nima smisla zdaj kupovati test? :roll: Vendar me preganja misel, da ni to slucajno tiste vrste krvavitev o kateri ste govorile zgoraj-- krvavitev kljub temu, da je zenska noseca :roll: Je ta krvavitev bolj blaga? Sicer ta moja ni ravno nevidna, samo zdi se mi malce "redkejsa kot ponavadi" ali pa je to posledica jutranje tabletke? :roll:

:? :roll: :?
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 10. Sep. 2008 23:34

Definitivno ga ni hujšega občutka od tega, ko ne veš a si noseča a ne... Meni se je enkrat skoraj zmešalo, kljub menstruaciji. In še potem, ko sem v laboratoriju test naredila in je bil negativen nisem bila čisto mirna. Ampak se mi zdi, da vedno preveč paničarimo glede tega... Jaz ti svetujem, da počakaš da bo konec te krvavitve, potem pa vseeno naredi test, toliko da se pomiriš...
Always look on the bright side of life!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov