Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikapoka_pikapolonica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 11. 2010
Hvala za pojasnila.
Za krvavitev pa ne morem reči, da je bila šibka, ker je bilo krvi toliko kot pri običajni menstruaciji. Le čudno se mi je zdelo, da sem jo dobila brž po spolnem odnosu in da mi je za dva tedna prehitela.
Za krvavitev pa ne morem reči, da je bila šibka, ker je bilo krvi toliko kot pri običajni menstruaciji. Le čudno se mi je zdelo, da sem jo dobila brž po spolnem odnosu in da mi je za dva tedna prehitela.
pika
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Potem pa ni to "ta" krvavitev. Hitro h ginekologu!!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
pikapoka_pikapolonica napisal/-a:Pozdravljene !
Verjetno nisem edina, ki se ubada s tem vprašanjem, pa vseeno. S fantom sva že nekajkrat imela spolni odnos brez zaščite, kar sama vem da je tvegano. Po zadnjem spolnem odnosu pa se je takoj zjutraj pojavila krvavitev, ki je trajala kake 4 dni. Dvomim, da je bila to menstruacija, saj bi namreč prehitela za kar 15 dni, kar mi pa še nikoli ni. Ponavadi mi celo zamuja. Je torej možno, da je bila to krvavitev, ki oznanja nosečnost? Teden po tem, zadnjem spolnem odnosu sem se namreč tudi počutila zelo slabo. Spreminjala sem počutje, nenehno sem bila v stresu, bruhala sem, ...
Vsakega odgovora bom vesela !
Grow up! Zrihti zaščito! Nastavli lulo!
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Tonja napisal/-a:
Grow up! Zrihti zaščito! Nastavli lulo!
!!! pravilno !!!
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
emanuela napisal/-a:Ginekologa ne bi obiskala, seksaš pa lahko?
Zdaj si pa predstavljaj, da si noseča, otroka ne bi obdržala.Potem te bo pa čakalo od obiska ginekologa, vzeli bi ti vzorec krvi, potem bi sledil splav, boleče okrevanje in še en obisk ginekologa.
Da o psihičnih posledicah ne govorim.
Smrklje zmešane Pa bi rekla, da bi bili kondomi pregrešno dragi ali pa da je takšen problem jemati tabletke.
bravo emanuela!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Hmm, pomoje maš kako vnetje, mogoče je sam vnetje, mogoče ti je pa podaril še kako SPB ali celo komplet SPB. Na tvojem mestu bi šla k ginekologu, upam da te fajn prestraši in da ti na misel več ne pade sexat brez kondoma.
Ali si noseča pa ne vem, ti bo ginekolog povedal.
Ali si noseča pa ne vem, ti bo ginekolog povedal.
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
pikapoka_pikapolonica napisal/-a:Ma res se ne zafrkavam. Je bil šele kakšen 4. spolni odnos nasploh. Zavedam se, kako nespametna sem. Zanima me je, če mogoče kdo od vas, kaj več ve o tej krvavitvi, ker sem sama še nisem dovolj izobražena ...
lahko bi šla že prvič po tabletko (norlevo al neki tazga so), ki pa so sedaj samoplačniške, ampak to ti zdej itak nebo pomagalo ČE si že noseča...pol pa še 3krat, hjoj...
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Daj mi odgovori kaj mislis s tem da je bil 4 spolni odnos? Je blo po vrsti tvoj 4 spolni odnos? Si zgubila pred kratkim nedolznost? Ker tista krvavitev lahko se javi, ce je bil himen prej nezadostno pretrgan, se posebej ce je elasticen, pa ti ga recimo pri 4 spolnem odnosu kompletno pretrgal... Eni moja prijateljica je imela spolne odnose s fantom, ampak himen se je pretrgal in je zakrvavela v nasljednji vezi, skoraj ne mores verjeti...in ta krvavitev je podobna menstruaciji...
v vsakem primeru moras obiskati ginekologa
v vsakem primeru moras obiskati ginekologa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov