Nosečnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 3 od 26
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26
Naslednja
- arzenica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2008
ma bojim se, da "ni šlo mogoče kaj skozi".... baje da se zna zgodit.
in še to, ker sva prvič mela spolne odnose ko je bila ovulacija (tako, da če slučajno kondom ni bil čist OK, se je notr zihr kaj prijelo)...
pa še kar naenkrat mi je blo pol cel dan slabo. neprijeten filing....
js upam da ni nč.
in še to, ker sva prvič mela spolne odnose ko je bila ovulacija (tako, da če slučajno kondom ni bil čist OK, se je notr zihr kaj prijelo)...
js upam da ni nč.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
arzenica napisal/-a:vem, da je možno da sem noseča, čeprav je prišla menstruacija. zanima me, ali mi bo test nosečnosti pokazal prav, če ga grem delat, saj naj bi bil verodostojen le v primeru izostanka menstruacije.
Hm..sploh ne vem, zakaj te skrbi..če sta imela zaščiten odnos in si potem dobila menstruacijo...jest mislim, da ni razloga za skrb...tako, da se pomiri, da ne boš kaj vplivala s svojo psiho in ti bo potem naslednja zamujala.
- Gost
arzenica napisal/-a:ma bojim se, da "ni šlo mogoče kaj skozi".... baje da se zna zgodit.
Kako skozi? Sperma ostane v prostoršku na vrhu, v rezervoarju in če ne poči, ne vidim logike, kam bi šla drugam. Po izlivu je pa kondom itak treba takoj previdno sneti, še med erekcijo ...
Razumem, da razmišljaš o vsem mogočem, ampak ob pravilni uporabi so kondomi 99,9 % zanesljiva zaščita, torej ... presenečenj naj ne bi bilo. In seksaš lahko tudi med ovulacijo, s kondomom itak preprečiš izliv v nožnico, kajne? Ne razumem čisto, zakaj taka panika
- Gost
Ja seveda lahko imajo menstruacijo, četudi so noseče, ampak noseče so, ker niso bile primerno zaščitene, ne ker imajo menstruacijo
- arzenica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2008
ma ja,..sej vem. sam strah me je še vedno. upam da je bila slabost zaradi bacardija, ki sem ga pila prejšnjo noč. sam mi še nikol ni blo slabo po alkoholu in niti ga nisem ful dosti spila..
upam da res ni nič, ker splava zihr neb mogla nardit..dojenček bi bil pol belček pol pa črnček... njegov očka je daleč stran. moj fotr bi me pa spravu iz hiše....ajejj.
upam da res ni nič, ker splava zihr neb mogla nardit..dojenček bi bil pol belček pol pa črnček... njegov očka je daleč stran. moj fotr bi me pa spravu iz hiše....ajejj.
- galathea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
arzenica napisal/-a:ma bojim se, da "ni šlo mogoče kaj skozi".... baje da se zna zgodit.
js upam da ni nč.
A sta mela kvačkan kondom? Pa halo, punce, tle pišete, kot da se zanosi "kar tako"- upam da se zavedate posledic.
Zivljenje je lepo...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
arzenica napisal/-a:pa še kar naenkrat mi je blo pol cel dan slabo
Ja ziher ker se je že začel zarodek razvijat! Slabo ti je blo zarad tega, ker si o tem razmišljala.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Saj ne vem, ali se spet kdo norca dela na forumu ali punca tole čisto resno piše.
1. med nosečnostjo NE MOREŠ dobiti menstruacije (priporočam, da prebereš definicijo menstruacije - izločanje neoplojenega jajčeca in bla bla bla), kvečjemu RAHLO vgnezditveno krvavitev, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v maternično steno ali RAHLO krvavitev zaradi hormonov. In nikakor ne menstruacije!
2. Ob nezaščitenih odnosih v času ovulacije obstaja 25 % (ja, prav si prebrala, 25!) možnosti, da v tem ciklu tudi res zanosiš. In ne 100 % možnosti!
3. Kondom sploh ni počil, what's the big deal?!
Da bi kaj ''skozi prišlo'' - OMG, če se pa tega bojiš, pa jemlji tabletke+uporabljaj kondom, ali pa kupi take kondome,ki so premazani s spermicidom.
4. Slabost naj bi nastopila šele od 7.tedna nosečnosti dalje.
Ali pa ne seksaj med in nekaj dni pred ovulacijo, da ne boš še 2 meseca v skrbeh.
P.S. tudi na internetu je ogrooooomno napisano na temo spolnost, kontracepcija itd., ne bi škodilo, če bi se nekatere malo poučile.
1. med nosečnostjo NE MOREŠ dobiti menstruacije (priporočam, da prebereš definicijo menstruacije - izločanje neoplojenega jajčeca in bla bla bla), kvečjemu RAHLO vgnezditveno krvavitev, ko se oplojeno jajčece vgnezdi v maternično steno ali RAHLO krvavitev zaradi hormonov. In nikakor ne menstruacije!
2. Ob nezaščitenih odnosih v času ovulacije obstaja 25 % (ja, prav si prebrala, 25!) možnosti, da v tem ciklu tudi res zanosiš. In ne 100 % možnosti!
3. Kondom sploh ni počil, what's the big deal?!
Da bi kaj ''skozi prišlo'' - OMG, če se pa tega bojiš, pa jemlji tabletke+uporabljaj kondom, ali pa kupi take kondome,ki so premazani s spermicidom.
4. Slabost naj bi nastopila šele od 7.tedna nosečnosti dalje.
Ali pa ne seksaj med in nekaj dni pred ovulacijo, da ne boš še 2 meseca v skrbeh.
P.S. tudi na internetu je ogrooooomno napisano na temo spolnost, kontracepcija itd., ne bi škodilo, če bi se nekatere malo poučile.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
metuljčica* napisal/-a:2. Ob nezaščitenih odnosih v času ovulacije obstaja 25 % (ja, prav si prebrala, 25!) možnosti, da v tem ciklu tudi res zanosiš. In ne 100 % možnosti!
ČE sta oba zdrava v smislu, da sta oba super plodna! Pri nezdravem paru pa so moznosti se toliko manjse. Poslušaj metuljčico, ona ti je dobro napisala. Zanositi ne moreš kar tako zbog fore.
You want me to be something I can never ever be.
- _me_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 5. 2008
zivjo.pri meni je stvar taka..
kar nekaj casa nazaj sva s fantom sexala brez kondoma.ceprav sva se zavedala da to ni uredu..sva probala varianto umika.ni mu prislo v meni.
nato sem cez nekaj casa dobila normalno menstruacijo vendar z 4 dnevno zamudo. takrat sva zadnjic sexala in minilo je vec kot mesec dni. v roku enega tedna bi morala spet dobiti menstruacijo vendar ME BOLIJO prsa. in to ze krepkih 14 dni.ponavadi me bolijo le kak dan pred menstruacijo. sama niti pomislila ne bi na nosecnost saj sem imela menstruacijo in nisem sexala po njej vec, pa me je prestrasila prijateljica.
zanima me ali je mozno da imas menstruacijo in si useeno noseca?
lp, hvala unaprej
kar nekaj casa nazaj sva s fantom sexala brez kondoma.ceprav sva se zavedala da to ni uredu..sva probala varianto umika.ni mu prislo v meni.
nato sem cez nekaj casa dobila normalno menstruacijo vendar z 4 dnevno zamudo. takrat sva zadnjic sexala in minilo je vec kot mesec dni. v roku enega tedna bi morala spet dobiti menstruacijo vendar ME BOLIJO prsa. in to ze krepkih 14 dni.ponavadi me bolijo le kak dan pred menstruacijo. sama niti pomislila ne bi na nosecnost saj sem imela menstruacijo in nisem sexala po njej vec, pa me je prestrasila prijateljica.
zanima me ali je mozno da imas menstruacijo in si useeno noseca?
lp, hvala unaprej
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
_me_ napisal/-a:zanima me ali je mozno da imas menstruacijo in si useeno noseca?
možno je zmer vse.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No daj preberi moj prejšnji post 15 cm više na ekranu, pa boš dobila odgovor.
Prvi neprebran prispevek • 380 prispevkov
• Stran 3 od 26
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 26
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov