Nevrolog

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Zalida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zalida » 29. Maj. 2011 21:22

Jaz sem bila prejšnji teden. Sem komaj našla vhod v novo kliniko, : / No ja, k njim hodim že več let. Če katero kaj specifično zanima, naj sporoči.

Sicer pa glavoboli, mal prebrat kake knjige, sama imam glavobole, če samo tri dni zaporedoma pijem kavo, sem kot džanki, tako se navlečem nanjo. Saj je ne pijem sicer skoraj nikoli, ker vem, kam me to pelje. V neznosne glavobole.

Da ne bom preveč puritansko zvenela. Poizkusit spremenit prehrano, magari na presno, čimveč, brez mesa. Pa malo prebrat o notranjih zajedalcih, ker jih je lahko polno, tudi zaradi prehrane... : /
Uporabniški avatar
Nincha II
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincha II » 29. Maj. 2011 21:48

Zalida napisal/-a:Pa malo prebrat o notranjih zajedalcih, ker jih je lahko polno, tudi zaradi prehrane... : /

Tale podatek se mi zdi precej zanimiv. A mogoče veš, katera hrana povzroča zajedalce? In kje v telesu se najraje nakopičijo?

Sprašujem pa zato, ker sem pred časom nekaj površnega prebrala o tem, češ da naj bi bilo mnogo nevroloških bolezni povezanih z našo prehrano in 'strupenim' okoljem, v katerem živimo.
Zalida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Zalida » 30. Maj. 2011 12:23

Ma so knjige o tem, tko da karkoli bi jaz govorila, bi bil le približen povzetek. Al pa vsaj poglej v knjižnici, (jaz dosti hodim, gledat knjige, ki jih ne mislim kupit). Poglej v google pod paraziti, knjiga, pa boš našla. Sicer mislim da imajo na Trubarjevi, Om Šiva Ezoterika kaj v tej smeri. : ) Pa mal pazit, ene od teh knjig so zelo "zlovešče", pa ni vse tako hudo. : ) Včasih je treba kaj z rezervo jemat, hi, hi...

Sama pa k nevrologu hodim zaradi prirojene napake na srcu, kar sem tudi operirala, ne vem še, kako uspešno. Evo, takih stvari ne moreš pozdravit ne s prehrano, ne z antistresom, ne z ničemer... : ) Je treba drugače ukrepat, : )

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov