Neprijeten zadah / jutranji zadah

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 13. Jan. 2009 0:36

Mene zadah ne moti tolk, to je isto, kot da bi zdaj paniko zganjala, ker smrdi, ko grem srat.
Skrajno na živce mi gre, ko se hoče moj lupčkat na vse zgodi, in je tista lepljiva slina po vsem mojem obrazu! Fuj, tega pa ne prenesem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 13. Jan. 2009 9:22

O.k - smo si različni. Itak. In enemu paše eno, drugemu drugo....ampak ob prebiranju postov v tej temi sem pomislila, kako se eni ljudje obramenjujejo z nečim, kar je lahko nekomu drugemu čisto nepomembno.

Meni je jutranje ljubčkanje z mojim skoraj nekaj svetega :D Ma ga ni lepšega, ko potem, ko sva celo noč spala vsak na svoji strani se potem zjutraj prebudit, pa pogledat svojega dragega kako še lepo spi ali pa se celo istočasno zbuditi in se potem zavleč k njemu (jaz rečem v žličko :D ), da me potem tako objame in prekrije s svojim telesom, da me skoraj ven ni videt in tako objet še malo guštirat.....in itak da imava oba zadah, ampak mene to niti najmanj ne moti, ker je ta zadah njegov in mi na nek način diši :gruebel:

Drugače pa me nasploh jutranji zadah pri ljudeh ne moti toliko.....neprimerno bolj me moti, ko se pogovarjam s kom, in mu smrdi iz ust, ko da je pepelnik pojedu....ej sam vija :evil:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 15. Jan. 2009 10:01

Mene tut ne moti zadah zjutraj. :P In vedno ko se zbudiva, se začneva cartat, in mi sploh na misel ne pride da bi si šla oba zobe prat pred akcijo.. :twisted:

Edin če moram nujno na vc, včasih pogrgram mal vode in zobne paste. :razz:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Jan. 2009 10:28

Do zadnjih dveh postov sem že mislila, da je z mano kaj narobe.. :roll:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 15. Jan. 2009 11:54

Pomoje je tale zadah podobna varianta temu k se ti ne gabi, da svojemu otroku ritko brišeš.

Men od lubija ne gre na živce al pa se mi gabi :roll:
Pač maš sam "tasuhe" lupčke pa ne dihaš ravno vanj, pa je.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 20. Jan. 2009 22:32

Takoj ko se zjutri zbudim laufam v kopalnico si zobe umit :) . Si ne predstavlam da ne bi, ker mi je tok neprijeten občutek.Dobr če spiva z mojim skupi, pol kakšn lupčk za dobro jutro zihr pade..sam kakšno lizanje, to pa ne, nekak mi ne sede :D .

Drgač pa glede žvečilnih: sem mela obdobje v srednji šoli, ko sem mogla usak dan nujno zjutri met čigumi v ustih; če ga ni blo je bla cela panika hehe. Zdej pa že ene 2 leti sploh ne žvečim; mogoče kdaj pa kdaj če mi glih pride čigumu pod roko.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 21. Jan. 2009 1:48

Kaychee napisal/-a:Pomoje je tale zadah podobna varianta temu k se ti ne gabi, da svojemu otroku ritko brišeš.

Pa ti si cvetka. Res, svetovna primerjava. Zadah in otrokova rit. Genialno. 1 A.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 21. Jan. 2009 10:11

^^ pomojem je hotla povedat v smislu, da če imaš nekoga rad, se ti potem ne gabi ne zadah ne rit za obrisat.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 21. Jan. 2009 10:23

sem se kar nasmejala, pa saj ima vsaka svoj prav. Ampak najhuje mi je če jem zvečer kakšno solato s česnom in se zjutraj zbudim z takim zadahom da sama sebe ustrašim :) Kaj čmo smo si različni, pač grem nekaj spit in je bolje. no vsaj bolj se počutim :)
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 21. Jan. 2009 12:06

Ja itak, da sm hotla točn to povedat, sam eni žal nimajo dobr razvite leve polovice možganov in pol mislijo, kolk so duhoviti. :twisted:
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 07. Maj. 2009 20:07

men se zdi da ga imam takrat ko imam prazen zelodec... :)
Uporabniški avatar
črnamamba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a črnamamba » 07. Maj. 2009 22:32

jullia_ napisal/-a:Žvečilni najverjetneje ne bodo nikogar ubili.
Hkrati pa ni res, da imamo vsi ljudje kar po cele dneve slab zadah. Če nekomu res neprestano smrdi iz ust, naj gre k zdravniku, ker je to verjetno simptom kakšne bolezni.
Če pa zadaha ni, pa žvečilni ni nujen, kajne. (prepovedan pa tudi ne :) )

temu se reče halitoza

kolko nitkate?

punce naredite test...zvečer si umijete zobe...faanj ponitkajte..in povohajte nitko :D
če ne nitkate redno, zna to bit eden od razlogov za zadah...
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 07. Maj. 2009 22:49

Midva se tud zjutri cist mirno pocartava in prelupckava kolkr nama pase, pa nobedn ne cuti potrebe po umivanju zob prej. Pac si jih umijeva preden greva iz stanovanja, ker pac je tak prijeten svez obcutek v ustih, pa pacc ker vseeno se ne pocutim fajn it med folk z jutranjim zadahom. Ampak pred mojim mi pa ni bedno, pa tudi njegov zadah me ne moti. :D
Pa za eno zensko sem slisala, da si zobe umiva pred zajtrkom, ker ji je bedno jest s tistim jutranjim okusom v ustih. To mi je tud cudno :D . Js tezje jem takoj po tistem, ko si umijem zobe, kot pa takoj ko se zbudim.
Aja, zvecim pa vedno. Sem se tako navadla zvecilnih, da se zlo cudno pocutim, ce ga nimam. Vedno je ena velika skatlica z mano. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 07. Maj. 2009 22:52

vrvica napisal/-a:Pa za eno zensko sem slisala, da si zobe umiva pred zajtrkom, ker ji je bedno jest s tistim jutranjim okusom v ustih. To mi je tud cudno :D .

Ta ženska bi lahko bila jaz :D
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 08. Maj. 2009 10:02

Jaz kakšnega posebnega zadaha ne opazim ne pri meni ne pri mojem. Res, da nimam zjutraj čist sveža usta, sigurno pa ni kaj hujšega.
Je pa res, da nihče od naju ne kadi in ne pije alkohola.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov