Nenadno povečanje prsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Če bi se ful zredila, bi najbrž vedla da je to vzrok, tak da to najbrž ni, al ne? Pa čist tok - tud če se zrediš, ko ni vedno rečeno da se ti povečajo. Js sm se zredila za 6kg, pa ni blo niti najmanjše razlike.
Res čudn drugač, mogoč se ti pa prej še niso do konca razvile, pa so se ti zdej, pač mal z zamudo.
Res čudn drugač, mogoč se ti pa prej še niso do konca razvile, pa so se ti zdej, pač mal z zamudo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Nisem se zredila... Če sem iskrena, sem v zadnjem mesecu še celo shujšala.
Bom povprašala še sestro, k ma biggiantboobs, mogoče so njej tako zrasle tudi po dvajsetem. Drugače mi je pa res čudno, čez dva tedna bom 22, moje telo pa se obnaša kot pri 15ih
Mogoče pa res rastejo kar tako, iz dolgčasa. Niso še D, grejo opa v tisto smer
Bom povprašala še sestro, k ma biggiantboobs, mogoče so njej tako zrasle tudi po dvajsetem. Drugače mi je pa res čudno, čez dva tedna bom 22, moje telo pa se obnaša kot pri 15ih
Mogoče pa res rastejo kar tako, iz dolgčasa. Niso še D, grejo opa v tisto smer
bounce around kai like bunniez
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
kai napisal/-a:Damyanchyka: ja sej, nisem se menila z njo takih stvari, ker se mi ni bilo treba. Preprosto pač se nisem, če me je kaj zanimalo, sem pa pogledala na forum, povprašala naokoli in vedela vse.
No pa sej nism rekla, da si se rabila.Če maš težavo naj bi jo lahko zaupou zdravniku. Sej ti pravm, da ČE si omejena s tem, da ne morš povedat oz prašat takih zadev.Ne vem jst bi jo menjala.Kaj pa če pride do česa druzga?pa ti tut forum(al pa kej druzga) ne bo pomagou?Ne vem no, sej sama veš kaj je prou pa kaj ne.S tem k sm ti to predlagala nism misla nč slabga.Good luck
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Men so prsi zrasle, ko sem začela jemat KT. Takrat mi je ginekologinja rekla, da je to normalno, a pri tebi to očitno ni razlog.
Pojdi k zdravniku, ne vem zakaj se bojiš, da bojo doma zvedel. Kaj je pa to takega???
Pojdi k zdravniku, ne vem zakaj se bojiš, da bojo doma zvedel. Kaj je pa to takega???
Just dance!
- Gost
Meni so se ob uporabi kt samo malo bolj zaoblile, pa sem se vedno A. Skoda
Sicer pa sama ne bi imela nic proti, ce bi se kar naenkrat odlocile zrasti ... bi me prijetno presenetilo.
Pa je res mozno, da rastejo se po 20. letu?
Sicer pa sama ne bi imela nic proti, ce bi se kar naenkrat odlocile zrasti ... bi me prijetno presenetilo.
Pa je res mozno, da rastejo se po 20. letu?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A ni tale mal hecna izjava, da kao s tem razlogom nočeš povedat zdravnici - pa sej so verjetno domači tud sami opazili, če je bla res taka velika sprememba?kai napisal/-a:...ker bo vse potem zvedela moja mama. ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov