Naprave za hujšanje
-
- Sramežljivka
- Kraj: SVN
bolje pozno kot nikoli :)
sicer je tale tema že rahlo "zastrala" pa vseeno
power plate je meni osebno najboljši način vadbe. po le pol ure, dvakrat tedensko se mi je postava izoblikovala, izgubila pa sem tudi 4kg ter 3% telesne maščobe.
treningov na power plateu ne zamenjam za nič in jih zelo priporočam.
če koga zanima je veliko ponudnikov treningov na power plateu (meni osebno je najljubši New Body Studio - ker so tud uradni zastopniki, pa še full prjazni so).
lp

power plate je meni osebno najboljši način vadbe. po le pol ure, dvakrat tedensko se mi je postava izoblikovala, izgubila pa sem tudi 4kg ter 3% telesne maščobe.
treningov na power plateu ne zamenjam za nič in jih zelo priporočam.
če koga zanima je veliko ponudnikov treningov na power plateu (meni osebno je najljubši New Body Studio - ker so tud uradni zastopniki, pa še full prjazni so).
lp
-
- Kofetarica
polchy napisal/-a:am mis mas ...zdej po nekaj casa si pač ze videla al deluje tale cellulles al ne? a lahko mal poročas?
aia pa se to al to uporablas brez kasne kreme pa karkol?

se stirnjam s shtrukeljchek.. gibanje plus hrana največ pripomoreta k izgubi celulita, poleg tega pa vse to dobro deluje še na druge dele telesa.. tisti čas, ki ga uporabiš za to masažo, ga raje porabi za kakšno aktivnost.. res pomaga, sama sem dejansko izgubila kar nekaj celulita, poleg tega pa me vadba še nabije z energijo.. tako da mi je že malo zlezla pod kožo 

jst sm tut to somatoline kremo uporabljala. tisto k naj bi se rezultati že v dveh tednih poznali.sicer sm jo jst mela za 6tednov k je tok velika embalaža, vendar sm hodila prej ze pou leta na aerobiko pa so se prej pomoje zarad aerobike rezultati poznali kot pa zarad kreme.
sej ne rečem lahk da je tut krema kej pomagala, sam dam raje tistih 40€ za aerobiko k še fajn energijo porabim, kot pa za kremo.
sej ne rečem lahk da je tut krema kej pomagala, sam dam raje tistih 40€ za aerobiko k še fajn energijo porabim, kot pa za kremo.
life is too short to worry about stupid things.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Re: Naprave za hujšanje
Tablete za hujšanje - https://thermacuts.com Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
-
- Sramežljivka
najlažje in zdravo shujšaš z pravilno prehrano in rednim gibanjem to je 1x1
Pa sodo bikarbono in aktivnim ogljem!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
- Sramežljivka
O nasvetih glede zdravih načinov gibanja prilagojenih posameznikov si lahko preberete na https://mojegibanje.si/