Naprave za hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
moja kolegica je vsakič pred vadbo pojedla dve tabletki fat burnerjev pa rezultat je bil sam se je pa tut diete držala in ni vsega sladkega jedla...jst jih pa še ne nameravam zaenkrat kurim kalorije z aerobiko brez kakšnih fat burnerjev
-
snoopcatt - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
ja naj bi ble tablete, ki jih vzameš pred telovadbo (cca 20 min) (2-3) in so za hitrejšo izgorevanje kalorij oz. topljenje maščob al kak naj to povem... niam pa nobenih izkušenj s tem.. zato sem mislila, če katera ve kaj več... ker če učinkuje, bi probala
(poletje je že tu ne... panika )
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
snoopcatt napisal/-a:ja naj bi ble tablete, ki jih vzameš pred telovadbo (cca 20 min) (2-3) in so za hitrejšo izgorevanje kalorij oz. topljenje maščob al kak naj to povem... niam pa nobenih izkušenj s tem.. zato sem mislila, če katera ve kaj več... ker če učinkuje, bi probala
Jz ne verjamem kj preveč v tako in podobno sranje, če pa deluje pa povejte, da grem v nabavo
-
AnaaBella - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jst vem zate fat burnerje ki se jih kupi v športnih trgovinah in učinkujejo za te k smo pa kupljeni v dm-u pa ne bi vedla
kolegica je s temi fat burnerji shujšala nekaj kilogramov s tem da je hodila na aerobiko in mele je tut dieto
kolegica je s temi fat burnerji shujšala nekaj kilogramov s tem da je hodila na aerobiko in mele je tut dieto
-
BuCHa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
pojnt fat burnerjev je sam, ce mas ob tem v nulo poslihtano prehrano plus ustrezen trening, brez prave prehrane je skoda denarja. najbolj pomagajo zjutraj na tesce ce imas trening. v dmu kokr vem prodajajo samo l-carnitin, kar je dost podobno. ampak najprej je prehrana
pomaga pa tut, ce pred treningom spijs eno ornk kavo ali zeleni caj...
pomaga pa tut, ce pred treningom spijs eno ornk kavo ali zeleni caj...
- Any22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
Fat burnerje nisem probala, sem se pa na fitnesu pozanimala pri trenerju. U bistvu te tabletke pomagajo samo ob pravi hrani oziroma dieti. Če ješ tablete in še vedno imaš nezdravo in neprimerno prehrano, potem ti fat burner ne pomaga nič.
Lp
Lp
-
*urshika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Ja Fat burnerji pomagajo ob previlni prehrani, pa ob ravno pravi vadbi. Uzameš jih pred vadbo, ta pa ne sme bit predolga, čeprav maš občutek, da bi lahko telovadil par ur.
Sm kokr vem, so uni pravi od letos na seznamu prepovedanih drog. Te so tok močni, da je mogoče da se dokler se telo ne navadi, po njih še mal treseš.
Če že kera kupuje, naj da raj mal več denarja, k je kvaliteta velik boljša, pa bolj mili stranski učinki so. Veliko tega se dobi na črnem trgu, sm morte mal pazt kaj jemljete. Jz vam tega ne priporočam.
Za une u dm-u pa še nism slišala, sm mislm da ne morjo bit glih ne vem kaj močni pa učinkoviti, če jih kr tko prodajajo. Punce ne se hecat s tem, telovadba pa pravilna prehrana, pa bo lepa postavca tu.
Sm kokr vem, so uni pravi od letos na seznamu prepovedanih drog. Te so tok močni, da je mogoče da se dokler se telo ne navadi, po njih še mal treseš.
Če že kera kupuje, naj da raj mal več denarja, k je kvaliteta velik boljša, pa bolj mili stranski učinki so. Veliko tega se dobi na črnem trgu, sm morte mal pazt kaj jemljete. Jz vam tega ne priporočam.
Za une u dm-u pa še nism slišala, sm mislm da ne morjo bit glih ne vem kaj močni pa učinkoviti, če jih kr tko prodajajo. Punce ne se hecat s tem, telovadba pa pravilna prehrana, pa bo lepa postavca tu.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Jst sm uporabljala tiste Maxxximum fat burners. Zjutri ko sem se zbudila tri in pou ure pred vadbo v fitnesu tri. Švicala sem ko zmešana, je pa slaba stran, da ko jih nehaš jemat imaš manjšo krizo, jst sm se kr preveč navadla na njih. Sam maš pa fino velik energije in velik nardiš v tistem času ko treniraš.
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov