Naprave za hujšanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spelicebeli
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2009
- Kraj: SVN
sicer je tale tema že rahlo "zastrala" pa vseeno
power plate je meni osebno najboljši način vadbe. po le pol ure, dvakrat tedensko se mi je postava izoblikovala, izgubila pa sem tudi 4kg ter 3% telesne maščobe.
treningov na power plateu ne zamenjam za nič in jih zelo priporočam.
če koga zanima je veliko ponudnikov treningov na power plateu (meni osebno je najljubši New Body Studio - ker so tud uradni zastopniki, pa še full prjazni so).
lp
power plate je meni osebno najboljši način vadbe. po le pol ure, dvakrat tedensko se mi je postava izoblikovala, izgubila pa sem tudi 4kg ter 3% telesne maščobe.
treningov na power plateu ne zamenjam za nič in jih zelo priporočam.
če koga zanima je veliko ponudnikov treningov na power plateu (meni osebno je najljubši New Body Studio - ker so tud uradni zastopniki, pa še full prjazni so).
lp
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jaz sem tud že za to slišala. Cene so verjetno precej visoke, ali?
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
polchy napisal/-a:am mis mas ...zdej po nekaj casa si pač ze videla al deluje tale cellulles al ne? a lahko mal poročas?
aia pa se to al to uporablas brez kasne kreme pa karkol?
nehala sem uporabljati - nisem pa niti dolgo uporabljala, tako da nevem če resnično deluje, ampak mislim da brez telovadbe nebo šlo, to je samo dodatna masaža mišic
-
**Miška** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
se stirnjam s shtrukeljchek.. gibanje plus hrana največ pripomoreta k izgubi celulita, poleg tega pa vse to dobro deluje še na druge dele telesa.. tisti čas, ki ga uporabiš za to masažo, ga raje porabi za kakšno aktivnost.. res pomaga, sama sem dejansko izgubila kar nekaj celulita, poleg tega pa me vadba še nabije z energijo.. tako da mi je že malo zlezla pod kožo
-
FannyRae - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2009
Uporabljala 6 mesecev = dobri rezultati. Dokler nisem začela uporabljati kreme Somatoline Nočni Boljšega trenutno ne poznam.
Seveda - v prvi vrsti zaupam gibanju in dobri hrani.
Seveda - v prvi vrsti zaupam gibanju in dobri hrani.
-
piQoLina - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2008
jst sm tut to somatoline kremo uporabljala. tisto k naj bi se rezultati že v dveh tednih poznali.sicer sm jo jst mela za 6tednov k je tok velika embalaža, vendar sm hodila prej ze pou leta na aerobiko pa so se prej pomoje zarad aerobike rezultati poznali kot pa zarad kreme.
sej ne rečem lahk da je tut krema kej pomagala, sam dam raje tistih 40€ za aerobiko k še fajn energijo porabim, kot pa za kremo.
sej ne rečem lahk da je tut krema kej pomagala, sam dam raje tistih 40€ za aerobiko k še fajn energijo porabim, kot pa za kremo.
life is too short to worry about stupid things.
-
klorči - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Obujam staro temo, ker ne vem točno, v katero nej pišem.
Mam vprašanje, in sicer če jemlješ l-karnitin, a lahk to zmanjša učinek kontracepcijskih tabletk (Logest)? Hvala.
Mam vprašanje, in sicer če jemlješ l-karnitin, a lahk to zmanjša učinek kontracepcijskih tabletk (Logest)? Hvala.
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ni kontraindikacije.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Maria331
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2013
Tablete za hujšanje - https://thermacuts.com Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
- zemljica27
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2020
najlažje in zdravo shujšaš z pravilno prehrano in rednim gibanjem to je 1x1
- Skutabananapiskot
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2020
O nasvetih glede zdravih načinov gibanja prilagojenih posameznikov si lahko preberete na https://mojegibanje.si/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]