Mravljinci
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
meni se je pa 2 leti nazaj enkrat zgodilo da sm dobila mravljice najprej po obrazu (oz. čeljust) in potem po trupu in naprej po celem telesu in ustih (ustnice, jezik) .. pol sm začela težko dihat in krče in kr vse mišice so mi 'zaspale' (se spomnim da nism mogla niti vstat na noge, treslo me je celo od krčev, obraz sm mela čisto plav in zategnjem in govorit nism mogla (jezik je pač mišica ne) ... takrat so me peljali z rešilcem v bolnico, kjer so ugotovili, da sm imela preveč kisika v krvi in so mi rekli da če se mi še kdaj to zgodi, takoj ko čutim mravljince morem vzet vrečko in v vrečko dihat ... se mi je zgodilo potem še parkrat in tudi vrečke ni blo vedno pri roki, ampak sm se znašla nasrečo (majico uporabla namesto vrečke) ..
Let's swim to the moon .....
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Yazmeen napisal/-a:Jst se pa ful ustrašm, kadar se mi pojavjo v levi al pa desni polovici glave mravljinci, prov grozn filing je. A se še komu to dogaja?
Ja men...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Yazmeen napisal/-a:Jst se pa ful ustrašm, kadar se mi pojavjo v levi al pa desni polovici glave mravljinci, prov grozn filing je. A se še komu to dogaja? Pa včasih, če sedim na trdi podlagi, pa da mam skrčene noge, mi kr tamala zaspi , oz.mam mravljince v luliki :D
Hehe, tole se pa tudi meni dogaja. Precej smotan občutek.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Libido. napisal/-a:takoj ko čutim mravljince morem vzet vrečko in v vrečko dihat
ne štekam
-
red*cherry - Kofetarica
rammsteingirl napisal/-a:Libido. napisal/-a:takoj ko čutim mravljince morem vzet vrečko in v vrečko dihat
ne štekam
Ja po moje da ustvari veliko CO2, da se potem to izenači...oz. da "potolče" kisik.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Mene zanima malo drugačna stvar... Včasih imam nemirne noge, jih morem premikat tudi, če si jih želim imet na mestu, ker me sicer začnejo bolet.. Kaj za vraga se dogaja?
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
red*cherry - Kofetarica
gregalina napisal/-a:Js se pa vlkrat ponoč zbudim z "mrtvo" nogo. Ful se ustrašim in se začnem po nogi tepst...to je taki šok, ko si celi zaspan, pa ne čutiš noge, kot da je nebi mel. To se mi vlkrat nardi...pa ne vem zaka.
Ja to najbrž tko ležiš, da zmanjšaš pretok krvi v nogo in posledično noga nima kisika. Men ponavadi roka zaspi (no zdej mi ni že dolgo, morm potrkat <---recimo hehe). Saj ko se zbudiš je grozno, jst tud vedno "molim" v spanju in prosim roko, naj se zbudi. Ampak drugače to ni panike. Možgani že sami poskrbijo, da se ti zbudiš, ker ugotovijo, da je nekaj narobe.
-
red*cherry - Kofetarica
Sp3lca napisal/-a:Mene zanima malo drugačna stvar... Včasih imam nemirne noge, jih morem premikat tudi, če si jih želim imet na mestu, ker me sicer začnejo bolet.. Kaj za vraga se dogaja?
A si kej živčna? Probaj s kakšnimi sprostilnim tehnikami...
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
red*cherry napisal/-a:Sp3lca napisal/-a:Mene zanima malo drugačna stvar... Včasih imam nemirne noge, jih morem premikat tudi, če si jih želim imet na mestu, ker me sicer začnejo bolet.. Kaj za vraga se dogaja?
A si kej živčna? Probaj s kakšnimi sprostilnim tehnikami...
Meni pri tem vedno pomaga tuš... Nikakor ne morem zaspat, če se ne stuširam .
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Sp3lca napisal/-a:Mene zanima malo drugačna stvar... Včasih imam nemirne noge, jih morem premikat tudi, če si jih želim imet na mestu, ker me sicer začnejo bolet.. Kaj za vraga se dogaja?
to bi znal biti sindrom nemirnih nog. Meni se je to včasih dogajalo in je res neprijeten občutek.
- knofika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
pozdravljeni,
jaz sem imela včeraj težave z mravljinci v levi roki, levem delu lica ter pa v jeziku. nato pa sem dobila močan glavobol v desnem delu glave. to se mi je zgodilo trikrat potem pa sem odšla k dežurnemu zdravniku, kateri mi je povedal, da je to najverjetneje prihičnega izvora... dobila sem injekcijo pomirjevala in lahko odšla... mi je kr žal ratalo da sem šla k zdravniku... sicer je res da je možno da je psihičnega izvora vendar menim da pri meni ni bilo zaradi psihe... predvidevam, ker nisem bila psihično obremenjena oz. so bile situacije ko sem bila že veliko bolj.
ima katera izkušnje s tem? kakšna je bila diagnoza?
jaz sem imela včeraj težave z mravljinci v levi roki, levem delu lica ter pa v jeziku. nato pa sem dobila močan glavobol v desnem delu glave. to se mi je zgodilo trikrat potem pa sem odšla k dežurnemu zdravniku, kateri mi je povedal, da je to najverjetneje prihičnega izvora... dobila sem injekcijo pomirjevala in lahko odšla... mi je kr žal ratalo da sem šla k zdravniku... sicer je res da je možno da je psihičnega izvora vendar menim da pri meni ni bilo zaradi psihe... predvidevam, ker nisem bila psihično obremenjena oz. so bile situacije ko sem bila že veliko bolj.
ima katera izkušnje s tem? kakšna je bila diagnoza?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ena prej je že omenla, da zna to bit predhodnik za migreno...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov