Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Cristina - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: Graz
Erm.. nisem šla brat vseh 63 al kolko strani je:) Tak da se opravičujem če je že kje pisalo... samo kaj se zgodi sploh če se vležeš? To se potem razlije noter, al? Pa kak zgleda ko si date to ven če je polno? Se kaj razlije? Tako mam namreč predstavo... Sicer me mika da bi si kupla ampak še malo oklevam
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Evo končno prišel čas da jo uporabim! Lunettko namreč Me pa zanima kako jo ve ven vzamete? Ker mene je kr bolelo pa sem prijela za dno in vlekla. Drugače pa je super. Celi dan mam mir in lahko delam karkoli. Sem probala včeraj z jahanjem in se ful obnese, čeprav sem nekje prebrala da naj ne bi blo najbol priporočiljivo ker lahko vakuum popusti.
-
Blondie7 napisal/-a:Evo končno prišel čas da jo uporabim! Lunettko namreč Me pa zanima kako jo ve ven vzamete? Ker mene je kr bolelo pa sem prijela za dno in vlekla. Drugače pa je super. Celi dan mam mir in lahko delam karkoli. Sem probala včeraj z jahanjem in se ful obnese, čeprav sem nekje prebrala da naj ne bi blo najbol priporočiljivo ker lahko vakuum popusti.
Mene zanima kaj vse ni priporočljivo delat s tem?
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lady_Cristina napisal/-a:Mene zanima kaj vse ni priporočljivo delat s tem?
Mah, sm že slišala tudi za punce, ki so šle z menstrualno skodelico na prosti pad in podobne vlakce, pa se ni nič razlilo. Če si jo pred jahanjem izprazniš dvomim, da je kakšen problem. Drugače pa ko si prej vprašala, ko se vležeš je ta kri verjetno med skodelico in med maternico in niti ne vem kaj je s tem narobe. Mi je to bolj všeč kot tamponi. Meni popolnoma nič ne pušča, pa še odkar jo imam nimam nikoli več glivičnih vnetij, pa sem jih prej imela kar pogosto. Jaz jo ne zamenjam za nič.
-
LovelyM, hvala za odgovor:)
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Blondie7 napisal/-a:Evo končno prišel čas da jo uporabim! Lunettko namreč Me pa zanima kako jo ve ven vzamete? Ker mene je kr bolelo pa sem prijela za dno in vlekla. Drugače pa je super. Celi dan mam mir in lahko delam karkoli. Sem probala včeraj z jahanjem in se ful obnese, čeprav sem nekje prebrala da naj ne bi blo najbol priporočiljivo ker lahko vakuum popusti.
Auuu...ne vlečt. Vešda buba, če vlečeš. Z enim prstkom idi not, pa mal stisni skodelico, da vakuum popusti.
Sicer pa...jaz še nisem slišala, da kaj ne bi blo priporočljivo delat. Meni je samo 1x spustila, ko si je nisem vredu not dala - sem se še učila.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Blondie7 upam, da si se že uspela navadit izstavjat lunettko, važno je samo, da z prsti stisneš za dno skodelice, da se vakum popusti in nato jo lahko pod kotom vzameš ven, da ne zaboli. Vse je stvar navade in ko enkrat osvojiš tehniko je svet lepši
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Mam še eno vprašanje. Ker je poletje že tu me zanima a lahko svojo lunettko uporabljam tudi v bazenu ali morju? Najbolj me je strah da bi vakuum zaradi vode lahko popustil Drugač pa z izstavljanjem nimam več problemov
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Lunetka je lih za kopanje super Ni nobenih skrbi, da bi kj popustil. Razn tega je pa super, ker ni nobenih problemov več, ko prideš iz vode. Je isto, kot da je sploh ne bi imela. Men je ravn za na morje zakon. Nič več iskanja wc-jev, da zamenjaš tampon, čekiranja, če kje vrvica gleda iz kopalk, itd. Lunetka je moje najboljše odkritje lanskega leta
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]