Mooncup
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Jaz imam zelo šibko m., zato mi bombažni vložki več kot odgovarjajo. Skodelice še nisem poskusila in je tudi nimam namena, ker ne maram tega principa vstavljanja in izstavljanja, kar me je odbijalo že pri tamponih, sedaj pa ne uporabljam niti teh. Poleg tega se mi zdi povsem nenaravno, da si v že tako razdraženem obdobju v tistih dneh tiščim v nožnico plastiko. Super za punce, ki jim vse to odgovarja, meni pač ne - mogoče tudi zato, ker se imam za precej nerodno glede teh stvari, poleg tega nimam časa za računanje, koliko ur jo imam noter, kje naj jo izstavim, očistim ipd. in mi menjava vložkov vzamemanj časa.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
teče, teče. tudi ponoči. iatk je tako nizko, da steče 'skoraj' ven.
glede nato, da jo maš lahko v sebi 12h, ti vzame dosti manj časa kot kolovratenje z vložki. je čisto mehka, tako da ne povzroča dodatnega draženja. so tamponi kar se tega tiče dosti bolj problematični.
sicer pa, vsakemu svoje. meni ustreza predvsem zaradi manjše vsebnosti vseh možnih umetnih svinjarij. ker sem mela ful problemov z raznimi vnetji in je skodelica kar se glivic tiče, bolj priporočljiva.
glede nato, da jo maš lahko v sebi 12h, ti vzame dosti manj časa kot kolovratenje z vložki. je čisto mehka, tako da ne povzroča dodatnega draženja. so tamponi kar se tega tiče dosti bolj problematični.
sicer pa, vsakemu svoje. meni ustreza predvsem zaradi manjše vsebnosti vseh možnih umetnih svinjarij. ker sem mela ful problemov z raznimi vnetji in je skodelica kar se glivic tiče, bolj priporočljiva.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz je ne menjam več za nobene tampone, kaj šele vložke. Vložke nikol nisem rada nosla, ker sem vedno imela občutek kot da imam gor planice. Tamponi pa tud niso najbolj primerni, če imaš bolj šibko menstruacijo, ker meni je vedno izsušilo nožnico. Ostajam pri skodelici
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
floribunda napisal/-a:sicer pa, vsakemu svoje. meni ustreza predvsem zaradi manjše vsebnosti vseh možnih umetnih svinjarij. ker sem mela ful problemov z raznimi vnetji in je skodelica kar se glivic tiče, bolj priporočljiva.
Hm, jaz sem pa nekje slišala, da ni priporočljiva za ženske s pogostimi vnetji mehurja ... in med drugim me tudi to odvrača od uporabe ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
lunette mam že skoraj eno leto in sem ful zadovoljna. mam tud zelo občutljiv mehur pa se mi ne zdi da bi uporaba skoldelice kej vplivala na to
drugače pa jest nobenega vakuma ne čutim,ko si jo dam not, mimo mi pa tud še nikoli ni nič priteklo
drugače pa jest nobenega vakuma ne čutim,ko si jo dam not, mimo mi pa tud še nikoli ni nič priteklo
- speliika<3
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 3. 2009
Jz mam zaenkrat vložke...
Je pa tko.
Ful bi mela tampone ampak (ne se smejat) ga še nikol nism uporabljala pa tko...Sej sm že skušala ga uporabt pa sploh...nwm...A ve k ste ga prvič uporable a ste to kej prej probale k niste mele menstruacije al nč?
Je pa tko.
Ful bi mela tampone ampak (ne se smejat) ga še nikol nism uporabljala pa tko...Sej sm že skušala ga uporabt pa sploh...nwm...A ve k ste ga prvič uporable a ste to kej prej probale k niste mele menstruacije al nč?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pupa, ti veš kaj je mooncup?
Ker govoriš čist o tretjih zadevah kot je tukaj tema.
Ker govoriš čist o tretjih zadevah kot je tukaj tema.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
tole bo v tem primeru kar v pomoč: http://www.youtube.com/watch?v=qLPBZz3uJEg&NR=1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]